• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilelik var mı Allah rızası için bakın

LenaBoz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
871
424
103
Adetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.

Eklentiler

• E957B2A5-279D-4449-B7AA-963C091183B3.jpeg
    E957B2A5-279D-4449-B7AA-963C091183B3.jpeg
    185 KB · Görüntüleme: 346
O kadar uzun zamandır bekliyorum ki yine hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallah ama gönlünü ferah tut var bence gidip istersen kan testi ver daha net olur

Ya bu testi 1 senedir kullanıyorum toplu aldım ilk defa böyle sonuç veriyor ama hiç hamilelik hissetmiyorum inşallah hamileyimdir
Yani inşallah farlı sonuç olmaz çünkü miss gibi gebelik çizgisi :anneadayı: ama 1 yıldır varsa testleriniz son kullanma tarihlerini kontrol edingün geçtikçe yaptıklarınızın rengi koyulaşıyorsa vardır. tabi ki en garantisi kan testi. Darısı başıma inşallahhhh :nazar::halay::emir_bebek:

Var gözüküyor inşallah vardır ama kan verip emin ol öyle eşine hber ver derim :)

Yani inşallah farlı sonuç olmaz çünkü miss gibi gebelik çizgisi :anneadayı: ama 1 yıldır varsa testleriniz son kullanma tarihlerini kontrol edingün geçtikçe yaptıklarınızın rengi koyulaşıyorsa vardır. tabi ki en garantisi kan testi. Darısı başıma inşallahhhh :nazar::halay::emir_bebek:
Amin inşallah Allahım hiç birimizi uzun süre evlat hasretiyle bırakmaz 🥰 valla iki senedir bir mücadele bizimki seninki ne kadar oldu 😂

Adetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.
Benimde adet günümde böyle silik çıkmıştı😊
Bence vardır yarin kan ver canim bakalim beta değerin ne kadar

Back