sizce hamile olabilir miyim ?

kızlarrrrrr herkesin bu ay hamiş kalmasını dileyerek baslıyorum söze..
ben 1,5 yıldır deneyen biri olarak her ay psikolojik belirti yasıyorum ama bu ay sanırım hislerim farklı belirtiden çok hislerime inanıp test yapcam bugün ama bata 4 gün var daha erken biraz biliyorum ama dayanamıcamm sonuçları yazarım..
bende belirtiler söyle aslında bir aylık hamile olsam bile bu kadar belirti olmaz diye düsünüorum ama yazayım :)
benim 3 gündür inanılmaz içim bulanıyor yani midem... tatlı asığı ben hiç tatlı yiyemiyorum tam 3 gündür ...
birde kasıklarımda arada bir batma oluyor.. gögüslerim sis tabi uçları çok değil ama azcık sızlıyor...
birde geçen gün deli gibi et canım istedi çok sevmem ama yedim deli gibi yanı :):):) dua edin isteyen herkes hamiş kalsın bu ayy nolurrrrrrrr

birde yazmayı unuttum yine son bikaç gündür asittenmidir nedir böyle geğirme gibi afedersiniz :) hafif ama süreklioluyor :)

Allahım inş verir canım hamilelik belirtisi ve adet belirtisi ayni zaten bende senn gibi her ay hamilelik belirtisi yasardum hamile olduğum ay hic belirtim olmadı ne adet ne hamilelik bekledim adetin geçtikten 4 gün sonra ogrendim yüne sen kendine dikkat et kanda çıkıyor düşükte olsa bence yaptir

tamam tatlım bugün idrar yapcam sonra kan insallah olur hayırlısı ile.. katip misin bu arada :)

güzelll kolay gelsin canımm yaa ben sabah test yaptım bata 3 gün var negatif çıktı olmazsam tekrar yapcam ama hayırlısı artık :)

güzelll kolay gelsin canımm yaa ben sabah test yaptım bata 3 gün var negatif çıktı olmazsam tekrar yapcam ama hayırlısı artık :)
Hayırlısı canım ya benimde 14 aydan sonra oldu sen folik asit kullaniyomusun kullanmiyosan kullan derim

yaa ben ilk istediğimde 3 ay kullanmıstım sonra bidaha almadım almalımıyım sence yine

yaa ben ilk istediğimde 3 ay kullanmıstım sonra bidaha almadım almalımıyım sence yine
Valla ben hamile olmadan önce gittim de onu vermisti bide 2 fitil verdi ona rahmi temizliyomus ole hamile kaldım bundan önceki gittimlerimde çatlatmak iğnesi oldum klomen kullandım olmadı tabi olacak varmista son n yine Dr git ihmal etme ama özele hic gitme ben 1 yıl hep özele gittim hic bide yapmıyorlar devlet daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…