• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilelik belirtisi mi

Kızlar bi yardım edin kafayı yiycem yoksa .. Benim SAT 29 eylul bat da 27 ekim adetim genelde hep düzenlidir esimle bu ay bi bebegimiz olmasını istedik ve korunmayı bıraktık adetime 9 gün var ve bazı belirtiler var göğüste dolgunluk olup olmadığını pek anlamadım ama hassaslasti çok sık idrara cikmaya başladım gece hiç WC ye çıkma huyum yoktur yatmadan bi giderim bide sabah kalkınca ama 3 gundur her gece en az 4 defa wc ye kalktim uykum olduğu halde çişim yüzünden uyuyamadim kasıklarim mi diyim karnimin altinda hafif ağrı var mesala iki dk tv izliyim DİE yatiyorum bi su iciyim die kalkiyorum dehşet basım donuyo sanki düşecek misim gibi oluyorum bel agrim 2 gün önce çok vardı ama fazla değildi heh ondan tam kurtuldum derken kasıklarim agridi böyle zaten önceden 7 hafta suren bi gebeligim olmuştu ama sadece aşıri migde bulantısı vardi dişlerimi fircalarken bile kustugumu hatirliyorum ve baş dönmesi vardi yorumlarinizi bekliyorum sizce ne zaman test yapmaliyim
ayy bende 1 Ekim 27 ekim ve bende de benzer belirtiler var. Ayrıca kasıklarımda ağrı ve göğüslerde sızlama var biraz da sinirliyim belirti mi bilmiyorum ama. Bir de bacaklarım falan ağırıyor.

Cnm ben en Son 3 eylülde adet oldum ekim 1 de olmam gerekiyordu olmadım o yüzden şüpheleniyorum

O zaman kan testi yaptır neden bu kadar bekliyorsun?
Hamile değilsen anormal bir durum 20 gün gecikmesi
İşte bende ondan korkuyorum ya hamileliği bırak yine Hormonal sorunlarım başlamışsa ondan korkuyorum inşallah hamileyim

Kızlar bi yardım edin kafayı yiycem yoksa .. Benim SAT 29 eylul bat da 27 ekim adetim genelde hep düzenlidir esimle bu ay bi bebegimiz olmasını istedik ve korunmayı bıraktık adetime 9 gün var ve bazı belirtiler var göğüste dolgunluk olup olmadığını pek anlamadım ama hassaslasti çok sık idrara cikmaya başladım gece hiç WC ye çıkma huyum yoktur yatmadan bi giderim bide sabah kalkınca ama 3 gundur her gece en az 4 defa wc ye kalktim uykum olduğu halde çişim yüzünden uyuyamadim kasıklarim mi diyim karnimin altinda hafif ağrı var mesala iki dk tv izliyim DİE yatiyorum bi su iciyim die kalkiyorum dehşet basım donuyo sanki düşecek misim gibi oluyorum bel agrim 2 gün önce çok vardı ama fazla değildi heh ondan tam kurtuldum derken kasıklarim agridi böyle zaten önceden 7 hafta suren bi gebeligim olmuştu ama sadece aşıri migde bulantısı vardi dişlerimi fircalarken bile kustugumu hatirliyorum ve baş dönmesi vardi yorumlarinizi bekliyorum sizce ne zaman test yapmaliyim
26 ekımde benım adet gunum benım de subhelerım var erken hamılelık testı aldım 4 gun once yapıcam regleden bence sen de yap erken test belkı cıkar

kizlar ben bu ay gun asiri olarak iliski,yumurtlamadan onceyi yumurtlama gunlerini ve sonrasini iyi degerlendirdim. henuz daha 9 gun war yine gun asiri dewam edicem fakat suana kadar hicbir belirti yasamadim.yumurtlama gununu 6 gun gecti.forumda okuyorumda insanlar ertesi gun belirti hissetmeye basliyo. hicbisey hissetmemek normal mi? sizde durumlar nasi
Ertesı gun hıssetmen ımkansız en az 14 gun gecmesı lazım

26 ekımde benım adet gunum benım de subhelerım var erken hamılelık testı aldım 4 gun once yapıcam regleden bence sen de yap erken test belkı cıkar

Bnde predictor early 6 gün öncesine kadar gösteren varmış ondan alicam 5 gün yada 4 gün kala yapicam testi bakalım sonucunuda size bildiririm cnm sende yapınca haber ver bbgmm iyi haberlerini bekliyorumm

inşallah isteyen herkes beklediği güzel haberi alır hayırlısı ile :KK46:

kızlar adetim 1gün gecıkti adetime 5gün varken göğüslerim şişti ve sağ sol dönemiyorum öyle acıyo normalde adetimden 10gün önce biraz acır sonra inerdi ...başka bir belirtide kasık batmalarım var sızlıyo sanki ve bi kaç gündür mide bulantım var dünse sabah bir başladı bugün hala geçmedi istifra etmiyorum ama yemek yiyesim yok ve hep midem bulanıyo bugün eczaneden test aldım ama yarın yapmak istemiyorum kırmızılar gelebilir diye sizce testi yapmalımıyım

Back