- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
kızlar sizce hamılemıyım??? testım bu şekılde cıktıEki Görüntüle 815182 Eki Görüntüle 815183 Eki Görüntüle 815184
şu teste ki şu tabloyu görmek için neler vermezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizce hamılemıyım??? testım bu şekılde cıktıEki Görüntüle 815182 Eki Görüntüle 815183 Eki Görüntüle 815184
canim seni cok merak ediyorum iyi haberlerle gel insallah
şu teste ki şu tabloyu görmek için neler vermezdim
en kısa zamanda darısı başına olur ınşlahh allah gönlünden geçenı nasip etsin size.
bize bol bol dua et hamilelerin duası tutar :26:
yasasin cooooooooooooooooooooooooook sevindim coooooooooooooooooooooooooooktabıkı deiyorum ederımde canım.inşallah kabul olur
canim sende ricam gobusunde cok yer var daha Yasemin adli arkadasim var oda cok istiyor hamile kalmayi bebegi olsun istiyor lutfen onunda adini yazarmisin insallah yazdigin ugur getirir hemen ardindan geliriz hamile olaraktabıkı deiyorum ederımde canım.inşallah kabul olur
canim sende ricam gobusunde cok yer var daha Yasemin adli arkadasim var oda cok istiyor hamile kalmayi bebegi olsun istiyor lutfen onunda adini yazarmisin insallah yazdigin ugur getirir hemen ardindan geliriz hamile olarak
Allah razi olsun canim keseyi gorunce mutlaka haberdar et beni ...opuldunyazayım tabıkı bekliyorum arkamdan sizi:)))))
adetim 3-5 gün geçti.ikinci çizginin daha net olması gerekmez mıyıdı?
Canım bende bırsey sormak istıyorum adetım 2 gun gectı test negatıf cıktı bugun 4gunum ama test yapmıyorum 2 gun daha bekleyeyım dıyorum bu kadar gecıkıp negatıf cıkarsa uzulurum bu arada adetkerım en gec 2 gun ta erken yada gec olur
Canım bende bırsey sormak istıyorum adetım 2 gun gectı test negatıf cıktı bugun 4gunum ama test yapmıyorum 2 gun daha bekleyeyım dıyorum bu kadar gecıkıp negatıf cıkarsa uzulurum bu arada adetkerım en gec 2 gun ta erken yada gec olur
canim benim guzel arkadasim insallah sende evelniceksin tez zamanda da hamile kalicaksin insallah, ben anneler bolumune gecicem sende hamile kalanlar bolumune insallah
serçem kan tehlili pozitif cıktı ama kese yok henüz görünmüyor.bu arada ismını yazdım canım... Duygununkınıde yazdım:))