• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim

Sevvalbyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
27
7
1
24
Kizlar biraz özel olacak ama biz 5 aydır korunmuyoruz bebek istedigimiz için adetim biteli 19 gün oldu hala bir akıntım geliyor en çokta ağır kaldırınca sabahları kalkınca kendimi çok aç hissediyorum uzulunce de yadankizinca kasıklarda ağrı.oluyor sizce hamile olabilir miyim adet tarihim 24 Ocak test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkacak diye adetten sonra hala akıntı gelmesi supelendirdi

Resme korkudan bakamadım akintinizi filan paylaşmış gibisiniz
Gerçekten yaptiniz mi böyle biseyi size inanamıyorum artık ya :KK43:
canım benim çok büyütülecek bir şey yok burada kötü bir şey görmüşsün gibi inanamıyorum falan yazmışsın ben paylaştığım resmi benzeyen 100 tane 200 tane resim gördümve ben buna dayanarak paylaştım eğer ben görmeseydim zaten tek ben paylaşacak değilim demek ki görmemişim gibi paylaşmışım yani ortada ayıp bir yerimi paylaşmadım normal olarak abartılacak da bir şey yok

canım benim çok büyütülecek bir şey yok burada kötü bir şey görmüşsün gibi inanamıyorum falan yazmışsın ben paylaştığım resmi benzeyen 100 tane 200 tane resim gördümve ben buna dayanarak paylaştım eğer ben görmeseydim zaten tek ben paylaşacak değilim demek ki görmemişim gibi paylaşmışım yani ortada ayıp bir yerimi paylaşmadım normal olarak abartılacak da bir şey yok
Okey ona bakarsan o zaman yaptığımız gebelik testlerinde paylaşmayalım

Kizlar biraz özel olacak ama biz 5 aydır korunmuyoruz bebek istedigimiz için adetim biteli 19 gün oldu hala bir akıntım geliyor en çokta ağır kaldırınca sabahları kalkınca kendimi çok aç hissediyorum uzulunce de yadankizinca kasıklarda ağrı.oluyor sizce hamile olabilir miyim adet tarihim 24 Ocak test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkacak diye adetten sonra hala akıntı gelmesi supelendirdi

şu an gebelik belirtisi yaşaman çok mümkün değil. Kendini ona şartlama sakın.
sadece sabır ☺️

şu an gebelik belirtisi yaşaman çok mümkün değil. Kendini ona şartlama sakın.
sadece sabır ☺️
yok zaten hani şartla mı yorum sadece hani şu bazı belirtiler beni şey yapıyor hani üzülünce ağlayınca kasık ağrılarım ağlayınca üzülünce gelen akıntılarım ağır kaldırınca ki gelen akıntıların sabah kalktığımda çok aç olmam ben normalde sabahtan akşama kadar bile kahvaltı yapıp yemek yemem ama şu dört gündür böyleyim cnm ben daha önce de benim adetten sonra bu kadar uzun akıntım gelmemişti

yok zaten hani şartla mı yorum sadece hani şu bazı belirtiler beni şey yapıyor hani üzülünce ağlayınca kasık ağrılarım ağlayınca üzülünce gelen akıntılarım ağır kaldırınca ki gelen akıntıların sabah kalktığımda çok aç olmam ben normalde sabahtan akşama kadar bile kahvaltı yapıp yemek yemem ama şu dört gündür böyleyim cnm ben daha önce de benim adetten sonra bu kadar uzun akıntım gelmemişti

evet gebelik olabilir de ama farklı bir şeyler de olabilir. herkesin süreci birbirinden farklı seyreder. Ben gebe olduğumu öğrenene kadar belirti yaşamadım açıkçası. Sonra farkettim. Adet tarihin geçmeden çok belirgin şeyler olmuyor genelde.
Dikkatini başka şeylere dağıt ve bekle ☺️

