agrılar saglı sollu gırıyor canım ama bebek nerdeyse orada agırlıklı oluyor kasıkta batma oluyor en keskın ama senın o ıkı damla leken en buyuk belırtı ınsallah gebesındırPeki . Adet sancisiyla hamilelik sancisi benzer mii arada sanci giriyor da karnima adet olacakmisim gibi normal mi sence bu ?
Yok canim yapmadim daha adet tarihim gecmeden yapmak istemiyorum gecen ay da cok umutlanmistim ama olmamisti bu ay sabirla beklemek istiyorumtest yaptınız mı gebelik belirtilerine benziyor
arkadşım sanki benim ağzımdan yazmışsın . tıpkısının aynısını yazardım ben de. korkuyorum test yapmaya 2 günüm var adete. akıntı sabah oldu kesildi. çok umutlandım şimdi sana yazılan cevaplara. habersiz bıarkma emiYok can
Yok canim yapmadim daha adet tarihim gecmeden yapmak istemiyorum gecen ay da cok umutlanmistim ama olmamisti bu ay sabirla beklemek istiyorum
Guzel bir haber alirsam yazarim mutlaka canim almazsam da yazarim merak etme :) allahim kucaklarimizi bos birakmasin . Bi de bugun farkettim bende beyaz kremsi bisekilde akinti gelmis bu ne anlama geliyir acaba
İdrarda çıkmaz ama bence beta testini yaptır rahatlarsinKizlar merhaba . Adet tarihime bir hafta falan var 5-6 gündür kasiklarimda adet olacakmisim gibi sancim var icim bulaniyor biraz karnimda sertlik ve siskinlik var goguslerimin uclari agriyor ve dün kahverengi bir iki damla lekelenmem oldu . 2 aydir bebegim olsun istiyorum sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ve sizce hemen test yapmalimiyim ?
Yaptim idrar silik ama biraz belirgin cikti yarin kan testi yaptiricam :) insallah gercekten vardirİdrarda çıkmaz ama bence beta testini yaptır rahatlarsin
İnş canım hayırlı haber alırız inş :))))Yaptim idrar silik ama biraz belirgin cikti yarin kan testi yaptiricam :) insallah gercekten vardir
Ama kizlar inanin bana bu mukemmel bir duygu agladim resmen testi gorunce ayaklarim titredi basamadim ustune inanin allahim o an oyle bir duygu oyle bir mutluluk yasatiyor ki hayayim boyunca bugun ki kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum ben :)İnş canım hayırlı haber alırız inş :))))
İyi canım hayırlı uğurlu olsun inş beyan kaç ciktiAma kizlar inanin bana bu mukemmel bir duygu agladim resmen testi gorunce ayaklarim titredi basamadim ustune inanin allahim o an oyle bir duygu oyle bir mutluluk yasatiyor ki hayayim boyunca bugun ki kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?