Merhaba kızlar 6 yıldır evliyim 2 tüp bebek transferi oldum 1 negatif 2 ci dış gebelik ile sonlandı. Düşükten sonra normal regl döngüm devam etti fakat bu ay 6 gün gecikmem var 2 gün önce idrarda test yaptım negatifti sonuç. Ara ara olan bel ağrım ve sol kasık ağrım var. Göğüs hassasiyeti yok yarında gelmezse 7 gün gecikme görmüş olacağım. Kan testi vermeye cesaretim yok. Sol kasıgımda ara ara seyirme gibi bir durum oluyor cevaplarınızı bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce hamile miyim ?
- Konu Sahibi erisss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ağustos 2023
- 118
- 56
- 18
- 29
Bi 10 gün geçsin bekle canım inşallah hamilesindrrrrMerhaba kızlar 6 yıldır evliyim 2 tüp bebek transferi oldum 1 negatif 2 ci dış gebelik ile sonlandı. Düşükten sonra normal regl döngüm devam etti fakat bu ay 6 gün gecikmem var 2 gün önce idrarda test yaptım negatifti sonuç. Ara ara olan bel ağrım ve sol kasık ağrım var. Göğüs hassasiyeti yok yarında gelmezse 7 gün gecikme görmüş olacağım. Kan testi vermeye cesaretim yok. Sol kasıgımda ara ara seyirme gibi bir durum oluyor cevaplarınızı bekliyorum
Gecikmenin 4cü gününde erken gebelik testi alıp yaptım sonuç negatifti o yüzden umudumu yitirip kan testine gitmedim ama suan 6 cı günü ve her ay düzenli olan adetim hala gelmedi yorumunuz için teşekkürlerGebelik testi yaptın mi canım? Çok silik de olsa eğer adetin üzerinden bir süre geçmişse çıkıyor ikinci çizgi. İnşallah her şey gönlüne göre olur.
İnşallah teşekkür ederim umarım yine hayal kırıklığına uğramamBi 10 gün geçsin bekle canım inşallah hamilesindrrrr
Elbet birgün olur uzulme, olmazsada hayrlisi değilmiş öyle düşünİnşallah teşekkür ederim umarım yine hayal kırıklığına uğramam
merhabaGebelik testi yaptın mi canım? Çok silik de olsa eğer adetin üzerinden bir süre geçmişse çıkıyor ikinci çizgi. İnşallah her şey gönlüne göre olur.
Elbet birgün olur uzulme, olmazsada hayrlisi değilmiş öyle düşün
Merhaba ilişkiden 40 gün sonra tarlusal ile adet oldum gebelik riski geçmiş midirİnşallah teşekkür ederim umarım yine hayal kırıklığına uğramam
- 26 Kasım 2022
- 3.220
- 4.321
- 63
İdrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırma bence canım hayal kırıklığı oluyor ben kaç kere heveslenip üzüldüğüm oldu. Bir kaç gün sonra tekrar idrar testi dene istersen inşallah pozitifi görüp bebeğine de sağlıkla kavuşursunGecikmenin 4cü gününde erken gebelik testi alıp yaptım sonuç negatifti o yüzden umudumu yitirip kan testine gitmedim ama suan 6 cı günü ve her ay düzenli olan adetim hala gelmedi yorumunuz için teşekkürler
Anaaaa yinemi sen?,merhaba
Merhaba ilişkiden 40 gün sonra tarlusal ile adet oldum gebelik riski geçmiş midir
Allah aşkına bidaha boyle risk alma bak psikolojin bozulur, doktora gitt doktora , oda soylesin sana hamile olmadığını, bu ihtimallere karşı sen niye böyle birşey yaptın, asla yargilamiyorum haddime değil ama belliki çok korkuyosun , yapma sürtünmeden bile hamile kalanlar var , suan bu soruna cvp veriyorum evet geçmiştir, gecmese suan iki aylik hamile olurdun , idrar testi yap net çıkarr
TamamAnaaaa yinemi sen?,
Allah aşkına bidaha boyle risk alma bak psikolojin bozulur, doktora gitt doktora , oda soylesin sana hamile olmadığını, bu ihtimallere karşı sen niye böyle birşey yaptın, asla yargilamiyorum haddime değil ama belliki çok korkuyosun , yapma sürtünmeden bile hamile kalanlar var , suan bu soruna cvp veriyorum evet geçmiştir, gecmese suan iki aylik hamile olurdun , idrar testi yap net çıkarr
Bir de şunu sormak istiyorum hamile değilim ama normal hamilelikte regl olanlar var hamile birisi normal regl olurken tarlusalla neden olmuyor o farkı anlayamadımAnaaaa yinemi sen?,
Evet yarın tekrar test alabilirim biraz batma gibi ağrı hissediyorum ama psikolojik de olabilir Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahİdrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırma bence canım hayal kırıklığı oluyor ben kaç kere heveslenip üzüldüğüm oldu. Bir kaç gün sonra tekrar idrar testi dene istersen inşallah pozitifi görüp bebeğine de sağlıkla kavuşursun
Bilgim yok bu konuda cnmBir de şunu sormak istiyorum hamile değilim ama normal hamilelikte regl olanlar var hamile birisi normal regl olurken tarlusalla neden olmuyor o farkı anlayamadım
Teşekkür ederim evet sağlıkla hayırlısıyla gelsin hepimize mucizelerimiz ama işte insan beklemeye başlayınca böyle engel olamıyor kendineElbet birgün olur uzulme, olmazsada hayrlisi değilmiş öyle düşün
TamamBilgim yok bu konuda cnm
- 23 Ağustos 2023
- 118
- 56
- 18
- 29
Merhaba canım. Her insan biriciktir belki sizin biraz daha geç pozitif çıkar. Benim adetten 3 veya 2 gün önce yaptığım test de çok çok zor görünen bir ikinci çizgi vardı. İnşallah hamilesinizdir ve yakin zamanda bize müjdeyi verirsiniz.Gecikmenin 4cü gününde erken gebelik testi alıp yaptım sonuç negatifti o yüzden umudumu yitirip kan testine gitmedim ama suan 6 cı günü ve her ay düzenli olan adetim hala gelmedi yorumunuz için teşekkürler
- 23 Ağustos 2023
- 118
- 56
- 18
- 29
Merhaba. İlişkiden 40 gün sonra zaten eğer hamile iseniz bebeğin kesesi görünecek kadar büyümüştür ve gebelik testlerinde yüzde yüz çıkar zaten canım. Eğer gebelik testleri negatif ise endişeye gerek yok bence.merhaba
Merhaba ilişkiden 40 gün sonra tarlusal ile adet oldum gebelik riski geçmiş midir
Teşekkürler ama bugün tekrar test yaptım negatif sanırım hormonlarla alakalı hayırlısı inşallahMerhaba canım. Her insan biriciktir belki sizin biraz daha geç pozitif çıkar. Benim adetten 3 veya 2 gün önce yaptığım test de çok çok zor görünen bir ikinci çizgi vardı. İnşallah hamilesinizdir ve yakin zamanda bize müjdeyi verirsiniz.
Kizlar merhaba düzensiz adet görüyorum en son ilişkinin üzerinden bugün 15 gün gecti Cumartesi test yaptım yarım saatte çizgi baya belli oldu ama pazar tekrar test yaptım biri bebe time erken gebelik 2 tane de albi kaset yaptım negatif çıktı. Regl gelmedi bir de sürekli bir akıntım var sulu beyaz akıntı. Bazen birden sıcak sıcak geliyor koşuyorum tuvalete akıntı. belirtilerde sıcak akinti var mı kan testine gitmeye korkuyorum