• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hamile olabilir miyim??

• Konu Sahibi Konu Sahibi once
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
0
İstanbul
Merhaba arkadaslar, 2.bebek istedigim icin biraz heyecanliyim oyuzden yorumlariniza ihtiyacim var))) 2.5yasinda bi oglum var. suana kadar korunmak icin ilac falan icmedim, normal olarak yani geri cekilme ile korunuyorduk. bikac aydirda braktik bunu yapmaya ama hala hamile degilim. Adetim duzenlidir. Internette ovulasyon zamanima baktim, orda yumurtlama tarihi 1 ile 6 ocak arasinda diye gosterildi. Ama biz 8 ocakta birlikte olduk. simdi adetime 8 gun var. Yumurtlama tarihten 2 gun sonra iliski oldu, hamile kalmis olabilir miyim??

Son düzenleme:
nerdesiniz arkadaslar? cok mu zor bisey yazmak. inanamiyorum ya, kac gundur bekliyorum yorumlarinizi.....

nerdesiniz arkadaslar? cok mu zor bisey yazmak. inanamiyorum ya, kac gundur bekliyorum yorumlarinizi.....

canım ya konu dikkatimi çekti hiç hamile kalmadığım için senide aydınlatamıcam ama test yapabilirsin zaten 8 gün sonra çıkıyo bildiğim kadarıyla umarım bende bigün senin gibi 2,5 yaşında bi çocuğum var 2.de istiyorum diyebiliriim.herşey gönlünce olsun

cok tesekkur ederim, boyle yorum bile sevindiriyor insani. inshaallah seninde cocugun olur. Allah yardimcin olsun

selam arkadaşım :) bende adeti 2 gün geçmiş ama idrar yada kan testi yaptırmaya cesareti olamayanlardanım :))
bence herhangi bi engel yok ise gebelik olur ama öğrenebilmek için daha erken..
ben 6 aydır hep negatif sonuç alıyorum şuan da umutluyum ama korku var içimde :(

kızlar bugun kan testi yaptırdım 79 cıktı degeri.idrarr testi yaptım hafif silik cıktı.bir fikriolan varmııııı....

selam, ben de 2. çocuğu düşünüyorum. Adetim gecikti, sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Acaba ne kadar beklemek lazım idrarda çıkması için :(

ilk hamileligimde edetime 4 gun varken net bisekilde cikmisti benim. simdi ikinciyi dusunuyorum ama simdilik yok)))) Allah tum isteyenlere nasip etsin. bikacgun kaldi adetime. beklemekten baska bi caresi yok. yorumlariniz icin cok tesekkur ederim

Eğer yumurtlaman netteki tarihler arasında olduysa hamile kalman biraz zor canım. Çünkü yumurta ancak 24 saat döllenebiliyor. Ama netten baktığın programlara fazla güvenme onlar ortalama gösteriyorlar, erken yada geç yumurtlama her zaman olabilen bir şey. İnşallah hamilesindir ama eğer değilsen bu ay ovulasyon testi kullanmanı öneririm. Bu şekilde yumurtlama gününü tam yakalayabilir ve doğru zamanda çalışırsınız.

adetime 3 gun var. bugun test aptm negatif. hayirlisi olsun

normalde adet gecikmesinde anlaşılır hamile olduğun daha var yani sabırsızlanma arkadşım
yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışmışsınız inş tutmuştur

ilk hamileligimde adetime 4 gun kala net bisekilde cikmisti.

adetime 3 gun var. bugun test aptm negatif. hayirlisi olsun
cnm biraz sabret şimdi hamilemisin değilmisin bilemezsin ve testtede çıkmayabilir
ama adetin gecikirse inşöle olur o zaman testlerdede net çıkıyo şimdiden telaş yapma döllenmiş olsa bile daha çok küçük bi fasulye tanesi kadar bişey o yüzden stres yapma olmuyo diye Rabbim zamanını bekliyodur herşeyin hayırlısı ki sorun yoksa neden olmasın
inş hamilesindir cnm

canım inşallah kısa zamanda kavuşursun 2. bebişine ...ama bi tane var Allah bağışlasın...çok kafana takma...olur...

cok tesekkur ederim yorumlariniz icin. yarin adet olmam gerekiyor. fazla takmiyorum cunku bitane var. ama ister istemez heyecanli oluyorum adet gunum yaklasirken))). yarin haberleri veririm ins)))

Back