• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim ?

erisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
14
3
1
30
Merhaba kızlar 👏 6 yıldır evliyim 2 tüp bebek transferi oldum 1 negatif 2 ci dış gebelik ile sonlandı. Düşükten sonra normal regl döngüm devam etti fakat bu ay 6 gün gecikmem var 2 gün önce idrarda test yaptım negatifti sonuç. Ara ara olan bel ağrım ve sol kasık ağrım var. Göğüs hassasiyeti yok yarında gelmezse 7 gün gecikme görmüş olacağım. Kan testi vermeye cesaretim yok. Sol kasıgımda ara ara seyirme gibi bir durum oluyor cevaplarınızı bekliyorum ❤️

Gebelik testi yaptın mi canım? Çok silik de olsa eğer adetin üzerinden bir süre geçmişse çıkıyor ikinci çizgi. İnşallah her şey gönlüne göre olur.

Merhaba kızlar 👏 6 yıldır evliyim 2 tüp bebek transferi oldum 1 negatif 2 ci dış gebelik ile sonlandı. Düşükten sonra normal regl döngüm devam etti fakat bu ay 6 gün gecikmem var 2 gün önce idrarda test yaptım negatifti sonuç. Ara ara olan bel ağrım ve sol kasık ağrım var. Göğüs hassasiyeti yok yarında gelmezse 7 gün gecikme görmüş olacağım. Kan testi vermeye cesaretim yok. Sol kasıgımda ara ara seyirme gibi bir durum oluyor cevaplarınızı bekliyorum ❤️
Bi 10 gün geçsin bekle canım inşallah hamilesindrrrr🙏🏻🙏🏻😍🌹

Gebelik testi yaptın mi canım? Çok silik de olsa eğer adetin üzerinden bir süre geçmişse çıkıyor ikinci çizgi. İnşallah her şey gönlüne göre olur.
Gecikmenin 4cü gününde erken gebelik testi alıp yaptım sonuç negatifti o yüzden umudumu yitirip kan testine gitmedim ama suan 6 cı günü ve her ay düzenli olan adetim hala gelmedi👏🏻 yorumunuz için teşekkürler ❤️❤️

merhaba
Elbet birgün olur uzulme, olmazsada hayrlisi değilmiş öyle düşün 🙏🏻
İnşallah 🙏 teşekkür ederim umarım yine hayal kırıklığına uğramam 😓
Merhaba ilişkiden 40 gün sonra tarlusal ile adet oldum gebelik riski geçmiş midir

Gecikmenin 4cü gününde erken gebelik testi alıp yaptım sonuç negatifti o yüzden umudumu yitirip kan testine gitmedim ama suan 6 cı günü ve her ay düzenli olan adetim hala gelmedi👏🏻 yorumunuz için teşekkürler ❤️❤️
İdrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırma bence canım hayal kırıklığı oluyor ben kaç kere heveslenip üzüldüğüm oldu. Bir kaç gün sonra tekrar idrar testi dene istersen inşallah pozitifi görüp bebeğine de sağlıkla kavuşursun 🤲🏻

merhaba

Merhaba ilişkiden 40 gün sonra tarlusal ile adet oldum gebelik riski geçmiş midir
Anaaaa yinemi sen?,🤣
Allah aşkına bidaha boyle risk alma bak psikolojin bozulur, doktora gitt doktora , oda soylesin sana hamile olmadığını, bu ihtimallere karşı sen niye böyle birşey yaptın, asla yargilamiyorum haddime değil ama belliki çok korkuyosun , yapma sürtünmeden bile hamile kalanlar var , suan bu soruna cvp veriyorum evet geçmiştir, gecmese suan iki aylik hamile olurdun , idrar testi yap net çıkarr

Anaaaa yinemi sen?,🤣
Allah aşkına bidaha boyle risk alma bak psikolojin bozulur, doktora gitt doktora , oda soylesin sana hamile olmadığını, bu ihtimallere karşı sen niye böyle birşey yaptın, asla yargilamiyorum haddime değil ama belliki çok korkuyosun , yapma sürtünmeden bile hamile kalanlar var , suan bu soruna cvp veriyorum evet geçmiştir, gecmese suan iki aylik hamile olurdun , idrar testi yap net çıkarr
Tamam

Anaaaa yinemi sen?,🤣
Bir de şunu sormak istiyorum hamile değilim ama normal hamilelikte regl olanlar var hamile birisi normal regl olurken tarlusalla neden olmuyor o farkı anlayamadım

İdrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırma bence canım hayal kırıklığı oluyor ben kaç kere heveslenip üzüldüğüm oldu. Bir kaç gün sonra tekrar idrar testi dene istersen inşallah pozitifi görüp bebeğine de sağlıkla kavuşursun 🤲🏻
Evet yarın tekrar test alabilirim biraz batma gibi ağrı hissediyorum ama psikolojik de olabilir 😓 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏

Merhaba canım. Her insan biriciktir belki sizin biraz daha geç pozitif çıkar. Benim adetten 3 veya 2 gün önce yaptığım test de çok çok zor görünen bir ikinci çizgi vardı. İnşallah hamilesinizdir ve yakin zamanda bize müjdeyi verirsiniz. 🥰

merhaba

Merhaba. İlişkiden 40 gün sonra zaten eğer hamile iseniz bebeğin kesesi görünecek kadar büyümüştür ve gebelik testlerinde yüzde yüz çıkar zaten canım. Eğer gebelik testleri negatif ise endişeye gerek yok bence.

Merhaba canım. Her insan biriciktir belki sizin biraz daha geç pozitif çıkar. Benim adetten 3 veya 2 gün önce yaptığım test de çok çok zor görünen bir ikinci çizgi vardı. İnşallah hamilesinizdir ve yakin zamanda bize müjdeyi verirsiniz. 🥰
Teşekkürler ☺️ama bugün tekrar test yaptım negatif sanırım hormonlarla alakalı hayırlısı inşallah 🙏

Kizlar merhaba düzensiz adet görüyorum en son ilişkinin üzerinden bugün 15 gün gecti Cumartesi test yaptım yarım saatte çizgi baya belli oldu ama pazar tekrar test yaptım biri bebe time erken gebelik 2 tane de albi kaset yaptım negatif çıktı. Regl gelmedi bir de sürekli bir akıntım var sulu beyaz akıntı. Bazen birden sıcak sıcak geliyor koşuyorum tuvalete akıntı. belirtilerde sıcak akinti var mı kan testine gitmeye korkuyorum

iyi akşamlar adetime 5 gün var bundan 3 gün önceye kadar kasik ve göğüs hasasiyetim vardi ama geçti geçtikten sonra da göğüslerim dolgunlaştiı ve damarlarım görünür bir hâl aldı sizce hamilelik varmıdır

Back
X