Sizce hamile miyim? Yorum yapabilir misiniz

Tucears

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
118
34
27
Kızlar selam 2 ay önce HCG degerim 48 ile hamile olduğumu öğrendim fakat 3 gün sonra kanama yoluyla kimyasal Gebelik geçirdim ve düşük yaptım. Adet döngum düzenli değil ortalama 34-35 günde bir adet oluyorum. Bir uygulama üzerinden takip ediyorum her ne kadar düzensiz olsa da uygulama günleri tutturuyor, ve uygulamaya göre bu ay 3 gün geciktim ve ben yine aceleci davranıp erken gebelik testi yaptım. Testin fotoğrafini ekledim. Sizce hamile miyim? Benim yaşadığım gibi şeyler yaşayanlar yorumlayabilir mı?

Eklentiler

• IMG_20221104_172553.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 146
Tebrikler canım hamilesin

Şuan hamile görünüyorsun ama ne kadar sağlıklı gidiyor doktora gidip öğren canım :) Rabbim devamını nasip etsin.

Şuan hamile görünüyorsun ama ne kadar sağlıklı gidiyor doktora gidip öğren canım :) Rabbim devamını nasip etsin.
Test yapmasına yaptım ama Dr gitmek hiç içimden gelmiyor biraz daha bekliyim emin olayım istiyorum yine aynı şey olur diye o kadar korkuyorum ki

Allahının izniyle bişi olmaz inşallah geç döllenme gibi duruyor Bi tık sadece doktora git yine de için rahat etsin bekledikçe daha sıkıntk
Testten iki tane aldım, diğerini de pazartesi günü yapayım dedim. Yine pozitif çıkarsa salı çarşamba Dr. Gideyim

İnşallah, hayırlısı neyse o olsun. Dua edin bana da olur mu :) rabbim isteyen kimsenin koynunu boş bırakmasın

Test yapmasına yaptım ama Dr gitmek hiç içimden gelmiyor biraz daha bekliyim emin olayım istiyorum yine aynı şey olur diye o kadar korkuyorum ki
Senin çok iyi anliyorum benimde 11. Haftada bebeğin kalbi durdu.Hamile kalamiyorum, kalsam tüm hamileligimi endişeli geçiririm.

Bende dün kan verdim beta 4.43 çıktı sizce hamilelik olabilir mi bana da dua edin olur mu pazartesi tekrar kan vereceğim. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Gecikmeniz var mıydı? İdrar testi fotonuz var mı ?

15 gün geçti. İdrar testinde negatif çıktı. Dün de kan verdim 4.43 çıktı çok heyecanlıyım acaba yükselir mi Merak ediyorum
Yumurtalıklarınizda kist veya başka bir hormanal sıkıntınız olabilir mi adet gecikmenize sebep olabilecek? Çünkü 15 gün gecikme ciddi bir rakam. Bildiğim kadarıyla HCG değeri 5 ve üzeri olması gerekiyor. Benim bir önceki gebeliğimde 2_3 haftalik öğrenmiştim o bile 42 idi

Yumurta rezervim az doktor öyle söyledi tüp bebek dedi. Ben biraz denemek istedim şimdi bu betayı görünce de bi umutlandım. Normalde adetim şaşmaz ama

15 gün geçti. İdrar testinde negatif çıktı. Dün de kan verdim 4.43 çıktı çok heyecanlıyım acaba yükselir mi Merak ediyorum
Yumurtalıklarınizda kist veya başka bir hormanal sıkıntınız olabilir mi adet gecikmenize sebep olabilecek? Çünkü 15 gün gecikme ciddi bir rakam. Bildiğim kadarıyla HCG değeri 5 ve üzeri olması gerekiyor. Benim bir önceki gebeliğimde 2_3 haftalik öğrenmiştim o bile 42
Yumurta rezervim az doktor öyle söyledi tüp bebek dedi. Ben biraz denemek istedim şimdi bu betayı görünce de bi umutlandım. Normalde adetim şaşmaz ama
Anladım, tabi ki insan vücudu çok değişken ve mucizelerle dolu olmaz denilenin defalarca olduğunu görüyoruz duyuyoruz. Siz kesin bilgi olsun diye kan testinizi yaptırın, Allah hepimize hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…