Sizce hamile miyim?

Aslinda kendimi hamile hissedene kadar istemiyordum ama simdi menopozdan korktugum icin istiyorum sanirim :) hatta daha once korkup surtunmeyle iliskiye giren ben az once tam iliskiye girdim :) hatta bekledim hemen kalkmadim :)

Canım bu iş kısmet kader işi birazda. Elinden geldiğince özenli ol. Bende istediğimden sanırım her ay hamile olmayı umuyor ama hüsrana uğruyorum. ama bu ay bende farklı hissediyorum, hayırlısı diyorum bakalım bu ayda olmazsa doktor bakacak bakalı neden olmuyor diye. Nasip diyorum.

Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diyorum.

Babamin arkadasinin karisinin rahmini aldilar. Yillar sonra hamile kaldi. Vucut yeni rahim uretmis.

Sanmam böyle çıkmaz. Kan testi yaptır

merhaba arkadaşlar sitede yeniyim...sizlere danışmak istediğim bir konu var. 35 yaşındayım çikolata kistim var iki ay önce doktora gittim normal yolla hamile kalman imkansız dedi. çünki kist yumurtalığın içine kök salmış ve spermin yapısını bozuyormuş o yuzden yumurta ile sperm birleşemezmiş. tüp bebek denemelisin biran önce dedi. bu ay adetim 13 gün gecikti. idrar testi yaptım negatif çıktı. hamilelik belirtilerine baktım. suan sadece akıntı belirtisi tutuyor. sizce hamile olabilir miyim. ilk defa adetim gecikti. bu yıla kadar bir kere gecikti oda 3 4 gün. kan tahlili yaptıracam ama merak ediyorum benzer şeyler yaşayan oldu mu. bana dönerseniz en kısa zamanda sevinirim. şimdiden teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…