evet gebelik olabilir de ama farklı bir şeyler de olabilir. herkesin süreci birbirinden farklı seyreder. Ben gebe olduğumu öğrenene kadar belirti yaşamadım açıkçası. Sonra farkettim. Adet tarihin geçmeden çok belirgin şeyler olmuyor genelde.
Dikkatini başka şeylere dağıt ve bekle ☺️
Ya öyle mesela arkadaşım dört buçuk aylık hamile ona anlattım dedim adet ağrısında ki kasık ağrısı gibi ağrılarım var kasıklarımda dedim ağır kaldırınca böyle oluyor ya da ağır kaldırdığım zaman akıntım geliyor diye o da tek dediği Allah'ım inşallah verir ama aynı belirtiler bende de vardı en son adetim gecikince test yaptım dedi bir de sigara içiyorum acaba bunun da etkisi var mıdır ki diyorum hani sigara içen erkeklerin sperm hücreleri az alıyormuş ama kadınlarda böyle bir şey yok diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Aynı şeyi yaşıyoruz sanırım benimde bat 5 gün kaldı normalde kuru olurum adete yakın benimde resimdeki gibi akıntım var ve sık acikiyorum inşallah belirtidir🙏
Ay İnşallah benim de adet bittikten Bir iki gün sonra gelirdi 2 gün 3 gün o da artık yumurtlama dönemini belirtisi olurdu bu kadar uzun sürmezdi adet günüme kadar hep Kuru olurdum şimdi anlayamıyorum ben bir iş yapsam hemen akıntım falan geliyor

Ona bakarsan burada 100 tane insan paylaşıyor sadece burada tek paylaşan benmişim gibi bu kadar büyük tepki vermeni anlamıyorum
Ben yüz insandan sadece sana denk geldim canım benim
Herkesin topigine girmiyorum ki

Bide şöyle düşün lütfen
Yüz kişi kocasını aldatıyor diye benim senin de kocamizii aldatması bunu normal yapar mı sence ?

Lütfen

Ben yüz insandan sadece sana denk geldim canım benim
Herkesin topigine girmiyorum ki

Bide şöyle düşün lütfen
Yüz kişi kocasını aldatıyor diye benim senin de kocamizii aldatması bunu normal yapar mı sence ?
kim verdiğin örnek abi çok farklı bir şey ben burada mesajı anlatırdım varsa bile gebelik millet normal bir akıntı diyebilirdi fotoğraf attım gebe olan birisi de der ki aynısı bende de olmuştu diye öyle bir yorum yapmışsın ki yani üzüldüm

Yaya kızlar ben daha fazla bekleyemeyeceğim ama dün de böyle kramp gibi adet ağrısı gibi kasığıma bir anda ağrı girdi 5 dakika falan sürdü ardından hemen akıntım geldi zaten diyordum çok fazla akıntım geliyor diye burada da yazmıştım gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ya da çok akıntı gelmesi gebelik belirtisimi

Yaya kızlar ben daha fazla bekleyemeyeceğim ama dün de böyle kramp gibi adet ağrısı gibi kasığıma bir anda ağrı girdi 5 dakika falan sürdü ardından hemen akıntım geldi zaten diyordum çok fazla akıntım geliyor diye burada da yazmıştım gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ya da çok akıntı gelmesi gebelik belirtisimi

bu kadar merak edıyorsan bir teste bakar inş vardır

bu kadar merak edıyorsan bir teste bakar inş vardır
nadir uyumadan önce Allah'a dua et eğer hamileysem bana bir belirti göster dedim gece rüyamda test yapıyordum iki çizgi çıkıyordu eşim ediyordum hamileyim falan diye seviniyordum böyle dayanamıyorum ya Bir de korkuyorum bir önden acaba diyorum tuttuysa bile çıkmazdım ki diyorum hadi yeni olabilir mi diyorum

nadir uyumadan önce Allah'a dua et eğer hamileysem bana bir belirti göster dedim gece rüyamda test yapıyordum iki çizgi çıkıyordu eşim ediyordum hamileyim falan diye seviniyordum böyle dayanamıyorum ya Bir de korkuyorum bir önden acaba diyorum tuttuysa bile çıkmazdım ki diyorum hadi yeni olabilir mi diyorum
Gidip kan tahlili ver bakalım ne çıkcak

Back