Hamilesin,Kızlar merhaba. Mart ayında adet oldum ve adetim bittikten 3 hafta sonra lekelenme tarzında akıntım oldu. Ben lekelenmeyi de adet döngüsü baz alarak bu ay adet olmam gerekiyordu fakat 3 gün gecikmem oldu 2 tane idrar testi yaptım ama birinde silik çizgi diğerinde negatif. Kan tahlili yaptırcam ama sizce hamile miyim fikirleriniz nelerdir
Çizgi biraz dağılmış gibi canım lekelenme yerlesme kanaması da olabilir. Yarin testi tekrarlayin silik çıkarsa da kan verirsnKızlar merhaba. Mart ayında adet oldum ve adetim bittikten 3 hafta sonra lekelenme tarzında akıntım oldu. Ben lekelenmeyi de adet döngüsü baz alarak bu ay adet olmam gerekiyordu fakat 3 gün gecikmem oldu 2 tane idrar testi yaptım ama birinde silik çizgi diğerinde negatif. Kan tahlili yaptırcam ama sizce hamile miyim fikirleriniz nelerdir
Sanki çok idrar dökmüşsün ondan öyle olmuş gibiKızlar merhaba. Mart ayında adet oldum ve adetim bittikten 3 hafta sonra lekelenme tarzında akıntım oldu. Ben lekelenmeyi de adet döngüsü baz alarak bu ay adet olmam gerekiyordu fakat 3 gün gecikmem oldu 2 tane idrar testi yaptım ama birinde silik çizgi diğerinde negatif. Kan tahlili yaptırcam ama sizce hamile miyim fikirleriniz nelerdir
Alttaki test beklemis gibi ilk 5dkdami çikti? Birde hangisi önce yapıldı. Yerlesme kanaması olabilir. Yarin testi tekrarlaKızlar merhaba. Mart ayında adet oldum ve adetim bittikten 3 hafta sonra lekelenme tarzında akıntım oldu. Ben lekelenmeyi de adet döngüsü baz alarak bu ay adet olmam gerekiyordu fakat 3 gün gecikmem oldu 2 tane idrar testi yaptım ama birinde silik çizgi diğerinde negatif. Kan tahlili yaptırcam ama sizce hamile miyim fikirleriniz nelerdir
Peş peşe yaptım çizgiyi silik gördüğüm içinAlttaki test beklemis gibi ilk 5dkdami çikti? Birde hangisi önce yapıldı. Yerlesme kanaması olabilir. Yarin testi tekrarla
Cok idrarla belirsiz çizgi çıkar mı bilmiyom ki bendeSanki çok idrar dökmüşsün ondan öyle olmuş gibi
İdrar fazla gelmiste olabilir. Yarin testi tekrarla. İnsaAllah bebisin seninledirPeş peşe yaptım çizgiyi silik gördüğüm için
Sabah tekrar denicemÇizgi biraz dağılmış gibi canım lekelenme yerlesme kanaması da olabilir. Yarin testi tekrarlayin silik çıkarsa da kan verirsn
Belirsiz cizgi deil kuruma cizgisi ve pembelik oluyo senin testindeki gibi idrar fazlaliginda. İlk zamanlar dört damla damlatirdim senin testin gibi cikiyodu bi hevesle gidiom kan negatif. Eger varsa 2damlayla bile çıkıyo ilk bes dakika önemliCok idrarla belirsiz çizgi çıkar mı bilmiyom ki bende
Varsa bi tane daha yap bence. İkinci dağılmış ama çizgi hafif görünüyor. İlkinde bişey yok. Üçüncü sağlaması olacaktır ama çok damlatmamaya dikkat et max
Bende 8 aydır korunmuyorum her ay negatif bu ay bu şekilde olunca sasırdım kan testi yaptırayım dedim hafta içiBelirsiz cizgi deil kuruma cizgisi ve pembelik oluyo senin testindeki gibi idrar fazlaliginda. İlk zamanlar dört damla damlatirdim senin testin gibi cikiyodu bi hevesle gidiom kan negatif. Eger varsa 2damlayla bile çıkıyo ilk bes dakika önemli
Yaptir canim en kesin sonucu kanla alırsın. İnsaAllah guzel haber alırsın bu mubarek gundeBende 8 aydır korunmuyorum her ay negatif bu ay bu şekilde olunca sasırdım kan testi yaptırayım dedim hafta içi
Bende her gece rüyamda görüyorum 1 haftadır hamile olduğumu dayanamadım artık test yaptım Bi yandan da heveslenmek istemiyorum çünkü sonuçlardan dolayı üzülüyorum inşallah güzel haberler alırım Allah isteyen herkese nasip etsinYaptir canim en kesin sonucu kanla alırsın. İnsaAllah guzel haber alırsın bu mubarek gundeHer ezanda dua ediyorum Rabbim biz isteyenlere ver her ay bi umutla bekleyen kullarina nasip et
AminnBende her gece rüyamda görüyorum 1 haftadır hamile olduğumu dayanamadım artık test yaptım Bi yandan da heveslenmek istemiyorum çünkü sonuçlardan dolayı üzülüyorum inşallah güzel haberler alırım Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı inşallah amin her gece buralarda okuyor oluyordum yazacağım aklıma gelmedi içim içime sığmıyor artık bakalım zamanı geldiğinde inşallah olurAminnHic üzülme vakti saati vardir elbet. Burda ruyasinda gorup hamile oldugunu ogrenen bir suru kisi var. Hayirlisi
Sonuc nedir insallah gönlünüzdeki olmuştur
Ovülasyon döneminizi takip ediyor musunuzNegatif maalesef kan tahlilimde bişey çıkmadı ultrasonda kist oldugunu söyledi dupbaston ilacı verdi tekrar gidicem ilaç bitiminde regli olursam sekonder amerone tanısı koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?