• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

cadikedi

Hayvanlı Sirklere GİTME!
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
2.158
326
163
Herkese merhaba.

Baştan söyleyeyim bugune kadar cocuk yapmayi dusunmeyen ve cocuk hayali olmayan biriyim.

3 yillik evliyim. Ara kanamalarim yuzunden doktora gidip erken menapoza girme ihtimalimi ogrendim.

Amh degerim 1 in altinda. Fsh im cok yuksek.

Fakat enteresan olani bu ara hamileyim gibi hissediyorum.

Reglim 17 gun gecikti. Kasik agrim var ama regl gibi degil daha asagida daha farkli. Ara kanamalari oluyor. Basim donuyo gibi tam bi donme degil. Istahim cok gibi ama spora basladim o da istahimi acmis olabilir.

Sadete gelecek olursam merak ettim idrar testi yaptim. Ilk yaptigim saatler negatifti. Simdi fotograftan gorebilir misiniz bilmiyorum ama birkac saat sonra t harfinin orada belli belirsiz bir cizgi cikti.

Sizce hamile olma ihtimalim var mi?

Fotoğrafı gönderdigim tum yakinlarim yakinlastirip ikinci cizgiyi gorduler bu arada.

Ayrıca sık idrara çıkıyorum.

Eklentiler

• 20141206_154046.jpg
    20141206_154046.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 188
Son düzenleme:
3 yıl geçmiş :) fazlada yaş geçmemeli bence . ben 30 yaşımda 22. çocuğumu doğuracam :) sonra da bir daha düşünmeyiz artık .

Başta da söylediğim cocuk hayali kurmadim hic. Olmazsa uzulmem yani. Ama olursa da bagrima basarim yani :D
ikinci çizgi çok sonra çıktıysa doğru sonuc vermeyebilir
benimde böyle çıkan testlerim oldu ama hamile değildim anında cıkması önemli
en dogrusunu kan tahlili verir
hayırlısı olsun

ikinci çizgi çok sonra çıktıysa doğru sonuc vermeyebilir
benimde böyle çıkan testlerim oldu ama hamile değildim anında cıkması önemli
en dogrusunu kan tahlili verir
hayırlısı olsun

Hayırlısı tabi. Hamile oldugumu en cok dusunduren sey kasik agrilari gecikme ve hafif bas donmesi. Hic boyle hissetmedim. Hani cocuk hayalim olsa vucudum bana oyun oynuyor diyecegim ama o da yok.

Atesim 36.7 ve 37 arasi gidip geliyor bu aralar. Normalde 35.5 ile 36.4 arasi degisirdi.

Bende bu testten kullandım ve bekleyince hafif silik çizgi çıkıyor bende ilk başta heveslenmiştim ama testin üzerinde zaten yarım saatten sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diye yazıyor. En iyi sonuç kan tahlili.

Senin için hayırlısı olsun. :)

Bende bu testten kullandım ve bekleyince hafif silik çizgi çıkıyor bende ilk başta heveslenmiştim ama testin üzerinde zaten yarım saatten sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diye yazıyor. En iyi sonuç kan tahlili.

Senin için hayırlısı olsun. :)
Ben dun de test yaptim o bekleyince de silik cikmadi bu cikti.

Bir de benim anlamadigim, aldigim 2 testte de yarim saatten sonra cikan sonuclari dikkate almayin gibi bir ibare yoktu?:KK57:

Bende bgn ilk kez test yaptm adetime bi hafta var negatf ckti. Degisik bi test almisim acemym bilemedm. Idrara kagidi batrysn basta iki cizgi sandim gordgm alakasz cizgileri saymsm

Bugün bir test daha yaptım. Yarım saat icinde yine silik bir cizgi cikti ama bu digerinden de silik. Fotografta belli olmuyor. Golge gibi. Hatta ikinci cizginin yeri gorunuyor sadece diyebilirim.

Nette belirti araştırırken kirpik belirtisine denk geldim. Bu ara kirpiklerim asiri kasiniyor fotografini cektim top top olmus. Ama benim kirpiklerim onceden de oyle miydi acaba bilmiyorum :D

Bendeki belirtiler;

~ 18 gun gecikme.
~ kasık ağrısı ama daha aşağilarda normal regl gibi degil.
~ kirpiklerin top top olmasi ve cok kasınmasi
~ normalden daha sık idrara çıkma ama oyle yarim saat arayla falan degil.
~halsizlik
~sinirlilik hali
~ basim donuyo gibi ama tam bir donme diyemiyorum.

