Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce hamile miyim Yardım edin lütfen
- Konu Sahibi Busraan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tekrar kan verMerhabalar benim adet günüm 12 si idi ben ayın 10 unda test verdim negatif çıkmasına rağmen adet olmadım sizce tekrar test vermeli miyim
Bende öyle düşünüyorum bugün bir gelişme olmazsa yarın test vermeyi düşünüyorumTekrar kan ver
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Bazen kendimizi hamile olduğumuza inandırıyoruz bu sebeple de gecikme olabiliyor benim 5 gün geçtiği oldu ama İnşaAllah sende bebek vardır kuzum çok umutlanma sonra insan çok üzülüyorMerhabalar benim adet günüm 12 si idi ben ayın 10 unda test verdim negatif çıkmasına rağmen adet olmadım sizce tekrar test vermeli miyim
Bazen kendimizi hamile olduğumuza inandırıyoruz bu sebeple de gecikme olabiliyor benim 5 gün geçtiği oldu ama İnşaAllah sende bebek vardır kuzum çok umutlanma sonra insan çok üzülüyor
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
İnşaAllah kuzum Moral bozmak yok :)İnanın öyle kendimi kaptırmadım da gecikmiştim ama gün aşırı adet oldum... inşallah gelecek ay hayırlısı olur da güzel bir haber veririm ve yaşadıklarımı anlatırım
Olacak bizim de İnşaAllah
Ayy sen ne zamandır evlisin inşallah inşallah bu ay ovulasyon takibi ile denemeyi düşünüyorumİnşaAllah kuzum Moral bozmak yok :)
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
5 aydır kuzum ben de ovülasyon takibi yapıyorumAyy sen ne zamandır evlisin inşallah inşallah bu ay ovulasyon takibi ile denemeyi düşünüyorum
Ayy inanmıyorum bende 6. Aydayım ne kadar benziyoruz inşallah gelecek ay haberlerimizi veririz inşallah5 aydır kuzum ben de ovülasyon takibi yapıyorum
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
İnşaAllah canım :) bat ne zaman ?Ayy inanmıyorum bende 6. Aydayım ne kadar benziyoruz inşallah gelecek ay haberlerimizi veririz inşallah
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Burada hamilelikle ilgili yazılan ne varsa okuyorum hepsini. Zaman geçmiyor yoksaAyy inanmıyorum bende 6. Aydayım ne kadar benziyoruz inşallah gelecek ay haberlerimizi veririz inşallah
Normalde 12 si ama bugün gerçekleştiİnşaAllah canım :) bat ne zaman ?
İnaan bende öyleyim oku oku midem bulandı ama bu bize zarar okumaktan vazgeçtim bıraktım yani sende öyle yap yoksa olmayan belirtiyi bile görüyorum gibiBurada hamilelikle ilgili yazılan ne varsa okuyorum hepsini. Zaman geçmiyor yoksa
İnşallah inşallahİnşaAllah kuzum Moral bozmak yok :)
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Bende şimdi öyle yapıyorum yeni bir instada sayfa buldum ovulasyon testi innovatia markası minnakkkurabiyeler sayfanın adı şimdi ondan deneyecm ilk ovulasyon ile denemem ve vitamin takviyesi almayı düşünüyorum sen alıyor musun belki bana fikir verirsinBelirti okumuyorum artık onlar kişiye göre değişiyor çünkü. Ovülasyon, nasıl hamile kaldınız, hamile kalmak için neler yapılmalı, bir de böyle en son yazılan mesajları takip ediyorum:)
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Ben folik asit kullanıyorum. Osende adı :) yeni başladımBende şimdi öyle yapıyorum yeni bir instada sayfa buldum ovulasyon testi innovatia markası minnakkkurabiyeler sayfanın adı şimdi ondan deneyecm ilk ovulasyon ile denemem ve vitamin takviyesi almayı düşünüyorum sen alıyor musun belki bana fikir verirsin
Bende balık yağı soğan kürü falan deneyeyim dedimBen folik asit kullanıyorum. Osende adı :) yeni başladım