• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim

Sevvalbyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
27
7
1
24
Kizlar biraz özel olacak ama biz 5 aydır korunmuyoruz bebek istedigimiz için adetim biteli 19 gün oldu hala bir akıntım geliyor en çokta ağır kaldırınca sabahları kalkınca kendimi çok aç hissediyorum uzulunce de yadankizinca kasıklarda ağrı.oluyor sizce hamile olabilir miyim adet tarihim 24 Ocak test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkacak diye adetten sonra hala akıntı gelmesi supelendirdi

en az 3 saat su içme sonra test yap
ay var ya duygusal değişim desen var kasık ağrısı desem var çok akıntım geliyordu ara sıra kasıklarımda adet olacak gibi ağır oluyordu test yaptım daha yeni tek çizgi acaba erken mi diyorum zaten çok sık ilişkiye giriyoruz çocuk istediğimiz için ve kafamda tam bir tarih de yok acaba diyorum vardı testi mi çıkmadı çok mu erken diyorum

Hayır canım beta hcgnin açlık toklukla sabah akşamla alakası Yok bi koşu git ver bakalım çok merak ettim 🤗
vallahi sen mi ben mi eczaneden aldığım test negatif çıktı hemşirem mesaj atmış canım idrar testleri pek güvenli olmuyor gel bir kan testi yapalım diye inşallah çıkar diyorum ya çok istiyorum ve 4 aydır de uğraşıyorum ama hiçbir şey yok tabii ki de

Merhaba herkese. Yaklaşık 4-5 yün önce şiddetli bir baş dönmesi yaşadım ardından midem bulandı ve kustum. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Comfort erken gebelik testinden yaptım fakat negatif çıktı. Hala ara ara hafif baş dönmesi ve bulantı oluyor. Bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptıracağım. Hamile olabilir miyim?

Merhaba canım bende yeni üyeyim ve bir çok soru işaretleri yaşayarak bu forumları okuyordum ve sürpriz bı sekilde hamile olduğumu öğrendim okurken ben merak edip yazamadım kafamdaki soruları sanırım şimdi yardımcı olmak için yazabilirim :anneadayı: Çok tecrübeli olmasamda farklı farklı belirtiler yaşadım bende bulantı kusma ve baş dönmesi gibi belirtiler olmadı. En büyük belirti kasık agrisiydi. Benim testim adet gecikmesinin 4.gununde de silik bı cizgiydi 5.gun kan tahlilinde öğrendim naçizane tavsiyem kan tahlili çünkü test vs inan çok kafa karıştırıyor. Acabalarda oldukça strese sokuyor. Sormak istediğin başka detayları da mümkün olduğunca yardımci olmaya çalışırım

Merhaba canım bende yeni üyeyim ve bir çok soru işaretleri yaşayarak bu forumları okuyordum ve sürpriz bı sekilde hamile olduğumu öğrendim okurken ben merak edip yazamadım kafamdaki soruları sanırım şimdi yardımcı olmak için yazabilirim :anneadayı: Çok tecrübeli olmasamda farklı farklı belirtiler yaşadım bende bulantı kusma ve baş dönmesi gibi belirtiler olmadı. En büyük belirti kasık agrisiydi. Benim testim adet gecikmesinin 4.gununde de silik bı cizgiydi 5.gun kan tahlilinde öğrendim naçizane tavsiyem kan tahlili çünkü test vs inan çok kafa karıştırıyor. Acabalarda oldukça strese sokuyor. Sormak istediğin başka detayları da mümkün olduğunca yardımci olmaya çalışırım
Bel ağrısı var. Kasıklarımda daha çok batma hissi oluyor. Sancı gibi bir şey oluyor adet oldum diyorum bakıyorum daha olmamışım.

Çok teşekkür ederim ☺️

Back