Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neye bakarak anladınız acaba coo merake diyorum hangi rakamlar arası hamilelik oluyorTebrikler hamilesin bence..
Evet 1 hafta geçti. Dün 2 test yaptım pozitif cıktı. Az once de 1 tane yaptım o da pozitif cıktı. Ama testte hangi degerler arası hamilelik oluyor merak ettimTebrikler adetiniz gecti mi
Ayy cok tesekkür ederim Allah razı olsun inşaallah sağlıklıdırCanım 10 üzeri gebelik şüphesi benim adete 2 gün varken 163 çıkmıştı umarım sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim canımdolu dolu hamılesın maşallahhhh,
İnşallah canım sağlıkla inşallahAyy cok tesekkür ederim Allah razı olsun inşaallah sağlıklıdır![]()
Peki kaç haftalık oldugunu anlayabiliyormusunuzCanım 10 üzeri gebelik şüphesi benim adete 2 gün varken 163 çıkmıştı umarım sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun inşallah
İnşaallah çok teşekkür ederimHosgeldin annelige :)) saglikli bi hamilelik olur insallh ...
Yaa amin inşaallahh Allah razı olsunTabikide hamilesin,Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Canım onunla ilgili nette bakabilirsin b hcg değerleri ve haftası diyerekten gir henüz çok yenidir 4 veya 5 haftalık kişiden kişiye değişir sonuca göre haftalarıPeki kaç haftalık oldugunu anlayabiliyormusunuz![]()
Hem son adet tarihi baz alınır haftası için ultrasondan da teyit edilir ona göre şu kadar haftalık denilebilirPeki kaç haftalık oldugunu anlayabiliyormusunuz![]()
Amiin inşaallah tesekkür ederimsağlıkla kucagına al inşallah, tebrik ederimmm![]()