Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şüphem var ancak adetime de çok var o yüzden beklemek daha mantıklı sankiBu çok hatalı çıkaran bi test, direkt kan verin şüpheniz varsa bence
Başka testler deneyin bence kaset test falan en azından içiniz rahat olurŞüphem var ancak adetime de çok var o yüzden beklemek daha mantıklı sanki
Adetiniz normal mi oldu yoksa kısamı sürdü size göreBaşka testler deneyin bence kaset test falan en azından içiniz rahat olur
Aklımdan da geçti aslında eczanelerim o kadar uzakta ki insan üşeniyorBaşka testler deneyin bence kaset test falan en azından içiniz rahat olur
Bu ay farklı idi ilk gün normalde yoğun gelirdi çok az geldi ve gün boyu gelmedi 2 ci gün orta geldi hatta 3 cü gün çoğalacak diye bekledim ama hiç çoğalmadan diğer günlerde leke tarzında 9 günü tamamladımAdetiniz normal mi oldu yoksa kısamı sürdü size göre
Ah bilrim o üsengeçliği sonra bir cesaret gelir ve giderimAklımdan da geçti aslında eczanelerim o kadar uzakta ki insan üşeniyor
Üstüne görmüş olabilirsin ozmn bence sen test yap bak bende meraklandım şimdiBu ay farklı idi ilk gün normalde yoğun gelirdi çok az geldi ve gün boyu gelmedi 2 ci gün orta geldi hatta 3 cü gün çoğalacak diye bekledim ama hiç çoğalmadan diğer günlerde leke tarzında 9 günü tamamladım
Ben de o cesaret hiç gelmez normalde de sevmem uzak yerlere gitmeyiAh bilrim o üsengeçliği sonra bir cesaret gelir ve giderim
O kadar hayal kırıklığına uğradım ki ben inancımı kaybettim valla yine kimyasaldır falan diye düşünüyorumÜstüne görmüş olabilirsin ozmn bence sen test yap bak bende meraklandım şimdi
2 aydır adet öncesi lekelerim oluyordu doktora gittim ilaç yazdı 2 ay kullan dedi kullandım lekelerim durdu hormon testi yaptırdım temiz çıktı sadece d vitamini eksikliği çıktı ilaç yazdı doktor lekelerim için olan ilacı da 3 aya çıkardı kullan 4 cü ay bırak leke başlarsa kürtaj yapacağım et beni mi ne onu almam gerekir dedi korktum açıkçası inşallah tekrarlamazÜstüne görmüş olabilirsin ozmn bence sen test yap bak bende meraklandım şimdi
Geçen ay da adet öncesi de testim pozitif gibiydi 2 gün gecikmem oldu ama adetim geldi adetli iken test yaptım çok az geliyor diye yine pozitif gibiydi silik burdada konu açtım hatta şimdi de adetim bitti 5 gün oldu test yaptım böyle çıktı2 aydır adet öncesi lekelerim oluyordu doktora gittim ilaç yazdı 2 ay kullan dedi kullandım lekelerim durdu hormon testi yaptırdım temiz çıktı sadece d vitamini eksikliği çıktı ilaç yazdı doktor lekelerim için olan ilacı da 3 aya çıkardı kullan 4 cü ay bırak leke başlarsa kürtaj yapacağım et beni mi ne onu almam gerekir dedi korktum açıkçası inşallah tekrarlamaz
Rabbim en kısa zamanda inşallah kalbinde olanı nasip eder sana üzülme canımO kadar hayal kırıklığına uğradım ki ben inancımı kaybettim valla yine kimyasaldır falan diye düşünüyorum
İnşaallah isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim AminRabbim en kısa zamanda inşallah kalbinde olanı nasip eder sana üzülme canım
Başka marka erken olandan yaptım yine gözüktü ama kaset de artimedin yok çıkmadı erkende gözüküp kaset neden gözükmez kiRabbim en kısa zamanda inşallah kalbinde olanı nasip eder sana üzülme canım
Başka marka erken olandan yaptım yine gözüktü ama kaset de artimedin yok çıkmadı erkende gözüküp kaset neden gözükmez ki
Yok hiç vermedim geçen aydan beriBende anlamadım kan verdinmi yakın zamanda
Kan versen hem için rahat olur bence karmaşık bir hal oldu galibaYok hiç vermedim geçen aydan beri