• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim

Sevvalbyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
27
7
1
24
Kizlar biraz özel olacak ama biz 5 aydır korunmuyoruz bebek istedigimiz için adetim biteli 19 gün oldu hala bir akıntım geliyor en çokta ağır kaldırınca sabahları kalkınca kendimi çok aç hissediyorum uzulunce de yadankizinca kasıklarda ağrı.oluyor sizce hamile olabilir miyim adet tarihim 24 Ocak test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkacak diye adetten sonra hala akıntı gelmesi supelendirdi

Canım adetin 25 ocaksa şuan testte çıkmaz en erken ilişki yaşadığın günden 14 gün zaman geçmesi lazım oda kanda çıkar
Bu ay farklı adet oldum. İlk açık pembe geldi sonra pembe ve kırmızıya yakın oda 3 gün geldi sonra kesildi tekrar pembe akıntı geldi yine gelmedi sonra kahverengi akıntım oldu

Kizlar biraz özel olacak ama biz 5 aydır korunmuyoruz bebek istedigimiz için adetim biteli 19 gün oldu hala bir akıntım geliyor en çokta ağır kaldırınca sabahları kalkınca kendimi çok aç hissediyorum uzulunce de yadankizinca kasıklarda ağrı.oluyor sizce hamile olabilir miyim adet tarihim 24 Ocak test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkacak diye adetten sonra hala akıntı gelmesi supelendirdi
Yumurtlama ne zaman di biliyo musun.yumurtlamadan 14-15 gun sonra yap testi bnce. Bilmiyo sanda ,adetin bikacgun gecsin, yada kan ver.

Ultra erken gebelik testleri var yap evde veya kan tahlili yaptr bence ama bekleyebilirsen bi kaç gün daha bekle bence biliyorum çok zor beklemek ama

Aynı şeyi yaşıyoruz sanırım benimde bat 5 gün kaldı normalde kuru olurum adete yakın benimde resimdeki gibi akıntım var ve sık acikiyorum inşallah belirtidir🙏

Back