Sizce hamilelelik olabilir miiiiiiiiiiiii

izotonik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
49
21
38
Ağrı
slm öncelikle benim sat 26.04.2013 beklene tarih 24.05.2013 hiç gec gelmez 29.gün sabah 9-12saa t arası adet olurum düzenlidir ama bu ay gecikti çok istiyorum bebegide ama bthc yaptırmaya korkuyorum birde daha erken diye düşünüyorum sizce ne yapıyım bilgi olan arkadaşlar lütfen yazsın tşk ve benim için dua edin 2 gündür her saat başı kontrol ediyorum eşimle paylaşmıştım o bendende heyşanlı beklene tarihte idrarde gebelik testi yaptık tek çizgi sizce olabilirmi fakat 9 aydır gebe kalamıyordum çok şaşkınım ne yapacagımıda bilmiyorum günlerde geçmiyor kimseyede anlatamıyorum ümitte vermek istemiyorum ve bilmiyorum psikolojik mı sık idrara çıkıyorum bilgisi olan varsa yazarsa benı mutlu eder ne olur benım için dua edin çok ihtiyacım var ...

canım ben hamile olduğumu adet tarihimden 2 gün önce öğrendim gebelik testinde sonra bthcg yaptırdım tabi benimki erken döllenme olduğu için adetten önce öğrendim bence bi hastanede test yaptır evde yapılan gebelik testi hemen sonuç vermeyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…