• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

outoffit

En güzel yolculuk başladı...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
6.210
5.892
148
Selam kızlar,
3 yıldır evliyim. Yaşım 29. 3 yıldır geri çekilme ile korunduk hep. Aralık ayında korunmayı bıraktık o ay olmadı. Ocakta ovülasyon testi aldım. Silik çizgiyi görünce ilişkimiz oldu, ardından iki gün üst üste çift çizgi gördüm o iki günü de değerlendirdik. Sonrasında başka denememiz olamadı. İlişkiden sonraki iki gün sol kasığımda belirgin seviyede tek taraflı bir ağrı oluştu. İki gün devam etti ve kayboldu. Şu an reglime bir hafta var. Yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum, sürekli bir yerlere yatıp uyuyasım geliyor :) ki hiç uykuyla aram yoktur. Başka de bir şeyim yok. Henüz çok erken olduğu için herhangi bir şeyle de kontrol edemiyorum. Önümüzdeki 2 hafta eşimle ayrı olacağız. Döndüğümüzde güzel bir haber vermek isterdim aslında ona :) ama sizce ihtimal nedir?? Benzer ağrı ya da baş dönmesi yaşayanınız oldu mu bu dönemlerde?

Selam kızlar,
3 yıldır evliyim. Yaşım 29. 3 yıldır geri çekilme ile korunduk hep. Aralık ayında korunmayı bıraktık o ay olmadı. Ocakta ovülasyon testi aldım. Silik çizgiyi görünce ilişkimiz oldu, ardından iki gün üst üste çift çizgi gördüm o iki günü de değerlendirdik. Sonrasında başka denememiz olamadı. İlişkiden sonraki iki gün sol kasığımda belirgin seviyede tek taraflı bir ağrı oluştu. İki gün devam etti ve kayboldu. Şu an reglime bir hafta var. Yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum, sürekli bir yerlere yatıp uyuyasım geliyor :) ki hiç uykuyla aram yoktur. Başka de bir şeyim yok. Henüz çok erken olduğu için herhangi bir şeyle de kontrol edemiyorum. Önümüzdeki 2 hafta eşimle ayrı olacağız. Döndüğümüzde güzel bir haber vermek isterdim aslında ona :) ama sizce ihtimal nedir?? Benzer ağrı ya da baş dönmesi yaşayanınız oldu mu bu dönemlerde?
Merhaba adetinize kaç gün var 😊

Teknik olarak evet. Ama yaygın kabul gören ve işe yarayan bir yöntem olduğunu da söyleyebilirim. Çocuk sahibi olan arkadaşlarımın da öncesinde bu yöntemlere korunduklarını duymuştum. Yani burada marifet biraz kişinin kendisinde :)

Teknik olarak evet. Ama yaygın kabul gören ve işe yarayan bir yöntem olduğunu da söyleyebilirim. Çocuk sahibi olan arkadaşlarımın da öncesinde bu yöntemlere korunduklarını duymuştum. Yani burada marifet biraz kişinin kendisinde :)
İşe yarayan yöntem mi? Hanımefendi çocuğunuz olmamış sadece millete yanlış şeyler yazmayın buraya. Geri çekilme diye bir korunma yok

Peki işe yaramadıysa neden çocuğum olmamış üç yıldır? Ya da bu yöntemi bıraktıktan bir süre sonra hamile kalırsam buna ne gibi bir açıklama getireceksiniz? Madem kitaba göre konuşuyoruz o zaman hiçbir korunma yönteminin % 100 korunma olmadığını da bilmelisiniz. Milleti geri çekilerek korunabilirsiniz diye teşvik ettiğim de yok herkes kendi yöntemini kendisi belirler. Biz bunu yapabilenlerdeniz ama siz kendinize güvenmiyorsanız denemeyin bu kadar basit yani.

Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı

Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı
Ben de çocuk sahibi olan arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak için yazdım buraya ancak geri çekilme korunma mıdır değil midir tartışmasına çevrildi ne yazık ki.. Sorunuza bir cevabım yok henüz hiçbir gebelik yaşamadığım için...

