• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim

cansuyuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
19
4
1
27
8 Ocakta adetim son günü ilişkiye girdim içime boşalmadı ama korktum doğum kontrol hapı içtim 2 gün 2 şer tane sonra bıraktım 3 gün sonra tekrar adet oldum adetim bittikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı emin olmadım ilerleyen günlerde 2 kere daha gebelik testi yaptım negatif çıktı 8 şubatta adet oldum pembe ve kahverengiydi ertesi gün kırmızı oldu 3 günde bitti karnımda sol altta ve göğüsümde batma var karnım ağrıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı acil cevap verir misiniz ?

Olsaydı teste çıkardı zaten okdr test yapmişşin adet olmuşsun bence rahat ol

Merhaba arkadaşlar. 24 Şubat'ta erkek arkadaşımla birlikte oldum üç saat içerisinde hapı (ertes72 diye bir hap) hemen içtim. Normalde 26 Ocak'ta regl olmuştum, yani tahminen 26 Şubat'ta regl olmam gerekiyordu. Tam menstrual döngünün içinde olduğum içinde ilacın etkisinin olmaması gibi bir durum olur mu? Bir de iki gündür göğüslerimde hassasiyet var ve her regl zamanı olduğu gibi belim ağrıyor. Ara ara kasıklarıma sancı sırtıma ise sızı giriyor, ki bunlar normalde regl olmadan önce olan şeyler değil. Regl mi oluyorum yoksa hapın yan etkisi mi anlamadım. Kafam karıştı, ben ilişkiye girmeden önce yumurta kırılmış olabilir de regl oluyor olabilir miyim ve bu yüzden hapı kullansam dahi gebelik gibi bir riskim var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim korkmaya başladım çünkü :KK43:

Ya kizlar benim subat ayinda adet olmadim ama acik kirmizi pembeye yakin bi kanamam oldu ve basagrim var uyuku da var agrisiz ve göguslerde dolgunluk hissi var alt karinda yirtilma oluyo bugunde halsizlik basladi regl'im benim cok agrili gecerdi bu agrisiz gecti acaba hamile olabilme ihtimalim varmi

Back