Sizce hamile mıyım (resimli gebelık testi)

canim seni cok merak ediyorum iyi haberlerle gel insallah

serçem kan tehlili pozitif cıktı ama kese yok henüz görünmüyor.bu arada ismını yazdım canım... duygununkınıde yazdım:))

tabıkı deiyorum ederımde canım.inşallah kabul olur
yasasin cooooooooooooooooooooooooook sevindim coooooooooooooooooooooooooook
ay nasil mutlu oldum ya insallah en kisa surede kese de gozukur kalp atislarida duyulur insallahhhhhhhhhhhhhhh

tabıkı deiyorum ederımde canım.inşallah kabul olur
canim sende ricam gobusunde cok yer var daha Yasemin adli arkadasim var oda cok istiyor hamile kalmayi bebegi olsun istiyor lutfen onunda adini yazarmisin insallah yazdigin ugur getirir hemen ardindan geliriz hamile olarak

canim sende ricam gobusunde cok yer var daha Yasemin adli arkadasim var oda cok istiyor hamile kalmayi bebegi olsun istiyor lutfen onunda adini yazarmisin insallah yazdigin ugur getirir hemen ardindan geliriz hamile olarak

yazayım tabıkı bekliyorum arkamdan sizi:)))))

adetim 3-5 gün geçti.ikinci çizginin daha net olması gerekmez mıyıdı?

Canım bende bırsey sormak istıyorum adetım 2 gun gectı test negatıf cıktı bugun 4gunum ama test yapmıyorum 2 gun daha bekleyeyım dıyorum bu kadar gecıkıp negatıf cıkarsa uzulurum bu arada adetkerım en gec 2 gun ta erken yada gec olur

benım adetim 3 gün geçıkmıştı yaptığımda zaten adet geçıkmesı olmadan idrar testinden çıkmıyor diye duymuştum

kesinlikle hamilesin

benim de ilk hamileliğimde 5 gün geçmişti..2. çizgi silik çıkmıştı..

yani testi yaptıktan sonra hemen hemen 2-3 dakika içinde bu şekilde olduysa hamilesin kesinlikle....

serçem kan tehlili pozitif cıktı ama kese yok henüz görünmüyor.bu arada ismını yazdım canım... Duygununkınıde yazdım:))

allah razı olsun canım allah bebegini sana bagıslasın cok sagol cok mutlu oldum allah herkese yardım etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…