How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

sizce hamile olabilir miyim ? lütfen yardım edin şu kardeşinize :(

bakireyim diosun, seks yok, regl olmuşsun ve hala inşallah diyosun bence fazla takmişsin şekeim o kadar koaly olsaydı :16:

bakireyim diosun, seks yok, regl olmuşsun ve hala inşallah diyosun bence fazla takmişsin şekeim o kadar koaly olsaydı :16:

şuan adetimden 12 gün gecikti çok fazla bel ağrım var hatta şuan uyutmuyor :) bi çok yerde hamile kalınabilio bakıre olsa da diıe duydum ve duydugumdan beri hem kendıme hem nısanlıma çektrdm brazcık :) ilk defa böyle bir şey başıma geldiğinden fazla takıldım hatta çoğu belirtiyi psikolojık olarak yasadım bi kaç gundur gelceği varsa da adetimin bukadar stresten gelmiyo galba :(

Sizce, içinde bulunduğunuz durum buradan alacağınız cevaplara göre yön bulacak bir durum mu?

Bunu yazdıklarınıza dayanarak soruyorum.

Diyelim ki, birhafta daha aynı şikayetleriniz devam edecek.

Siz burada alacağınız cevaplardan dolayı herşey güllük gülistanlıkmış gibi rahat edebilecek misiniz?

Siz kaç yaşındasınız? Eminim ki bu başlığı açıp yazdığınız şeyler ve sorduğunuz soruların cevaplarını az çok bilebiliyor olmanız gerekmez mi? Nişanlı ve yakın zamanda evlenecek bir genç kız olarak?

Size faydalı olmadığını biliyorum ancak konunuzu okuyunca içimden geçenleri de sizinle paylaşmadan edemedim.

Sizce, içinde bulunduğunuz durum buradan alacağınız cevaplara göre yön bulacak bir durum mu?

Bunu yazdıklarınıza dayanarak soruyorum.

Diyelim ki, birhafta daha aynı şikayetleriniz devam edecek.

Siz burada alacağınız cevaplardan dolayı herşey güllük gülistanlıkmış gibi rahat edebilecek misiniz?

Siz kaç yaşındasınız? Eminim ki bu başlığı açıp yazdığınız şeyler ve sorduğunuz soruların cevaplarını az çok bilebiliyor olmanız gerekmez mi? Nişanlı ve yakın zamanda evlenecek bir genç kız olarak?

Size faydalı olmadığını biliyorum ancak konunuzu okuyunca içimden geçenleri de sizinle paylaşmadan edemedim.

testi buyuk ihtimal yarın yaptırıcam zaten . siz hayır yok derseniz yada evet dersenz e göre sevinip üzülmuycem elbet sadece yaptrmadan önce fikir almak istemiştim.23 yaşındayım ama cinsel anlamda ilk defa böle bişe başıma geldiği için tereddüt ettim. elbette biliorum az çok bişeyler test yaptm dier testleri yaptrcam dedim okuduysanız hepsini sadece paylaşıp bilgi almak istedim belki benm durumumda olan vardır dıye ama konuya nedense yardım etmekten çok konusmuş olmak için gelenler var .neyse genede teşk. yorumun için.

Back