- 11 Ağustos 2016
- 154
- 40
- 28
- 30
- Konu Sahibi BirmevzumVar
-
Merhabalr valla bende aynıym adetime 10 11 gün varken 2 gün kahverengi akıntı geldi 2 günden sonra kesildi adetimde şuan 3gun gecikti olmadım daha. erken diye daha test yapmadım sabrediyorum bakalim bilenler yazar umarım kimi yerlesme kanamasi diyo kimi değil diyomrb kızlar ben en son 16haziran adet oldum yumurtlama dönemlerimde eşimle ilişkiye grdik korumasız ben anlıyorum kasık agrılarımdan yumurtlama döneminiii ve bugun ev girdigimde hafif pembe ve sonra kahve olann damla damla kanamam olduuu hemen ped taktım ama pede birşey gelmiyor wc girdiğim an akıntım oluyor adetim çok düzenli genelde adetime daha 10 12gün var bukadar erken yerleşme kanaması olabilir mi sizce nolur cevap verin artık birdd enfeksiyon fazla bende
Yumurtlama oldugundan eminmisin? Eger ara kanama yasamadiysan yumurtlama kanamasina benziyormrb kızlar ben en son 16haziran adet oldum yumurtlama dönemlerimde eşimle ilişkiye grdik korumasız ben anlıyorum kasık agrılarımdan yumurtlama döneminiii ve bugun ev girdigimde hafif pembe ve sonra kahve olann damla damla kanamam olduuu hemen ped taktım ama pede birşey gelmiyor wc girdiğim an akıntım oluyor adetim çok düzenli genelde adetime daha 10 12gün var bukadar erken yerleşme kanaması olabilir mi sizce nolur cevap verin artık birdd enfeksiyon fazla bende
Yumurtlama dönemlerinde kanamam olmuyor adetim 16sndYdı ama yumurtlama dönemleri sag kasıgım agrıyor ve akıntıdan anlayabiliyorum o zamanlar ilişki yaşadık ama kan pede iç çamaşırıma gelmiyor sadece wcde damla damla geliyor anlam veremedim yogun değil damla damla sadece wc deYumurtlama oldugundan eminmisin? Eger ara kanama yasamadiysan yumurtlama kanamasina benziyor
Yapıp umutlarımın düşmesini istemiyorum yaa daha adet günüme bile çok varYerleşme kanaması olabilir tabi çok da erken ama bi erken gebelik testi yap istersen
İnşallah bebişin yerleşiyordurr onun kanamasıdır o peki sende ped taktıgında kanama devam ediyormu bende sadecee wcdeyken damla damla geliyorMerhabalr valla bende aynıym adetime 10 11 gün varken 2 gün kahverengi akıntı geldi 2 günden sonra kesildi adetimde şuan 3gun gecikti olmadım daha. erken diye daha test yapmadım sabrediyorum bakalim bilenler yazar umarım kimi yerlesme kanamasi diyo kimi değil diyo
Insallah seninde oyledir yok pede gelmiyodu aynen wcdeyken bide peçeteyle silince geliyoduİnşallah bebişin yerleşiyordurr onun kanamasıdır o peki sende ped taktıgında kanama devam ediyormu bende sadecee wcdeyken damla damla geliyor
4 gün gecikmiş oldu adet şimdi 3 gün daha geçsin evde bi test yapacağım bakalım ne olacak sende sabredebilirsen adetinin geçildiğinde bi test yapInsallah seninde oyledir yok pede gelmiyodu aynen wcdeyken bide peçeteyle silince geliyodu
Bu belirtiler varmiBide bayanlar idrara çok sık çıkıyorum yaparken acı hissediyorum bi anda kesiliyor idrarrrr acaba enfeksiyonla alakalı mı ki yerleşme değilde ama kan vajınadan geliyor ama sadece wcye giridigim an akıyordu dün bugun kesildi kücük damlalr ilk pembe sonra kahverengi oldular
Evet idrarda agrı kasık agrısı göbek agrısı var idrarda kan yok vajınadan geliyor kan sadece wcde pembe kahve damla idrarda koku vardı açık renki 5 6gin önce ama suan normal idrar yaparken birden kesiliyor aniden oda batıyo birşey sanki çok sancı oluyor ilişkide falan agrı yokBu belirtiler varmi
- Dizüri (idrar yaparken yanma, sızı, ağrı)
- Pollaküri (sık idrara çıkma) ve az idrar yapma
- Acil idrar yapma hissi
- Tam boşalamama hissi
- Kötü kokulu ve bulanık idrar
- Disparoni (cinsel ilişki sırasında ağrı duyulması)
- Kasıklarda ve göbek altında ağrı olması
- Hematüri (idrarda kan olması)
Anladım sistit adında ıdrar yollarındaki iltihapmis dikkat et yine de umarım yerlesme kanamasidirda onunla ilgilidir yoksa bi doktora görün adet gununü bekleEvet idrarda agrı kasık agrısı göbek agrısı var idrarda kan yok vajınadan geliyor kan sadece wcde pembe kahve damla idrarda koku vardı açık renki 5 6gin önce ama suan normal idrar yaparken birden kesiliyor aniden oda batıyo birşey sanki çok sancı oluyor ilişkide falan agrı yok
Bende bilmiyorum inşallah bebek haberi alırsın bende test yapcam 3 güne o zaman da yazarım buraya bendede aynı 2 gün gelmişti kesilmişti hayırlısı inşallahBilmiyorum kafam karıştı ama sistiss hamileykende çok oluyormuş acaba varmı bebek sanmıyorum arrıı ama bu kan neyin nesi
Ben de benzer durumdayım 1/temmuzda ovulasyon testinde pik gördüm.. 2 temmuzda silindi yani yumurtam çatladı ve dn kahve/pembe bi akıntım oldu (6/Temmuz) bugün de çok hafif devam ediyo.. Ben havalardan da olabileceğini düşünüyorum.. Geçmiş yerleşme kanamaları konularını okudum insanlar genelde yaz aylarında bu konuyu açmışlar çok dikkatimi çekti.. ama tabiki inşallah yerleşme kanamasıdır demekten de kendimi alamıyorummmrb kızlar ben en son 16haziran adet oldum yumurtlama dönemlerimde eşimle ilişkiye grdik korumasız ben anlıyorum kasık agrılarımdan yumurtlama döneminiii ve bugun ev girdigimde hafif pembe ve sonra kahve olann damla damla kanamam olduuu hemen ped taktım ama pede birşey gelmiyor wc girdiğim an akıntım oluyor adetim çok düzenli genelde adetime daha 10 12gün var bukadar erken yerleşme kanaması olabilir mi sizce nolur cevap verin artık birdd enfeksiyon fazla bende
Ay maşallah cidden mi yaa hayırlı olsun çok sevindimmmHamileyim kızlar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahhh
Banada dua et olur mu sabah kalkınca ilk ıdrarla testi yapcam umarım pozitifi görürümHamileyim kızlar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?