- 17 Ocak 2018
- 871
- 424
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de var mesala bende bugün yaptım adetime.iki.gun var bende negatif çıktıAdetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.
O kadar uzun zamandır bekliyorum ki yine hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinBence de var mesala bende bugün yaptım adetime.iki.gun var bende negatif çıktı
Ya bu testi 1 senedir kullanıyorum toplu aldım ilk defa böyle sonuç veriyor ama hiç hamilelik hissetmiyorum inşallah hamileyimdirCanım bu bariz gebelik ama sen yine kan testi yaptır. bir de farklı markalarla gebelik testini tekrarla.
Amin canım inşallah ama gönlünü ferah tut var bence gidip istersen kan testi ver daha net olurO kadar uzun zamandır bekliyorum ki yine hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Verdim de bir türlü çıkmadı yaAmin canım inşallah ama gönlünü ferah tut var bence gidip istersen kan testi ver daha net olur
Bugün mü verdin canim ☺Verdim de bir türlü çıkmadı ya
Yani inşallah farlı sonuç olmaz çünkü miss gibi gebelik çizgisi ama 1 yıldır varsa testleriniz son kullanma tarihlerini kontrol edingün geçtikçe yaptıklarınızın rengi koyulaşıyorsa vardır. tabi ki en garantisi kan testi. Darısı başıma inşallahhhhYa bu testi 1 senedir kullanıyorum toplu aldım ilk defa böyle sonuç veriyor ama hiç hamilelik hissetmiyorum inşallah hamileyimdir
Evet ama bir türlü gözükmüyor sistemdeBugün mü verdin canim ☺
İnşallah öyledirhayirli olsun
pozitif..
benimki de boyleydi. simdi 24 gunluk kucagimdaİnşallah öyledir ☺
Amin inşallah Allahım hiç birimizi uzun süre evlat hasretiyle bırakmaz valla iki senedir bir mücadele bizimki seninki ne kadar olduYani inşallah farlı sonuç olmaz çünkü miss gibi gebelik çizgisi ama 1 yıldır varsa testleriniz son kullanma tarihlerini kontrol edingün geçtikçe yaptıklarınızın rengi koyulaşıyorsa vardır. tabi ki en garantisi kan testi. Darısı başıma inşallahhhh
Oda belli olduğunda rahatlarsiniz hayırlı olsun şimdiden sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallahEvet ama bir türlü gözükmüyor sistemde
Benimde adet günümde böyle silik çıkmıştıAdetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.
İnşallah benimde sonum senin gibi olurbenimki de boyleydi. simdi 24 gunluk kucagimda