Bütün bunlari toplayinca hamileymisim gibi geliyor. Ama simdi yazacaklarima guleceksiniz. Ben daha once vajinismustum. Yendim ama cok sık birlikte olmaktan cekindigimden en sonki birlikteligimiz surtunme yoluyla oldu. Ama nette arastirdigim kaariyla bu yolla da hamile kalanlar olabiliyormus.

Hem belirtilere bakinca hamileymisim gibi geliyor hem de dusuk amh degeri, yuksek fsh, doktorun menopoza yakin oldugumu soylemesi, surtunmeli iliski ve sonrasinda adet olma da hamile olma ihtimalimin cok cok dusuk oldugunu soyluyor.

Ne hissedecegimi bilemedim. Menapoza gitmektense cocuk sahibi olmayi tercih ederim.

Ve daha 30 yasindayim... bu yasta menapoza girmek istemiyorum :(

Bugün bir test daha yaptım. Yarım saat icinde yine silik bir cizgi cikti ama bu digerinden de silik. Fotografta belli olmuyor. Golge gibi. Hatta ikinci cizginin yeri gorunuyor sadece diyebilirim.

Nette belirti araştırırken kirpik belirtisine denk geldim. Bu ara kirpiklerim asiri kasiniyor fotografini cektim top top olmus. Ama benim kirpiklerim onceden de oyle miydi acaba bilmiyorum :D

Bendeki belirtiler;

~ 18 gun gecikme.
~halsizlik
~sinirlilik hali

Bütün bunlari toplayinca hamileymisim gibi geliyor. Ama simdi yazacaklarima guleceksiniz. Ben daha once vajinismustum. Yendim ama cok sık birlikte olmaktan cekindigimden en sonki birlikteligimiz surtunme yoluyla oldu. Ama nette arastirdigim kaariyla bu yolla da hamile kalanlar olabiliyormus.

Hem belirtilere bakinca hamileymisim gibi geliyor hem de dusuk amh degeri, yuksek fsh, doktorun menopoza yakin oldugumu soylemesi, surtunmeli iliski ve sonrasinda adet olma da hamile olma ihtimalimin cok cok dusuk oldugunu soyluyor.

Ne hissedecegimi bilemedim. Menapoza gitmektense cocuk sahibi olmayi tercih ederim.

Ve daha 30 yasindayim... bu yasta menapoza girmek istemiyorum :KK43:
Canim gebelik durumu olsa simdiye kadar cikardi diye tahmin ediyorum ama yinede belli olmaz. Benim yaptigim testte de ayni sekilde ikinci cizgi neredeyse yok denilecek kadardi ama belli olmuyor degildi. Kan testi yaptirdim sonuc negatifti. Ama cok kisi var testleri silik cikipta gebe olan. Sen bir kan teati yaptir en net cevabi o verecektir sana simdi biz ne desekte kesin birsey elde edemeyiz.. Hakkinda hayirlisi tatlim

Canim gebelik durumu olsa simdiye kadar cikardi diye tahmin ediyorum ama yinede belli olmaz. Benim yaptigim testte de ayni sekilde ikinci cizgi neredeyse yok denilecek kadardi ama belli olmuyor degildi. Kan testi yaptirdim sonuc negatifti. Ama cok kisi var testleri silik cikipta gebe olan. Sen bir kan teati yaptir en net cevabi o verecektir sana simdi biz ne desekte kesin birsey elde edemeyiz.. Hakkinda hayirlisi tatlim

Yarin bana hastane yolu gozuktu desene...cok tesekkur ederim cevabin icin...

Bendeki belirtiler;

~ 18 gun gecikme.
~halsizlik
~sinirlilik hali

Ve daha 30 yasindayim... bu yasta menapoza girmek istemiyorum :KK43:

Canım inşallah öylesindir, ancak adet gecikmesinden 1 hafta sonra hamilelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum.
Bence doktora git ve eğer istiyorsan çocuk bunu için yapabildiğin gerekli ne varsa yap.
Allah yardımcın olsun canım.

Canım inşallah öylesindir, ancak adet gecikmesinden 1 hafta sonra hamilelik testlerinde çıkıyor diye biliyorum.
Bence doktora git ve eğer istiyorsan çocuk bunu için yapabildiğin gerekli ne varsa yap.
Allah yardımcın olsun canım.
Aslinda kendimi hamile hissedene kadar istemiyordum ama simdi menopozdan korktugum icin istiyorum sanirim :) hatta daha once korkup surtunmeyle iliskiye giren ben az once tam iliskiye girdim :) hatta bekledim hemen kalkmadim :)

Back