Sizce hamile miyim?

Bak ben adete 5 gün kala yapmıştım üstteki. O zaman bile çok çok silikti. Alttaki de adete 2 gün kala.

Eklentiler

• IMG_1932.JPG
    87 KB · Görüntüleme: 524
  • IMG_1958.JPG
    122,8 KB · Görüntüleme: 543
Merhaba arkadaşlar ilk defa test yapıyorum ve hiç bir şey anlamadım lütfen bana yardımcı olur musunuz bu sonuç pozitif mi
Anlamama sebebim şu c ve temin altında değil çizgiler acaba test geçersiz mi oluyor

Eklentiler

• IMG_20190829_095744.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 477
Test kaymış olabilir problem olmaz. Pozitif görünüyor. Bence kan verip teyit ettirmelisiniz.
Çok teşekkürler harrypottersever bugün eczane ye gittim kalfa negatif dedi ve çok şaşırdım çünkü 9 gün geçti adet tarihim. Bir test daha aldım yarın yapıcam inşallah. Sen de hamilesin sanırım tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba canım test kaymış gibi duruyor ve pozitif.Bir de testi yapmak için ilk idrarını beklemene gerek yok gayet gözüküyor ben bir saat arayla yaptım ikiside aynı şekilde çıktı bence hemen yap testiiiini aklın kalmasın :)

Hamilesin cnm kan verebilirsin değerini ölçmek için veya bekleyebilirsin test her gün yap koyulasmasını takip et
Merhaba,ben 6 gün önce 18 gün kanama gördüm ama adet günüm deildi doktor bana yumurtan çatlamış dedi progestan ilaç verdi fakat 5 gün sonra yine kanamam oldu böyle bı sorun yaşayan varmı lütfen cevap

Çok saol canım hem bir daha test yaptım hem de doktora gittik kanda da çıktı sonuç pozitif

tebrikler, hayırlısıyla kucagınıza kalın
İyi geceler ben 1 senelik evliyim bende çok istiyorum çocuk doktora gittim eşimde de bendede bişey yok.bu ay 2 keree adet gördüm ama doktor bana yumrtan çatladi dedi ama gosguslerim ağrıyor halsizlik ve çok uyku var sizce hamilemiyim test yapmaya korkuyorum artık ((yada psikolojik mıdır

Merhaba kızlar size bi sorum var ayak üşümesi hamilelik belirtisimi acaba ? Bu ay hsg cektirdim yumurtlama gününde iliskiye girdim adetime 4 gün var test yapsam cikarmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…