sizce hamile olabilir miyim ?

dmr38

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
55
14
13
32
Kizlar merhaba . Adet tarihime bir hafta falan var 5-6 gündür kasiklarimda adet olacakmisim gibi sancim var icim bulaniyor biraz karnimda sertlik ve siskinlik var goguslerimin uclari agriyor ve dün kahverengi bir iki damla lekelenmem oldu . 2 aydir bebegim olsun istiyorum sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ve sizce hemen test yapmalimiyim ?

devamı gelmedıyse yerlesme kanaması olabılır durum erken oldugu ıcın testte cıkmaya bılır varsada cıkmaz felan uzulursun bı kan testı yaptır ıstersen onda daha net bellı oluyor

Yok canim devami gelmedi lekelenmeden sonra kesildi sag tarafima ara ara sanci giriyor bir kac gundur . Acaba diyorum olabilir mi

olabılır gebelık belırtılerıne benzıyor hemen degıl de adet gununde yada bır ıkı gun gecerse yap testını

Peki . Adet sancisiyla hamilelik sancisi benzer mii arada sanci giriyor da karnima adet olacakmisim gibi normal mi sence bu ?

Peki . Adet sancisiyla hamilelik sancisi benzer mii arada sanci giriyor da karnima adet olacakmisim gibi normal mi sence bu ?
agrılar saglı sollu gırıyor canım ama bebek nerdeyse orada agırlıklı oluyor kasıkta batma oluyor en keskın ama senın o ıkı damla leken en buyuk belırtı ınsallah gebesındır

Sagol canimm inan icimi rahatlattin o kadar cok istiyorum ki rabbimden bir bebegimin olmasini anlatamam sana :) peki senin bebegin var mi

Yok can

Yok canim yapmadim daha adet tarihim gecmeden yapmak istemiyorum gecen ay da cok umutlanmistim ama olmamisti bu ay sabirla beklemek istiyorum
arkadşım sanki benim ağzımdan yazmışsın . tıpkısının aynısını yazardım ben de. korkuyorum test yapmaya 2 günüm var adete. akıntı sabah oldu kesildi. çok umutlandım şimdi sana yazılan cevaplara. habersiz bıarkma emi

Guzel bir haber alirsam yazarim mutlaka canim almazsam da yazarim merak etme :) allahim kucaklarimizi bos birakmasin . Bi de bugun farkettim bende beyaz kremsi bisekilde akinti gelmis bu ne anlama geliyir acaba

inş hamilesinizdir bende 3 gün önce renklendim adetime birgün var heyecanla bekliyorum inş hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Guzel bir haber alirsam yazarim mutlaka canim almazsam da yazarim merak etme :) allahim kucaklarimizi bos birakmasin . Bi de bugun farkettim bende beyaz kremsi bisekilde akinti gelmis bu ne anlama geliyir acaba

Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem oldu ama bu birazcik buyuk bir leke adet mi olucam acaba

Kizlar test yaptim aksam da testimin ikinci cizi belirgin ama cok belirgin cikmadi silik yaniiii galiba hamileyim bu ay olduu elim ayagim titresi inanin sok oldum agladimmm :) insallah gercekten bebegim benimledir yarin kan testi yapicam

İdrarda çıkmaz ama bence beta testini yaptır rahatlarsin

İnş canım hayırlı haber alırız inş :))))
Ama kizlar inanin bana bu mukemmel bir duygu agladim resmen testi gorunce ayaklarim titredi basamadim ustune inanin allahim o an oyle bir duygu oyle bir mutluluk yasatiyor ki hayayim boyunca bugun ki kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum ben :)

Ama kizlar inanin bana bu mukemmel bir duygu agladim resmen testi gorunce ayaklarim titredi basamadim ustune inanin allahim o an oyle bir duygu oyle bir mutluluk yasatiyor ki hayayim boyunca bugun ki kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum ben :)
İyi canım hayırlı uğurlu olsun inş beyan kaç cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…