Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayr kuzum bak sana yemkn ederim bende oyle oldu gecen ay adetten once baktm yoktu adetten bi hafta sonra cikti erken yaptik biz yine dayanamayip moralini bozma kuzum ya
İnşaAllah öyle olur canım valla bu ay ovulasyon testiyle deneyim bide

Hayr kuzum bak sana yemkn ederim bende oyle oldu gecen ay adetten once baktm yoktu adetten bi hafta sonra cikti erken yaptik biz yine dayanamayip moralini bozma kuzum ya
Baksaba gölge bile yokk (

Eklentiler

• IMG_20181115_124020.jpg
    174,7 KB · Görüntüleme: 28
Canim benim hamileymisim cok mutluyum sendende iyi haberler bekliyorum insalllaaaaahhh bak ben sana ne dedim adetime 5 kala negatiftti 4 gun gecti cok cok silik cikti 4 haftaligim kuzum gec dollenme die bsey var bitanem umudunu yitirme sakin bu ay olmadi bidhaki ay olur bol bol dua et kuzumm

Ayyy çokkkkk sevindimmm valla canımmm inşallah darısı bana çok mutlu oldum inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah kuzum :)

Ayyy çokkkkk sevindimmm valla canımmm inşallah darısı bana çok mutlu oldum inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah kuzum :)
Saol kuzum bnm Allah razi olsun dualarim seninle en kisa zamanda sendende alayim guzel haberleri insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…