• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Hamile miyim?

Hamile miyim?

• Ankete Katılan
    15

MorFiyonk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
185
128
53
39
merhaba,

Adetime daha 13 gün var. Buna rağmen bazı hamilelik belirtileri yaşadığım için bugün kan verdim. Beta hcg 695 çıktı bu kadar az zamanda bu kadar yüksek değer çıkması sizce normal mi? İkiz bir gebelikten şüphelinebilinir mi? Fotoğrafı koydum fikirlerinizi bekliyorum kızlar

Eklentiler

• C60C29D8-2376-40B3-8EB5-597B92926862.jpeg
    C60C29D8-2376-40B3-8EB5-597B92926862.jpeg
    16,4 KB · Görüntüleme: 250
Bence hamilesin canım doktorunu bugün mutlaka aramalısın, açmazsa tekrar tekrar ara biz hamişlerin en heyecanlı olduğu bu zamanlarda yanımızda olmaları gerekir Tebriklerrrrrr tatlım

İnşallah canım, diğer kızlar daha deneyimlidir birazdan yorumlar akmaya başlar bu güzel başlığa

merhaba,

Adetime daha 13 gün var. Buna rağmen bazı hamilelik belirtileri yaşadığım için bugün kan verdim. Beta hcg 695 çıktı bu kadar az zamanda bu kadar yüksek değer çıkması sizce normal mi? İkiz bir gebelikten şüphelinebilinir mi? Fotoğrafı koydum fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Tebrikler .Belki erken dollenme olmustur .

merhaba,

Canm erken mi gumurtladn baya erken ckmş belirtin neydi bende erken yumurtladm ondan merk ettm sölersen sevinirim ☺️

Kasıklarımda kramp ağrısı olduu,birden ateşleniyorum sonra düzeldi vee uyku modu :)
Ateş bende de var cnm sanki yanıyorum kask agrısı olmadı ama bende şüphelenyrm senn baya eeken ckmş sasrdm :) gögslernde agrıyormuydu benmkilere iğne batılıyr sanki

Ateş bende de var cnm sanki yanıyorum kask agrısı olmadı ama bende şüphelenyrm senn baya eeken ckmş sasrdm :) gögslernde agrıyormuydu benmkilere iğne batılıyr sanki
Aynen ağrı ve şişlik oluştuu birdee kirpiklerimm çift çift oldu onada dikkat ett

Yok ya kesin hamilesin canım sen kanda çıktıysa çikmistir olmasaydi cikmazdi zaten

Back