- 11 Ağustos 2016
- 154
- 40
- 28
- 30
- Konu Sahibi BirmevzumVar
-
Kan testi yaptırdım ama kese görünmedi daha çok erken sanırım inşallhh sendede vardır bebeişşşş yapıncaa haberrr etttt çok güzel bi duyguyuu rabbim isteyen herkeze nasip etsinnBanada dua et olur mu sabah kalkınca ilk ıdrarla testi yapcam umarım pozitifi görürüm
Maşallah hayırlı uğurlu olsun bugün heyecanla kalktim testi yapmak için tam yaparken kan geldi dusunebiliyo musun testte negatif çıktı psikoloji dağıldı şuan ümitliydim bayağ ama kısmet degilmisKan testi yaptırdım ama kese görünmedi daha çok erken sanırım inşallhh sendede vardır bebeişşşş yapıncaa haberrr etttt çok güzel bi duyguyuu rabbim isteyen herkeze nasip etsinn
Had yaa adet kanımı pekiMaşallah hayırlı uğurlu olsun bugün heyecanla kalktim testi yapmak için tam yaparken kan geldi dusunebiliyo musun testte negatif çıktı psikoloji dağıldı şuan ümitliydim bayağ ama kısmet degilmis
Tebrikler Allah tamamına erdirsin canım.. Ağrılarını ve kanamanı doktora söylemeyi ihmal etme.. Nasıl öğrendin peki adetin geçti mi? Evde mi yaptın test?Hamileyim kızlar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahhh
Malesef adet ya çok üzgünüm bugün gitcem hastaneye kist falan varsa bakalimHad yaa adet kanımı peki(((( kan testi yaptırsan bi
Enfeksionum var kan testinde çıktı canım teşkkürler raabbim her isteyene nasio etsin ama düşük riskim var maalesefTebrikler Allah tamamına erdirsin canım.. Ağrılarını ve kanamanı doktora söylemeyi ihmal etme.. Nasıl öğrendin peki adetin geçti mi? Evde mi yaptın test?
İbşallah en yakın zamanda nasip eder rabbim sanadaMalesef adet ya çok üzgünüm bugün gitcem hastaneye kist falan varsa bakalim
Amin inşallah cnmİbşallah en yakın zamanda nasip eder rabbim sanada
Canım moralini bozmak istemem ama klomen beni ilk ay 5 gün erken, 2. ay 8 gün geciktirmişti bilgin olsun.. İnşallah hamilesindir ama kan testinde çıkardı diye düşünüyorum.. Bu tarz ilaçlar düzenin bozulmasına sebep oluyo birazSelam kıZlar ben daha oncede yazmıstım.son iki aydır klomen kullanıyorum bu ay 10unda adet olmam gerekiyodu olmadım yani 3 gün gecikti ve pazartesi gğnüde doktor randevum vardı kanda gebelik testi istedi negatif cıktı.smdi de bugun saat 4te kahverengi bi kan geldi adet oldum ddm ped koydum ayıptır söylemesi.ama bi daha gelen giden yok normalde deli gibi karnım agrır bacaklarım sırtım agrır hic bisey yok.demek istediğim; ayın 10unda adet olmam gerkiyodu ve o gün kan testi yaptım negatif cıktı.hamile olma ihtimalim var mı acaba yani bu durumun başına gelen varmı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Evet bunu bnde duymustum canm ama ihtimalleri de düşünüyorum ya varsa diyeCanım moralini bozmak istemem ama klomen beni ilk ay 5 gün erken, 2. ay 8 gün geciktirmişti bilgin olsun.. İnşallah hamilesindir ama kan testinde çıkardı diye düşünüyorum.. Bu tarz ilaçlar düzenin bozulmasına sebep oluyo biraz
İnşallah vardırEvet bunu bnde duymustum canm ama ihtimalleri de düşünüyorum ya varsa diye
İnsallah canm inşallahİnşallah vardır
Gebelik testi ile belli olur herşey olabiliriyi gunler biraz zaman gecmis ama.. bende de benzer bir duru var sonuç ne oldu merak ettim.. adetime 8 gun varken idrara sık cikmaya basladim yani 10 dk da bi tuvaletim geliyordu bazen ust uste.. ve yapiyordumda.. o gun icinde idrar yaptiktan sonra agri hissettim ve vajinamdan acik kirmizi hatta pembe tarzinda kan geldi ama sadece peceteye geliyordu.. sonra idrardan sonraki agrim azaldı ve kanama gece tuvalete kalktığımda olmadi. (gece wc etkisiyle uyanmam kolay kolay) bu yerlesme kanamasi mi yoksa enfeksiyon mu merak ettim
onun icinde erken daha mecbur bekleyeceğimGebelik testi ile belli olur herşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?