• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim? ?

suebaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
17
3
1
Test bu şekilde çıktı Sizce hamilemiyim? Reglime 4 gün var inanılmaz kasık ağrısı ve meme ağrısı çekiyorum.

Eklentiler

• IMG_1348.jpeg
    IMG_1348.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 54
var gibi görünüyor en kısa zamanda kan testi verin derim .

Test bu şekilde çıktı Sizce hamilemiyim? Reglime 4 gün var inanılmaz kasık ağrısı ve meme ağrısı çekiyorum.
Göğüs hassasiyeti beni bi düşündürdü. Çünkü ben de adete 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim. Göğüslerime dokunamazdım. O yüzden şüpheye düşmüştüm. Bi kan verin derim 🌷

Göğüs hassasiyeti beni bi düşündürdü. Çünkü ben de adete 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim. Göğüslerime dokunamazdım. O yüzden şüpheye düşmüştüm. Bi kan verin derim 🌷
Evet çok fena ağrıyor🥹 kan vereceğim en kısa zamanda dua edinde dış gebelik olmasın🥺🙏🏼

Daha önce hiç geçirmedim. İlk denememiz oldu. O yüzden korkuyorum böyle bişey olmasın diye
Kız dur 😅 gittin en uç noktayı düşündün. Dış gebeliğe kadar çok risk var ona bakarsan boş var kimyasal var. Ama napıcaz aklımıza getirmeyip hayırlısına dua edicez 🤲🏼🫶🏼🩷🌷 öyle saçma şeyler düşünme ♥️

Kız dur 😅 gittin en uç noktayı düşündün. Dış gebeliğe kadar çok risk var ona bakarsan boş var kimyasal var. Ama napıcaz aklımıza getirmeyip hayırlısına dua edicez 🤲🏼🫶🏼🩷🌷 öyle saçma şeyler düşünme ♥️
Tamam🤣 doğru diyorsun canım pozitif düşünüyorum çok sağol Allah sağlıkla hayırla getirsin inşallah 🙏🏼

Back