• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilelik belirtisi mi

evet ama daha erken sen yine de umudunu yitirme benimde 6gun war ama test filan yapmiyorum.inan kafana taktikca stresten olmuyo

Bnde predictor early 6 gün öncesine kadar gösteren varmış ondan alicam 5 gün yada 4 gün kala yapicam testi bakalım sonucunuda size bildiririm cnm sende yapınca haber ver bbgmm iyi haberlerini bekliyorumm
Ok ben yarın yapıcam soylerım

Bnde predictor early 6 gün öncesine kadar gösteren varmış ondan alicam 5 gün yada 4 gün kala yapicam testi bakalım sonucunuda size bildiririm cnm sende yapınca haber ver bbgmm iyi haberlerini bekliyorumm
Valla bence deneme erken hamılelık testı ınsanı koca bır hayal kırıklıgına ugratıyor.bekle adetını

Bugun clearblue erken hamılelık testı yaptm ama adetıme daha 3 gun var.koca bır kırmızı cızgı cıktı bıde sabahın 5de yaptık esımle heyecanla.artık ne hıssetdıyımı bılmıyorum umıtlenmek ıcımde ufak bır umıt bıle yasamak ıstemıyorum adete kadar da cocuk yok sayıcam((((

Back