Sizce hamile miyim? Yorum yapabilir misiniz

Amin inşallah rabbim isteyen herkese içinde de size bana nasip etsin güzel haberler almak dileğiyle

Adetim 13 gün gecikti cuma günü kan testi verdim 20,8 çıktı 1 gün sonra tekrar verdim hcg değeri 13,2 ye düştü sizde gebelik var mı?

Maalesef kimyasal gebelik yaşıyorsunuz
En yakında sağlıklı gebelik nasip eder inşallah

Arkadaşlar sizce ben hamilemiyim bugün gecikmemin 8 günü 2 gün önce hem kan hemde evde test yaptım ama kadın doğuma gitmedim size atsamda bir degerlendirirmisiniz Allah rızası için

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-21-11-38-39-092_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG-20221120-WA0007.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 123
Arkadaşlar sizce ben hamilemiyim bugün gecikmemin 8 günü 2 gün önce hem kan hemde evde test yaptım ama kadın doğuma gitmedim size atsamda bir degerlendirirmisiniz Allah rızası için

Hamilesiniz

Evet hatta dokta gitsen keseyi bile görürsün hayırlı olsun

Kizlar gecen ay kimyasal gebelik gecirdim halen adet olmadim ve gogus agrisi bas donmesi goz kararmasi var test yapmak istedim boyle cikti varmi sizce

Eklentiler

• 20230824_135320.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…