Yeni başladım şimdiye kadar hiç takip etmemiştimOvülasyon döneminizi takip ediyor musunuz
Bende ilk defa başlayacağım. Umarım sizde güzel sonuclar alırsınızYeni başladım şimdiye kadar hiç takip etmemiştim
İnşallah bakalım zaten normalde takvimden kontrol ediyordum yumurtlama dönemlerini ama ovulasyon takip etmek daha güzelmiş en azından sonucu görebiliyorsun inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızBende ilk defa başlayacağım. Umarım sizde güzel sonuclar alırsınız
Çoğu kişi telefondan takiplerle yumurtlama dönemlerinin uyuşmadıgını yazmışİnşallah bakalım zaten normalde takvimden kontrol ediyordum yumurtlama dönemlerini ama ovulasyon takip etmek daha güzelmiş en azından sonucu görebiliyorsun inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
Evet maalesef bende onlardan biriyim 8 aydır boşa takip edip kendimi yormusum ovulasyon testiyle de bu ay tanıştım hiç bilgim yoktuÇoğu kişi telefondan takiplerle yumurtlama dönemlerinin uyuşmadıgını yazmış
Hadi bakalım denensinEvet maalesef bende onlardan biriyim 8 aydır boşa takip edip kendimi yormusum ovulasyon testiyle de bu ay tanıştım hiç bilgim yoktu
Hadi bakalım inşallahHadi bakalım denensin
Canım cok silik gözüküyor ama ilk 5 dk içinde mi belirdi çizgiVar mı sizce Eki Görüntüle 2848406
Evet kuruyunca daha da çok belirdiCanım cok silik gözüküyor ama ilk 5 dk içinde mi belirdi çizgi
Evet kuruyunca daha da çok belirdi