- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi thegoldblank
Negatif 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedenNegatif![]()
Benimde öyle oldu ama testte acemi olduğum zamanlarda ilk testlerim öyle olmuştu. Sonra anladım ki 4 5 damladan fazla idrar koymuştum ondan öyle olmuştu. Sizinde öyle olabilirArkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?
Erken düşük ya da adetinin geciktirigi için olabilir. İltihap olabilir. Bir kanama olmuş içerde onu arıyorsunuz adet ile birlikte. Kadın doğuma bir gorunun iltihap olabilir.İyi geceler arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtığım için ban yemişim, henüz açıldı banım...
Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum.
Sabah gebelik testi almaya gittim koştur koştur, aldım da 2 tane.
Eve dönerken hissettim kırmızı kart yediğimi maalesef. (maalesef diyorum çünkü içim buruldu, gebelik düşünmediğim halde çok kötü hissettim kendimi..)
yine de testi yaptım, silik 2. çizgi çıktı ikisinde de... bu sefer daha düzgün silik çıktı renk dağılması olmadan..
Neyse akşam içten eve geldiğimde pedime baktım, full kahverengiydi.... hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum ilk gün mutlaka kırmızı gelir benim reglim.
ve hani reglin ağır bi kokusu olur ya bunda yoktu, daha çok sirke gibi kokuyordu değişik. pıhtı da vardı.
maalesef miktarı da az denilemez pedin yarısını doldurmuştu. hala devam ediyor yattığım yerden bile hissediyorum.
İnanın şuan ne yaşadığımı bende bilmiyorum çok karıştı kafam.. ilk defa başıma böyle bir şey geliyor delirmek üzereyim..
Testi tekrarlamani öneririm arkadasim, bu sekilde olunca ya negatifya da yanlış sonuc veriyor.Merhabalar ben de erken gebelik testi diye satılanlardan aldım tek çizgi ama ikinci çizgi yeri beyaz şekilde belirdi test mi bozuk sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz?Eki Görüntüle 2251345
. İlk beş dk içinde çıkan sonuç baz alınır ve resimde ikinci çizgide yok içiniz rahat etsin rabbim tüm isteyenlere versinArkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?
Test beklediğinde ikinci çizgi çoğu zaman beliriyor yani en azından benim yaptıklarımda öyle oldu testi yapınca bir kaç dk içinde beliren şimdi aitlikte olsa hamileliktir ama bekleyince değilyarın testi tekrarlayacağım... çıldırıcam.
daha önce yapıp negatif çıkanlara sorabilir miyim?? gerçekten test 1-2 gün beklese bile bembeyaz mı kalıyor 2. çizginin olduğu yer.. eğer hamilelik yoksa?
Teşekkür ederim ben tekrar edeyim en iyisi 3 gün önce yaptığım testi de atmamıştım onda da sonradan silik çizgi çıktı ama itibar etmemek gerekiyor değil mi sonradan çıkınca ?Testi tekrarlamani öneririm arkadasim, bu sekilde olunca ya negatifya da yanlış sonuc veriyor.
Birde kac gun var adetine.
Sonradan cikan testlere itibar etmemek gerekiyor canım maalesef.Teşekkür ederim ben tekrar edeyim en iyisi 3 gün önce yaptığım testi de atmamıştım onda da sonradan silik çizgi çıktı ama itibar etmemek gerekiyor değil mi sonradan çıkınca ?
Pozitif ama erkenMerhabalar ben de erken gebelik testi diye satılanlardan aldım tek çizgi ama ikinci çizgi yeri beyaz şekilde belirdi test mi bozuk sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz?Eki Görüntüle 2251345