- 31 Ekim 2020
- 16
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kusmuk0138
Şimdi ben 17 kasımda korunmadan ilişkiye girdim adetime 3 gün vardı ve şimdi adetim 6 7 gün gecikti dün kan tahlili verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarı ile hamilelik varsa bile 8 gün öncesindeki ilişki sonuç almak için çok erken regli olmazsa testi tekrarlayın benceŞimdi ben 17 kasımda korunmadan ilişkiye girdim adetime 3 gün vardı ve şimdi adetim 6 7 gün gecikti dün kan tahlili verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım
Ben dün test yaptım 2 dk bekledim negatifti bende banyoya bıraktım bu gün bi baktım bildiğim çift çizgi ama testim negatif anlam veremedimBildiğim kadarı ile hamilelik varsa bile 8 gün öncesindeki ilişki sonuç almak için çok erken regli olmazsa testi tekrarlayın bence
Bnde 13kasimda yumurtladim test yaptim bugun ama cikmadi bata 3gun var olsa cikarmiydi yoksa umidi kesmelimiyimBildiğim kadarı ile hamilelik varsa bile 8 gün öncesindeki ilişki sonuç almak için çok erken regli olmazsa testi tekrarlayın bence
Kuruma çizgisi çıkabiliyor bence sabah ilk idrar ile tekrar yapın. Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçiyor diye biliyorumBen dün test yaptım 2 dk bekledim negatifti bende banyoya bıraktım bu gün bi baktım bildiğim çift çizgi ama testim negatif anlam veremedim
Regli günü hatta geçince öğrenenler bile var. Neler okuyoruz inşallah vardırBnde 13kasimda yumurtladim test yaptim bugun ama cikmadi bata 3gun var olsa cikarmiydi yoksa umidi kesmelimiyim
O günden 1 gün önce de test yapmıştım ikisi de duruyo birinde var birinde yok çizgiKuruma çizgisi çıkabiliyor bence sabah ilk idrar ile tekrar yapın. Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçiyor diye biliyo
Bugün tekrarladınız mıO günden 1 gün önce de test yapmıştım ikisi de duruyo birinde var birinde yok çizgi
Yarın sabah erkenden yapıcamBugün tekrarladınız mı
Güzel haberler ile dönüş yaparsınız inşallahYarın sabah erkenden yapıcam
Ya yine aynısı oldu 2 saat sonra pozitif oldu ben cumartesi de test yaptım o hala negatif ama bu iki test pozitif oldu sonradanGüzel haberler ile dönüş yaparsınız inşallah
Sonrasında kuruma çizgisinden dolayı pozitif çıkabiliyor bende yaşadım daha önce ama hamile değildim o aylar bence regli yarında gelmezse bi kan testini tekrarlayınYa yine aynısı oldu 2 saat sonra pozitif oldu ben cumartesi de test yaptım o hala negatif ama bu iki test pozitif oldu sonradan
Benimde 7 gün gecikti kanda negatif çıktı bugün 12. Gün oldu gecikeli hala regl olmadım 20. Günde de olmazsam tekrar kan testi yaptırıcamŞimdi ben 17 kasımda korunmadan ilişkiye girdim adetime 3 gün vardı ve şimdi adetim 6 7 gün gecikti dün kan tahlili verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım