SİZCE HAMİLELİKVAR MI...

adetim 28 günde 1 olur ben 26. günde öğrendim canım. erken öğrendim yani. ama tavsiye etmiyorum erken öğrenmeyi stresi çok :KK43: kimyasal mı dış gebelik mi vs.
evet haklısın ama ALLAHa SIĞIN BİŞEY OLMAZ BOL BOL İSTRAHAT ET HAYIRLISIYLA RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞAALLAH..

ADET DÜZENLİ İSE VE GECİKME OLDUYSA GEÇ DÖLLENME OLABİLİR AMA YİNEDE HİÇ DÜŞÜNME KAFAYA TAKMA CANI İSTERSE GELİR : ))
Yok canım daha var adetime 4 veya 5 gün var. Ama ben idrar testi yaptım. Ateş im çok yüksek 37 oldu bugün. o yüzden umitlenmistim

Kizlar yücerRabbim bana hic ummadigim anda nasip etti .umarim sizinde öyle olur . test yaptim 0,1 cikti her zamanki gibi adetim düzenli olurdu olmayinca 29 yasinda olduğum halde menapoza girdigimi bile düşündüm. Adetin üzerinden bi kaç gün geçti son bi ümitle test yaptim ilk basta 6,75 cikti geç dollenmeymis. Allah a şükür değeryyükseldive hamileyim cçok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama o kadar test yapip negatifi görünce hala bile inanamiyorum hamile olduğuma):

Kizlar yücerRabbim bana hic ummadigim anda nasip etti .umarim sizinde öyle olur . test yaptim 0,1 cikti her zamanki gibi adetim düzenli olurdu olmayinca 29 yasinda olduğum halde menapoza girdigimi bile düşündüm. Adetin üzerinden bi kaç gün geçti son bi ümitle test yaptim ilk basta 6,75 cikti geç dollenmeymis. Allah a şükür değeryyükseldive hamileyim cçok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama o kadar test yapip negatifi görünce hala bile inanamiyorum hamile olduğuma):
maşaallah ne güzel yaa inşaallah bizde öyle oluruz kaç gün sonra öğrendin ..

Adetinin üzerinden 1 hafta geçti bu değeri öğrendim ilk basta çok düşük geldi bu değer ama hizla artti çok şükür

Ben dayanamadim. test yaptim negatif çıktı:KK43: eşim daha erken dedi. Ben hissediyorum hamilesin dedi . bilmiyorum artik yaaa :KK43:
Bencede ümidini yitirme hemen daha erken adet Gününde tekrar yaparsın benimde cuma günü adet günüm ve şuan çok şiddetli ağrım var ne yapacağımı bilmiyorum

Adetinin üzerinden 1 hafta geçti bu değeri öğrendim ilk basta çok düşük geldi bu değer ama hizla artti çok şükür
Ne kadar güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah yani burdan herkese bir msj adet Günü'nde bile çıkmayabiliyor bazen

Evet kizlar hic ümitsizliğe kapilmayin dua edin sadece ... Allahim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah bebwklerimizi kucagimiza almayi

evet haklısın ama ALLAHa SIĞIN BİŞEY OLMAZ BOL BOL İSTRAHAT ET HAYIRLISIYLA RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞAALLAH..

çok şükür o sıkıntılı dönem bitti. şimdi sağlıkla kucağıma almayı diliyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin.

evet bede bügün daha ii hissediyorum kendimi ve hiiç düşünmedim mutfaktan hiç çıkmadım yemek pasta kek tatlı derken şimdi oturabildim herşeyin HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH...
Canım benim fotoma bir yorum yaparmısın bu sabah evden çıkmadan test yaptım geç kalıyorum diye hemen çıktım eve bir geldim şimdi ikinci çizgi çıkmış

evet bede bügün daha ii hissediyorum kendimi ve hiiç düşünmedim mutfaktan hiç çıkmadım yemek pasta kek tatlı derken şimdi oturabildim herşeyin HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 242
kuzum aynısı bendede oldu saatler sonra ortaya çıktı ama hiç acele etmeyelim düşünme çünkü forumda o kadar çok bu durumu yaşayan varki hepsinin hikayeside çok farklı bizim biraz zamana ihtiyacımız var geç döllenme olabileceği aklıma geliyor ama çokta umutlanmıyorum sende öyle yap sakın sıkma canını istediğin zaman özelden yaz konuşalım..

bende yaptım kızlar bugün.ama sizde olduğu gibi bendede hatta belki daha zayıf şekilde ikinci çizgi oluştu.nedir sonuç bilmiyorum

X