Geri çekilmeye korunma yöntemi diyen
Geri çekilmeye korunma yöntemi diyen biri...
Yaaa sabııırrr… Arkadaşım ilaç kullanmadım kondom kullanmadım iğne yaptırmadım spiral taktırmadım üç yıldır hamile kalmadım bak. Hala neyi zorluyorsun? Hepsi başımıza bilim insanı kesildi ya… Evet geleneksel bir yöntem tıpkı takvim yöntemi gibi ama bunlar işe yaramıyor Dİ YE MEZ SİN. Çünkü ben ve onlarca arkadaşım bu yöntemle korunduk. Partnerleriniz yaşlı ya da iradesiz olabilirler ondan tedirginseniz bilemem. Siz denemeyin.

Benim testte adete 4 gün kala çıkmıştı ikinci çizgi eğer tahmini döllenme zamanını biliyorsaniz 13 14 gün sonra idrar kitinde çıkar sonuç
Tahmini döllenme zamanını biliyorum çünkü ovülasyon testi yaptım. 14-15 Ocak arası. Bir hafta var henüz bat’a.

Bu ay veya ilerleyen aylarda eğer gebelik oluşursa buraya yeniden yazarım bazı arkadaşlar belki tabularını yıkar :)

Selam kızlar,
Olabilirde psikolojik olabilirde onu adet dönemin gelince anlayabilirsin canım öncesinden yapıp boşa kendini üzme normal adet döneminde yaparsın inşallah iyi haberi alırsın
Bu arada geri çekilme bir korunma yöntemi değildir 😂😂 diyip sinir ediyormusum herkesin korunması kendine kondomla hamile kalan arkadasim oldu spiralle hamile kalan akrabam oldu yani hiç birşey gerçekten korunma değil kısmeti geldiğinde o bebek her türlü oluyor o yüzden kendini kasma akışına birak
Selam kızlar,

Olabilirde psikolojik olabilirde onu adet dönemin gelince anlayabilirsin canım öncesinden yapıp boşa kendini üzme normal adet döneminde yaparsın inşallah iyi haberi alırsın
Bu arada geri çekilme bir korunma yöntemi değildir 😂😂 diyip sinir ediyormusum herkesin korunması kendine kondomla hamile kalan arkadasim oldu spiralle hamile kalan akrabam oldu yani hiç birşey gerçekten korunma değil kısmeti geldiğinde o bebek her türlü oluyor o yüzden kendini kasma akışına birak

:)) Ben de onu anlatmaya çalışıyorum da işte takılıp kalmışlar illa herkes bir şey kullansın bana kalırsa da bu yöntemlere güvenip her defasında içe boşalmak daha büyük bir risk… Yoo reglim gecikmezse test yapmam zaten. Daha ikinci kez denedik neden olmadı diye de hayıflanmam olursa olur nasip…

Tahmini döllenme zamanını biliyorum çünkü ovülasyon testi yaptım. 14-15 Ocak arası. Bir hafta var henüz bat’a.

Bu ay veya ilerleyen aylarda eğer gebelik oluşursa buraya yeniden yazarım bazı arkadaşlar belki tabularını yıkar :)
Inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzu❤

Inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzu❤
İnşallah 😊 Olumlu bir durum olursa yazarım tabi ki. Açıkçası bize de sürpriz olur çünkü herkes ilk 3-5 ay olmasını beklemeyin dediği için biz de o psikolojiğe girmiştik 😂

İnşallah 😊 Olumlu bir durum olursa yazarım tabi ki. Açıkçası bize de sürpriz olur çünkü herkes ilk 3-5 ay olmasını beklemeyin dediği için biz de o psikolojiğe girmiştik 😂
Siz öyle bir korunma yöntemi yok diyenlere takılmayın herkez kendi yöntemiyle hareket eder siz öyle korunmak istemişsiniz ve olmamışta inşAllah şuan gebesinizdir herşey gönlünüzce olsun 🥰🙏

Back