Gecikmeyi bekleyeyim mi peki yoksa her gün tekrarlayayım mı? Kimyasal gebelik olabilir mi acabaBen de awox kullanırım hep yalancı çıkarmıyor eğer belirti varsa testlere devam et kuzucum geç döllenmeden dolayı daha gorunmemistir
Gecikmeyi bekleyeyim mi peki yoksa her gün tekrarlayayım mı? Kimyasal gebelik olabilir mi aca
Gecikmeyi bekleyeyim mi peki yoksa her gün tekrarlayayım mı? Kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Anladım çok teşekkür ederimbence gecikmeyi beklemelisin geç cikabilir sonrasinda kimyasal da olabilir
Merhaba bende bugün awox erken gebelik testi yaptım Perşembe günü km verdim beta 2.2cikmksti bugün akşam üzeri testi yaptım hiç bişe çıkmadı yumurtlama yani catlamayi gordgumden bugün 11.gun oluyor galiba negatif çıkması kan değerim yukselmemis anlamına mı geliyor acaCanım gebelik önce kanda sonra idrarda belli oluyor eğer şüphen varsa direk kan ver hem için rahat olur hem de stres yaşamazsın acaba hamile miyim diye sürekli düşünür stres yaparsan adetin de gecikir bu sefer daha kötü olur senin için acilde şüphem var veya ilaç alıcam gebelik için kan vermek istiyorum dersen hemen bakarlar için rahatlamış olur
Çatlamadan 14 gün sonra gebelik testi yapılıyor diye biliyorum 14 gün olduğunda kan ver testte çıkmasa bile kanda çıkarMerhaba bende bugün awox erken gebelik testi yaptım Perşembe günü km verdim beta 2.2cikmksti bugün akşam üzeri testi yaptım hiç bişe çıkmadı yumurtlama yani catlamayi gordgumden bugün 11.gun oluyor galiba negatif çıkması kan değerim yukselmemis anlamına mı geliyor aca
Bulunduğum yerin imkanlarından dolayı gidip kan veremedim. Bugün ve dün de pembe sulu akıntım geldi. Olabilir mi hala acabaCanım gebelik önce kanda sonra idrarda belli oluyor eğer şüphen varsa direk kan ver hem için rahat olur hem de stres yaşamazsın acaba hamile miyim diye sürekli düşünür stres yaparsan adetin de gecikir bu sefer daha kötü olur senin için acilde şüphem var veya ilaç alıcam gebelik için kan vermek istiyorum dersen hemen bakarlar için rahatlamış olur
Ben Perşembe vermiştim biraz erken verdim diye düşünüyordum bugün erken test yaptım çıkmadıÇatlamadan 14 gün sonra gebelik testi yapılıyor diye biliyorum 14 gün olduğunda kan ver testte çıkmasa bile kanda çıkar
Yerleşme kanaması olabilir erken gebelik testi yaptınız mıBulunduğum yerin imkanlarından dolayı gidip kan veremedim. Bugün ve dün de pembe sulu akıntım geldi. Olabilir mi hala acaba
14 gün geçsin öyle yapsın çıkarsa o zaman çıkar ben 13. Gün yapmıştım erken gebelik testi çıktı sonra hemen kan verdimBen Perşembe vermiştim biraz erken verdim diye düşünüyordum bugün erken test yaptım çıkmadı
Bebek denemeye basladiktan sonra benimde kendimde gozlemledigim değişimler oldu. Her ay farkli belirtiler var. Kasık ağrısı, bacak bel sırt ağrılarıKızlar bugün itibariyle reglime 4 gün var. Son 3 aydır çocuk deniyoruz eşimle. Önceden regl öncesi kasık ağrılarım olmazdı fakat 3 aydır (bebek denemeye başladığımızdan beri) regl öncesi 1 hafta kasık ağrısı çekiyorum. Geçen ay reglime 5 gün kala kanamam oldu sonra beklenen regl tarihim 3 gün gecikti ve en sonunda kanamam yine geldi. Bu ayın başında da folik asit kullanmaya başladım ve diyet yapıyorum 4 kilo verdim. Şimdi soruya dönüyorum.
Dün sabah ilk idrarla awox erken gebelik testi yaptım (normalde reglimin gecikmesini bekleyecektim ama sabredemedim) ve sonuç negatif çıktı. Ama şiddetli ağrılar devam ediyor. Kasık ve bel ağrısı, yumurtalıklarımda batma gibi bir his. Sizce testi tekrarlamalı mıyım? Belirtileriniz nasıldı benzer miydi sizin de?
Maalesef dün akşam reglim geldi çok teşekkür ederim cevaplarınız için bir dahaki dönemi beklicemBebek denemeye basladiktan sonra benimde kendimde gozlemledigim değişimler oldu. Her ay farkli belirtiler var. Kasık ağrısı, bacak bel sırt ağrıları
Bence regliniz geçince testi tekrarlayin umarim bebis vardır
Hayirlisi olsun, muhtemelen benimde oyle olacak reglim daha gelmedi ama ihtimal yok gibi. Allah en kisa zamanda nasip eder inşallahMaalesef dün akşam reglim geldi çok teşekkür ederim cevaplarınız için bir dahaki dönemi beklicem
Hepimize isteyen ve bakabilecek olan herkese en hayırlı en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım inşallah,❤Hayirlisi olsun, muhtemelen benimde oyle olacak reglim daha gelmedi ama ihtimal yok gibi. Allah en kisa zamanda nasip eder inşallah
Cok cok silik gordum ama bence 2 gun sonra tekrarla bu sefer kan ile bak, İnşallah vardırKızlar yarın regl tarihim bugün az önce kaset test yaptım sizce var mı bişey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?