Amin inşallah rabbim isteyen herkese içinde de size bana nasip etsinYumurtalıklarınizda kist veya başka bir hormanal sıkıntınız olabilir mi adet gecikmenize sebep olabilecek? Çünkü 15 gün gecikme ciddi bir rakam. Bildiğim kadarıyla HCG değeri 5 ve üzeri olması gerekiyor. Benim bir önceki gebeliğimde 2_3 haftalik öğrenmiştim o bile 42
Anladım, tabi ki insan vücudu çok değişken ve mucizelerle dolu olmaz denilenin defalarca olduğunu görüyoruz duyuyoruz. Siz kesin bilgi olsun diye kan testinizi yaptırın, Allah hepimize hayırlısını versin
Ne yaptınız acaba çok merak ettimAmin inşallah rabbim isteyen herkese içinde de size bana nasip etsingüzel haberler almak dileğiyle
1 hafta sonra tekrar yaptırdım 1.2 çıktı ve hala adet olmadım amaNe yaptınız acaba çok merak ettim
Arkadaşlar sizce ben hamilemiyim bugün gecikmemin 8 günü 2 gün önce hem kan hemde evde test yaptım ama kadın doğuma gitmedim size atsamda bir degerlendirirmisiniz Allah rızası için
Goguslerimde hiç hasasiyet yok bu normal mi illaki olmasımi gerekiyorHamilesiniz
Evet hatta dokta gitsen keseyi bile görürsün hayırlı olsunArkadaşlar sizce ben hamilemiyim bugün gecikmemin 8 günü 2 gün önce hem kan hemde evde test yaptım ama kadın doğuma gitmedim size atsamda bir degerlendirirmisiniz Allah rızası için
Goguslerimde hiç hasasiyet yok normalmi bu pekiEvet hatta dokta gitsen keseyi bile görürsün hayırlı olsun
Goguslerimde hiç hasasiyet yok normalmi bu peki