Sizce hamilelik belirtisi mi ???

Benimde bat 20 nisan ...yumurtlama günü 6 Nisan görünüyor takvimde ama hiç bu ay yumurtlama belirtisi olmadı diyebilirim 3 nisan da biraz akıntım oldu olduysa o zaman oldu yumurtlama...o günü değerlendirdim... inşallah tutmuştur tuttuysa 6 günlük oldu şuan..belirtiler için erkenmi ...ne zaman başlar belirtiler neler olur ...

Merhaba bende femara kullandım bu ay bayram nediyla 14.gün kontrol oldu doktor yumurtan çatlamış mutlaka değerlendir dedi eşimlede ayrıydık bayramda ben köydeydim değerlendirdik ama ondan sonra yumurtlama akıntısı gibi hergün uzayan akıntım geliyor belirti olabilirmi daha önce hiç böyle olmamıştı 2 senedir istiyoruz

Benimde regl 22 nisan 7 nisan çatlama olmuş doktor söyledi yumurtlamadan beri uzayan akıntım var daha önce hiç olmamıştı başka hiç belirtim yok sizin akıntınız varmı

Benimde regl 22 nisan 7 nisan çatlama olmuş doktor söyledi yumurtlamadan beri uzayan akıntım var daha önce hiç olmamıştı başka hiç belirtim yok sizin akıntınız varmı
Evet canım.aynı şekilde benimde var ama kasıklarımdaki ağri bitti şu an goğüslerimdeki hassasiyet de bitti sadece akıntı var

Evet canım.aynı şekilde benimde var ama kasıklarımdaki ağri bitti şu an goğüslerimdeki hassasiyet de bitti sadece akıntı var
Benim göğüslerim daha hassaslaşmadı kasıklarımda arada batma hissi oluyor ama onu belirti olarak salmıyorum ilk kez bu kadar çok akıntı olduğuna şahit oluyorum inşallah vardır canım benim ben çok heyecanlıyım

Illa goguste hassasiyet olucak diye bir kaide yok canim bazi kisiler hic belirti hissetmeden hamile oldugunu ogreniyor ama yogun akinti hamielik belirtisi. Insallah hamilesindir canim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Benim hiç akıntım yok ..bu ayda yok sanirim..devam eden yoğun akıntı gebelik belirtisi olabilir... Benim göğüsumde adet öncesi herzaman dokununca ağrı olur ...bu seferde aynı ağrı var...akıntıda olmayınca...bu pek umudum yok...sizin göğsünüzde hassasiyet falan var mi

Benim yok daha canım normalde başlardı ama daha başlamadı bakalım hiç varmış olacakmış gibi hissetmiyorum ama bakalım artık hayırlısı

Durumlar nasıl kızlar...benim bu gece kasıklarımda çok sancı var..ara ara iğne batmalari oluyor... göğüslerimde iyice ağrımaya ve dolgunlasmaya başladı...reglime 7 gün var....

Herkese merhaba,
Ben mart ayında reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Bu hafta başta sağ tarafta hafif bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyor, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyor
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım

Merhaba kizlar, sat 22 mart bat 20 nisan, 6 nisan yumurtlamam gözüküyordu ama sanırım 4 nisanda çatladı çünkü 2 nisanda doktora gittim ve solda yumurtan var dedi, 8 nisanda da tekrar kontrole gittiğimde çatlama gerçekleşmiş dedi. Velhasıl 1 nisan 6 nisan arasını değerlendirdik. Sol kasikta batma kramp hislerim vardi ve halsizlik vardi sonrasında bu kramplar kasigimin orta ve sağa yakın bir şekilde yer değiştirmeye başladı. Dün bu kramplar azaldı 3-4 kere oldu ancak bugün daha da azaldı diyebilirim. Bu arada meraktan 11 nisanda kan verdim ancak negatifti. Betanin yukselmesi icin Erken olduğunu söylediler. Yerleşme kanaması yaşamadım. Sizin nasil belirtileriniz var? Tuttu mu tutmadı mı çok merak ediyorum ama mecburen adet tarihini bekleyeceğim

Benimde yumurtlama 6 Nisan görünüyor bat 20 nisan ..ama ben 3 nisan gibi yumurtladigimi düşünüyorum...o zaman uzayan şeffaf yumurtlama akıntısı oldu...belirti olarak bir kaç gündür göğüs ağrım vardı.. dün kasik ağrım oldu adet olacak gibiydim arada iğne batmalari oldu bugün birazdaha iyiyim ... başım çok ağrıdı bugün normalde kolay kolay ağrımaz...1 hafta var adete bakalım neler yaşayacağız daha...yerleşme kanaması ne zaman oluyor acaba...sizde başka belirti diyebeleceginiz neler var...göğüs ağrısı akıntı falan var mı

Yerleşme kanaması genelde implantasyon döneminde oluyor yani ilişkinin üstüne 11-13 gun sayabilirsiniz o zaman kimisinde kanama goruluyor bende olmadı. Bende göğüs ağrısı falan da yok... akintim oldu 2 gun önce yoğun şeffaf sonra kesildi genelde kasikta batma kramp ve sık idrara cikma var çok da merak ediyorum ama adetten önce bi daha kan vermeyeceğime dair söz verdim kendime... umarım hayırlı sonuç alırız

İnşallah...ben adet olacak gibiyim...bakalım hayırlısı olsun hakkimizda

Ben kanama yaşadı üç beş damla adetime 10 11 gün kala doktorum sordum yerleşme kanamasınin 10 gün önce olma ihtimali olabilir dedi bn kanamayı yasadim ve suan ciddi şekilde seffafimsi beyazımsı bı akıntı geliyo yoğun bı şekilde reglime 8 gün kaldı beliimde gribi kasiklrimda kramp girriyo bazen gidikliiyor bazen regl olcakmis gibi ağrı ypiyo ama daha çok erken 8 gün var beklemek çok zor geliyo ama mecburum bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı acaba ???

Ya ben çok üşüyorum...adete 6 gün var...hamile olanların vücut ısısı yukseliyormus heralde...ben adet olucam ondan mı düşüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…