Sizce hamile miyim?

deniztyl

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba. Mart ayında adet oldum ve adetim bittikten 3 hafta sonra lekelenme tarzında akıntım oldu. Ben lekelenmeyi de adet döngüsü baz alarak bu ay adet olmam gerekiyordu fakat 3 gün gecikmem oldu 2 tane idrar testi yaptım ama birinde silik çizgi diğerinde negatif. Kan tahlili yaptırcam ama sizce hamile miyim fikirleriniz nelerdir

Eklentiler

• IMG_20210501_010741.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 175
Hamilesin,

Çizgi biraz dağılmış gibi canım lekelenme yerlesme kanaması da olabilir. Yarin testi tekrarlayin silik çıkarsa da kan verirsn

Sanki çok idrar dökmüşsün ondan öyle olmuş gibi

Alttaki test beklemis gibi ilk 5dkdami çikti? Birde hangisi önce yapıldı. Yerlesme kanaması olabilir. Yarin testi tekrarla

Varsa bi tane daha yap bence. İkinci dağılmış ama çizgi hafif görünüyor. İlkinde bişey yok. Üçüncü sağlaması olacaktır ama çok damlatmamaya dikkat et max 3 damla

Cok idrarla belirsiz çizgi çıkar mı bilmiyom ki bende
Belirsiz cizgi deil kuruma cizgisi ve pembelik oluyo senin testindeki gibi idrar fazlaliginda. İlk zamanlar dört damla damlatirdim senin testin gibi cikiyodu bi hevesle gidiom kan negatif. Eger varsa 2damlayla bile çıkıyo ilk bes dakika önemli

Bende 8 aydır korunmuyorum her ay negatif bu ay bu şekilde olunca sasırdım kan testi yaptırayım dedim hafta içi

Bende 8 aydır korunmuyorum her ay negatif bu ay bu şekilde olunca sasırdım kan testi yaptırayım dedim hafta içi
Yaptir canim en kesin sonucu kanla alırsın. İnsaAllah guzel haber alırsın bu mubarek gunde Her ezanda dua ediyorum Rabbim biz isteyenlere ver her ay bi umutla bekleyen kullarina nasip et

Yaptir canim en kesin sonucu kanla alırsın. İnsaAllah guzel haber alırsın bu mubarek gunde Her ezanda dua ediyorum Rabbim biz isteyenlere ver her ay bi umutla bekleyen kullarina nasip et
Bende her gece rüyamda görüyorum 1 haftadır hamile olduğumu dayanamadım artık test yaptım Bi yandan da heveslenmek istemiyorum çünkü sonuçlardan dolayı üzülüyorum inşallah güzel haberler alırım Allah isteyen herkese nasip etsin

Aminn Hic üzülme vakti saati vardir elbet. Burda ruyasinda gorup hamile oldugunu ogrenen bir suru kisi var. Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…