• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

patilianne

Bir Kap Su, Bir Kap Mama
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
135
105
18
41
Merhabalar. Hamile kalmaya çalışmıyorum. Eşimle çok sık cinsel ilişkiye girmiyoruz, ben de korunmuyorum. Daha önce hormonlarım falan dengesizdi o yüzden olabilme ihtimali vermiyorum. Yine de sormak istedim. Beklenen adet günüm yarın. 3 gündür mide bulatım var. Bugün yataktan çıkamadım hala yatıyorum. Mide bulantım, baş ağrım var. Meme uçlarım çok kaşınıyor. Regl olacağım sandım kasıklarım ağrır gibi oldu olmadım. Her zaman kahverengi akıntım olur bu sefer yok. Eklediğim test dünöğlen yaptığım test .İkinci çizgi neredeyse 7-8 saat sonra çıktı, bu yüzden geçerli değildir diyorum amaama yine de sizlere danışmak istedim. Sabah yaptığım test negatif henüz çizgi yok.

Eklentiler

• 20180226_180705.jpg
    20180226_180705.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 74
Canım yarın tekrar et testini var ama çok yeni gibi. Kimyasal falan da olabilir

Merhabalar. Hamile kalmaya çalışmıyorum. Eşimle çok sık cinsel ilişkiye girmiyoruz, ben de korunmuyorum. Daha önce hormonlarım falan dengesizdi o yüzden olabilme ihtimali vermiyorum. Yine de sormak istedim. Beklenen adet günüm yarın. 3 gündür mide bulatım var. Bugün yataktan çıkamadım hala yatıyorum. Mide bulantım, baş ağrım var. Meme uçlarım çok kaşınıyor. Regl olacağım sandım kasıklarım ağrır gibi oldu olmadım. Her zaman kahverengi akıntım olur bu sefer yok. Eklediğim test dünöğlen yaptığım test .İkinci çizgi neredeyse 7-8 saat sonra çıktı, bu yüzden geçerli değildir diyorum amaama yine de sizlere danışmak istedim. Sabah yaptığım test negatif henüz çizgi yok.
Benim de bazen böyle 7 8 saat sonra çizgi çıkıyodu ama hepsi de negatifti.. hayırlısı olsun

Bence negatif canım. Belli çok kurumuş test.
Inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah

Back