- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.948
-
- Konu Sahibi Harrypottersever
Bak ben adete 5 gün kala yapmıştım üstteki. O zaman bile çok çok silikti. Alttaki de adete 2 gün kala.dayanamıyorum kiii ve bu test erken gebelik testi falan değil. 5 tllik testlerden. aslında ovulasyon testleriyle tespit edip ona göre günleri değerlendirdim doktorum o zaman kandaki artışa göre daha erken tespit edilebilir demişti yumurtlama günü bilindiği için ayy inşallah yanlış görmüyoruzdur hem vajinismus 6 aydır da bu geerçi rabbim beterinden korusun isteyen herkese hayırlı sağlıklı yavrular versin inşallah
Evet ama beş gün kala ne kadar silik bak. O yüzden çok erken yapmışsın diyorum zaten inşallah hamilesindirsenin iki gün kala baya net çıkmış
şuan epey belli ama zaman geçti üzerinden 3 saat kadar yanıltıcı bir sonuç o zaman ben bu işe heveslenmiyim en iyisiEvet ama beş gün kala ne kadar silik bak. O yüzden çok erken yapmışsın diyorum zaten inşallah hamilesindir
Birkaç gün sonra tekrar yaparsınşuan epey belli ama zaman geçti üzerinden 3 saat kadar yanıltıcı bir sonuç o zaman ben bu işe heveslenmiyim en iyisi
Merhaba arkadaşlar ilk defa test yapıyorum ve hiç bir şey anlamadım lütfen bana yardımcı olur musunuz bu sonuç pozitif mi
Anlamama sebebim şu c ve temin altında değil çizgiler acaba test geçersiz mi oluyor
Çok teşekkürler harrypottersever bugün eczane ye gittim kalfa negatif dedi ve çok şaşırdım çünkü 9 gün geçti adet tarihim. Bir test daha aldım yarın yapıcam inşallah. Sen de hamilesin sanırım tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTest kaymış olabilir problem olmaz. Pozitif görünüyor. Bence kan verip teyit ettirmelisiniz.
Merhaba canım test kaymış gibi duruyor ve pozitif.Bir de testi yapmak için ilk idrarını beklemene gerek yok gayet gözüküyor ben bir saat arayla yaptım ikiside aynı şekilde çıktı bence hemen yap testiiiini aklın kalmasın :)Çok teşekkürler harrypottersever bugün eczane ye gittim kalfa negatif dedi ve çok şaşırdım çünkü 9 gün geçti adet tarihim. Bir test daha aldım yarın yapıcam inşallah. Sen de hamilesin sanırım tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba,ben 6 gün önce 18 gün kanama gördüm ama adet günüm deildi doktor bana yumurtan çatlamış dedi progestan ilaç verdi fakat 5 gün sonra yine kanamam oldu böyle bı sorun yaşayan varmı lütfen cevapHamilesin cnm kan verebilirsin değerini ölçmek için veya bekleyebilirsin test her gün yap koyulasmasını takip et
Bide yumurtan çatlamış sa hamile mi oluyosun acaba?Merhaba,ben 6 gün önce 18 gün kanama gördüm ama adet günüm deildi doktor bana yumurtan çatlamış dedi progestan ilaç verdi fakat 5 gün sonra yine kanamam oldu böyle bı sorun yaşayan varmı lütfen cevap
Çok saol canım hem bir daha test yaptım hem de doktora gittik kanda da çıktı sonuç pozitifMerhaba canım test kaymış gibi duruyor ve pozitif.Bir de testi yapmak için ilk idrarını beklemene gerek yok gayet gözüküyor ben bir saat arayla yaptım ikiside aynı şekilde çıktı bence hemen yap testiiiini aklın kalmasın :)
Çok sevindiiiim,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllahÇok saol canım hem bir daha test yaptım hem de doktora gittik kanda da çıktı sonuç pozitif
İyi geceler ben 1 senelik evliyim bende çok istiyorum çocuk doktora gittim eşimde de bendede bişey yok.bu ay 2 keree adet gördüm ama doktor bana yumrtan çatladi dedi ama gosguslerim ağrıyor halsizlik ve çok uyku var sizce hamilemiyim test yapmaya korkuyorum artıktebrikler, hayırlısıyla kucagınıza kalın
İyi geceler ben 1 senelik evliyim bende çok istiyorum çocuk doktora gittim eşimde de bendede bişey yok.bu ay 2 keree adet gördüm ama doktor bana yumrtan çatladi dedi ama gosguslerim ağrıyor halsizlik ve çok uyku var sizce hamilemiyim test yapmaya korkuyorum artık((yada psikolojik mıdır
[/Q ayın 25 de test yaptım bişey cikmadi. Adet günümede çok var 28 de adet görüyorum
bende belirti olmuştu canım vücudum yanıyordu ayaklarım donuyordu ama herkesin bünyesi farklı sana kesin bişi diyememCok şükür temiz çıktı sonucum corap giymeme rahmen donuyor ayaklarım ☹
gölge gibi görünüyor ama pembe değil net bişi söylemek zorKızlar sizce pozitif mi?