• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilelik var mıdır?

kahveser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
4
0
1
27
15 Mayıs ta korunmasız birlikte oldum. İçime boşalma olmadı tam hatırlamıyorum ertesi gün regli oldum. 20 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı fakat içimde bi şüphe var sizce hamilelik varmıdır?

15 Mayıs ta korunmasız birlikte oldum. İçime boşalma olmadı tam hatırlamıyorum ertesi gün regli oldum. 20 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı fakat içimde bi şüphe var sizce hamilelik varmıdır?
Vardır.

Üniversitelerde sınavlar tamamlandı, memleketlere dönmeden önce son sevişmeler gerçekleştirildi. Bu ay bdv top listesinde bu tarz konular olur.
Hamile değilsindir. Son adetine göre bu aralar adet olman lazım. Adet olmazsan haftaya testi tekrar et. Diğer hafta da adet olmazsan özel muayeneden randevu al ultrason ile kontrol edilsin. Hamilelik önemli bir dönüm noktası insan hayatında. Bundan sonra daha dikkatli olursun.

Ama teste çıkmazmıydı olsaydı eğer
Di mii
Di miii heh işte... Olsaydı çıkardı.
Zaten regl de olmuşsunuz üstüne, daha neyi araştırıyorsunuz?

İçim şişti...
Bilhassa açılıyor böyle konular eminim artık.

Hamile olup olmadığını biz bilemeyiz.
Ama sen bilirsin, nasıl mı?
Öncelikle, korunmasız ilişki yaşamayacaksın.
Zinhar, kat'a, asla yaşamayacaksın!
Sonra, nasıl hamile kalınır/kalınmaz, hangi durumlarda, hangi dönemlerde vs. Bunu öğreneceksin.
Varsa ne zaman öğrenilir falan..
Tüm bunlara rağmen adetin 1 hafa geciktiyse test alır yaparsın o da sonuç verir.
Bu kadar basit.

Gerçekten bir bitmediniz......................
....
.......

Kizzz anam sen hamilesinya daha ne diye soruyosunki🤣🤣

bu ne ya herkes aynı anda mı sevişti de tribe girdi demek geliyor içimden :D bugün gördüğüm 3.konu sanırım bu. Okuyup bilgi edinin. Safsata hurafelerle işiniz olmasın konu sahibi. Gebelik rüyanızda mı olacak ? Adette olmuşsunuz hicbir sorun gözükmüyor.

Korkmayin hamile kalmak bu kadar kolay degil.. zaten regl de olmussunz testte yapmissiniz negatifmis bu kadar evham yapmayin

regl olmuşsunuz farkında mısınız? üstelik testde yapmışsınız negatif çıkmış
daha nasıl ikna olmanız gerekiyor aklınıza bu kadar takılıyorsa kan testi verin biz buradan sihirli küremize mi bakıp söyleyelim

Tapınak Rahibesimisin de çocuğun olacak, deli deli konular açıp kahkaha eşliğinde gece geçirmek isteyen ergenmisin???
Neden hatırlamıyorsun ilişki yaşarken boyut mu değiştirdin.

Back