Sizce hamilelik olabilir mi???

G322

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
34
4
31
Kızlar adetim biteli 5 ci gün oluyor şüphelerim vardı evde ki testi yaptım sonuç pozitif çıktı ama adet de oldum mümkün mü doğru çıkması? Yoksa test mi bozuk 🙄

Eklentiler

• IMG_8232.jpeg
    IMG_8232.jpeg
    100,6 KB · Görüntüleme: 75
Adetiniz normal mi oldu yoksa kısamı sürdü size göre
Bu ay farklı idi ilk gün normalde yoğun gelirdi çok az geldi ve gün boyu gelmedi 2 ci gün orta geldi hatta 3 cü gün çoğalacak diye bekledim ama hiç çoğalmadan diğer günlerde leke tarzında 9 günü tamamladım

Bu ay farklı idi ilk gün normalde yoğun gelirdi çok az geldi ve gün boyu gelmedi 2 ci gün orta geldi hatta 3 cü gün çoğalacak diye bekledim ama hiç çoğalmadan diğer günlerde leke tarzında 9 günü tamamladım
Üstüne görmüş olabilirsin ozmn bence sen test yap bak bende meraklandım şimdi

Üstüne görmüş olabilirsin ozmn bence sen test yap bak bende meraklandım şimdi
2 aydır adet öncesi lekelerim oluyordu doktora gittim ilaç yazdı 2 ay kullan dedi kullandım lekelerim durdu hormon testi yaptırdım temiz çıktı sadece d vitamini eksikliği çıktı ilaç yazdı doktor lekelerim için olan ilacı da 3 aya çıkardı kullan 4 cü ay bırak leke başlarsa kürtaj yapacağım et beni mi ne onu almam gerekir dedi korktum açıkçası inşallah tekrarlamaz

2 aydır adet öncesi lekelerim oluyordu doktora gittim ilaç yazdı 2 ay kullan dedi kullandım lekelerim durdu hormon testi yaptırdım temiz çıktı sadece d vitamini eksikliği çıktı ilaç yazdı doktor lekelerim için olan ilacı da 3 aya çıkardı kullan 4 cü ay bırak leke başlarsa kürtaj yapacağım et beni mi ne onu almam gerekir dedi korktum açıkçası inşallah tekrarlamaz
Geçen ay da adet öncesi de testim pozitif gibiydi 2 gün gecikmem oldu ama adetim geldi adetli iken test yaptım çok az geliyor diye yine pozitif gibiydi silik burdada konu açtım hatta şimdi de adetim bitti 5 gün oldu test yaptım böyle çıktı 🤔

Rabbim en kısa zamanda inşallah kalbinde olanı nasip eder sana üzülme canım
Başka marka erken olandan yaptım yine gözüktü ama kaset de artimedin yok çıkmadı erkende gözüküp kaset neden gözükmez ki

Eklentiler

• IMG_8266.jpeg
    IMG_8266.jpeg
    37,8 KB · Görüntüleme: 47
X