Sizce Hamile miyim ?

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhaba arkadaslar ,
Esimle 5 gun once iliskiye girdik ve adet olmam gereken zamandan 3 gun gecti.Midem bulanmiyor,kusma hic olmadi.Fakat asiri halsizlik var.Biraksalar 24 saat uyurum.Bir turlu uykumu alamiyorum.Kasiklarim cok agriyor.Agri kesici aldim dun gecti fakat gece yine basliyor ozellikle haraket ederken.Burda okudugum kadariyla test yaptiranlarin sonuclari negatif cikmis.Sizce gidip hemen yaptirayim mi , yoksa 1 hafta daha bekleyim mi ? Yardimci olur musunuz..

canim bebek varsa kan testinde kesin cikar ama bekleyedebilirsin yalniz ilac agri kesici filan kullanmamani tavsiye ederim

KAN TESTİ YAPTIR İSTERSEN BEN 3,5 HAFTALIKKEN YAPTIRDIM 613 ÇIKTI DEĞERİM HAMİLESİN DEDİLER 2 gün sonra tekrar yaptırdım 1412 çıktı yine 2 gün sonra yaptırdım 2706 çıktı :) ama kaç haftalık hamile olduğumu bilmiorum ama cumartesi kontrolüm var.... kan testinde 10dan fazla çıkarsa bilki hamilesin ama ondan 2 gün sonra testi tekrarla....

canim bebek varsa kan testinde kesin cikar ama bekleyedebilirsin yalniz ilac agri kesici filan kullanmamani tavsiye ederim

haklisin canim kan da kesin sonuc alirim hic ugrasmayim en iyisi. agri kesici almayincada aglicak gibi oluyorum kasiklarima cok agri giriyor bi sekilde durdurmam gerek bunu tesekkurler canim cok sagol

canim benim de gecti ama iste siskinlik gaz uyku modu akinti bunlarin hepsini yasiyorum dun test yaptim malesf negatif yarin bir daha yapicam sende bir kac gun daha bekle evde test yaptin mi

allah banada nasip eder insallah kesin sonuc almam lazim yarin hemen ogrenirim tesekkurlerr

canim benim de gecti ama iste siskinlik gaz uyku modu akinti bunlarin hepsini yasiyorum dun test yaptim malesf negatif yarin bir daha yapicam sende bir kac gun daha bekle evde test yaptin mi

yok canim yapmadim evde test. bendede buyuk ihtimal negatif cikar. gecikmeler tabii ki oluyor adet doneminde ama iliskiye girdikten sonra bi telas oluyor insanda merak ediyosun :) pek umutlu degilim ama :)

allah banada nasip eder insallah kesin sonuc almam lazim yarin hemen ogrenirim tesekkurlerr

inşallah canm allah gönlüne göre versin... insan hamile olduğunu öğrenince bu seferde diyoki kese ne zaman görcem keseyi görüyosun kalbini ne zaman duycam :) merak hiç bitmiyo yani....

inşallah canm allah gönlüne göre versin... insan hamile olduğunu öğrenince bu seferde diyoki kese ne zaman görcem keseyi görüyosun kalbini ne zaman duycam :) merak hiç bitmiyo yani....

aynennnnn oyle canim bu benim ilk telasim suphem o yuzden ikimizde cok merak ediyoruz allah isteyen herkese versin suan yazarken bile ellerim titriyo oyle bi merak sardi simdi bu yazilanlardan sonra:)

aynennnnn oyle canim bu benim ilk telasim suphem o yuzden ikimizde cok merak ediyoruz allah isteyen herkese versin suan yazarken bile ellerim titriyo oyle bi merak sardi simdi bu yazilanlardan sonra:)

ben geçen hafta öğrendim hamile olduğumu sonucu hastaneye almaya gittim tabi yok zannediyordum ben bide kanamamda vardı adet oldum sandım hemşire demesinmi gebesin diyo şşok geçirdim hiç beklemiyodum kadında bebeği istemiyorum sanmış bide düşün.. istemez olurmuyum 4 aydırdır uğraşıyorum dedim çok güzel bi duygu inşallah yaşarsın bu duyguları canm ya banada haber ver muhakak....

yaa ne guzelll umarim bende oyle bir sok geciririm :)) kesinlikle canim buraya yazicam buyuk buyuk harflerle herkes yaziyor "hosgeldin melegim,hamileyim,bebek geliyor" diye cok ozendim benimde mutlaka yazmam lazim insallahh yazarim :)

arkadaslar ben yumurta tembellıgı tedavısı goruyorm klomenle ılk gebelıgım gerceklestı fakat 8 haftalıkken düşük yaptım 6 ay gectı uzerınden..oncelerı ben hıc ılac ıcmeden adet olamaz hele yumurtlama zamanı agrı nasıldır hıc bılmezdım..bu ay yıne doktora gıttım subatın 18 ınde reglmın 3.gunuydu..klomen kullandım 5 gun..1 haftadır 2 yanımdada agrılar var felaket..sırtım karnımın alt tarafı cok fena agrıyo..özellıkle ozel anlarda yanlarım cok fena agrıyo akıntılarda cabası:) ıns buay yumurtlamıs olayım buayın 16 sında adet olmam gerekıyo..tabı yumurtlama donemıme gore düzenlı ilişkilerı aksatmadım..nolur dua edın bana..belkı de olmustur bıseyler haa ne dersınız?suankı vucudumun durumu için ne düşünüyosunuz,sizce hersey yolundamıdır?

cnm insallah hamilesindir yaaa:))))) benimde gecikti iste cok merak ediyorum catlicam meraktan yarina kadarrrr..

cnm insallah hamilesindir yaaa:))))) benimde gecikti iste cok merak ediyorum catlicam meraktan yarina kadarrrr..

adet gunum martın 16 sı..ıns rabbım herkese banada saglıklı bır gebelık nasıp eder,saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder yumoslarımızı..

canım sen bi test alıp yapsana ama bir kaç test al bütün olumsuzlukları yaşıyoruz negatifi mi yaşamıyacaz alıştık artık

hadi inşallah hamilesin.ama benim yumurtlama tarihimden sonra göğüs uçlarım ağrıdı sütyen bile acıtıyordu 3 güne kadar bu ağrıyı çektim.2 seferdir evde test yapıyom negatif çıkıyor bunun sebebi klomen olabilir canım klomen öyle sırt ağrısı akıntı falan yapıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…