Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ikinci çizgi var ama testin markası ne yalancı pozitif olmasınTest bu şekilde çıktı Sizce hamilemiyim? Reglime 4 gün var inanılmaz kasık ağrısı ve meme ağrısı çekiyorum.
var gibi görünüyor en kısa zamanda kan testi verin derim .
miratech diye bir test markasıEvet ikinci çizgi var ama testin markası ne yalancı pozitif olmasın
Göğüs hassasiyeti beni bi düşündürdü. Çünkü ben de adete 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim. Göğüslerime dokunamazdım. O yüzden şüpheye düşmüştüm. Bi kan verin derimTest bu şekilde çıktı Sizce hamilemiyim? Reglime 4 gün var inanılmaz kasık ağrısı ve meme ağrısı çekiyorum.
Evet çok fena ağrıyor kan vereceğim en kısa zamanda dua edinde dış gebelik olmasınGöğüs hassasiyeti beni bi düşündürdü. Çünkü ben de adete 3 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim. Göğüslerime dokunamazdım. O yüzden şüpheye düşmüştüm. Bi kan verin derim
Daha önce geçirdin mi kiEvet çok fena ağrıyor kan vereceğim en kısa zamanda dua edinde dış gebelik olmasın
Daha önce hiç geçirmedim. İlk denememiz oldu. O yüzden korkuyorum böyle bişey olmasın diyeDaha önce geçirdin mi ki
Neden hemen dış gebelik dedin
Kız dur gittin en uç noktayı düşündün. Dış gebeliğe kadar çok risk var ona bakarsan boş var kimyasal var. Ama napıcaz aklımıza getirmeyip hayırlısına dua edicez öyle saçma şeyler düşünmeDaha önce hiç geçirmedim. İlk denememiz oldu. O yüzden korkuyorum böyle bişey olmasın diye
Tamam doğru diyorsun canım pozitif düşünüyorum çok sağol Allah sağlıkla hayırla getirsin inşallahKız dur gittin en uç noktayı düşündün. Dış gebeliğe kadar çok risk var ona bakarsan boş var kimyasal var. Ama napıcaz aklımıza getirmeyip hayırlısına dua edicez öyle saçma şeyler düşünme
O test çok güzel benimde böyle çıkmıştı aynı ama değerim kanda 20 küsür çıkmıştımiratech diye bir test markası
20 ne oluyor ? Ben bu konularda tecrübesizimdeO test çok güzel benimde böyle çıkmıştı aynı ama değerim kanda 20 küsür çıkmıştı
miratech diye bir test markası
Beta HCG değeri 5 ten yüksek çıkarsa hamilesin demek oluyor hamileydim yani 3 4 hafta kadarcık ama kimyasal oldu benim ama hamileydim20 ne oluyor ? Ben bu konularda tecrübesizimde