• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Aselkocak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
410
167
23
30
2268944

Kızlar Merhaba 😊
Adetim bir hafta gecikti. Bu sabah ilk idrarımla yaptım. 2-3 dk sonra sonuç bu? Ben silik görüyorum. Bilmiyorum ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ateş ölçme yöntemini kullanarak birlikte olmuştuk. Adet günüme yaklaşırken kasık ağrılarım olmaya başlayınca bıraktım. Ama adette olmadım. 3 gündür tekrar ölçmeye başladım.
13 Mayıs 36.0
14 Mayis 36.2
15 Mayıs 36.3
Siz ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2268944

Kızlar Merhaba 😊
Adetim bir hafta gecikti. Bu sabah ilk idrarımla yaptım. 2-3 dk sonra sonuç bu? Ben silik görüyorum. Bilmiyorum ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ateş ölçme yöntemini kullanarak birlikte olmuştuk. Adet günüme yaklaşırken kasık ağrılarım olmaya başlayınca bıraktım. Ama adette olmadım. 3 gündür tekrar ölçmeye başladım.
13 Mayıs 36.0
14 Mayis 36.2
15 Mayıs 36.3
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu gözler ne silik testler gördü 😁 bariz belli.. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah 🎈

Eki Görüntüle 2268944

Kızlar Merhaba 😊
13 Mayıs 36.0
14 Mayis 36.2
15 Mayıs 36.3
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu çok belli bir test, bence de hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip Allahın izniyle bebişinizi kucağınıza alırsınız. Şimdiden tebrik ederim, hayırlı olsun☺️

Back