canim testin zaten net cizgi tebrik ederim senin adina cok ama cok sevindim cok sukur git yarin kan testi yaptiradetim 3-5 gün geçti.ikinci çizginin daha net olması gerekmez mıyıdı?
bir daha yapsana yada hemen kan testi...büyük bir ihtimalle hamilesin bence...
canim testin zaten net cizgi tebrik ederim senin adina cok ama cok sevindim cok sukur git yarin kan testi yaptir
canim hatirliyorum evet bitanem bak benim burda cok arkadaslarim var en umutsuz lari bile hic ummadigi anda hamile kaldigini ogrenmisdi bir arkadas vardi onada doktor pko dedi ama sukur simdi hamile hic ummadigi anda olmus ben ihmale verme derim kan testi yaptri derim insallah pozitif haberini alirimserçem hatırlarsan gecen hafta yazışmıştık senınle:)))) ben gecen ay doktora gittiğimde polikıstık over olduğumu söyledı adetlerımde geç oluyordu pek hamıle olacağımı düşünmüyordum oyuzden acaba yanılıyormuyum diye düşünuyorum
canim hatirliyorum evet bitanem bak benim burda cok arkadaslarim var en umutsuz lari bile hic ummadigi anda hamile kaldigini ogrenmisdi bir arkadas vardi onada doktor pko dedi ama sukur simdi hamile hic ummadigi anda olmus ben ihmale verme derim kan testi yaptri derim insallah pozitif haberini alirim
yarin sabah testi ilk idrarla dene daha koyu olucaktir bu senin aksam yaptigin test
hadi senden guzel haberler bekliyorum bitanem
Hayırlı olsun.Bende de pko var.Marttan beri korunmuyoruz.Tık yok.Sizin adınıza çok sevindim ve kendi adıma da umutlandım.
pkolular için söylenen bır kür var duymuşsündur İbrahim saraçoğlunun soğan kürü.onu dene düzenlı iç aksatmadan tarıfe aynen uyarak.ben bu ay onu içmiştim pko kistlerim yok olsun dıye. tabı önce rabbım hamdolsun... bu soğan küründe faydası olmuş olabılır.senınde bılgın olsun kullan derım
canim sagol amin insallahhayırlısı serçem ınan ben daha olayın şaşkınlığındayım şuan.çünku adetlerim düzenlene girsin diye uğraşıyordum.doktor hamıle kalırsın ama belkı bıraz geç olur demışti. allah senınde dualarını kabul etsın tez zamanda gönullundekını nasıp etsın canım benım.dualarım senınle
canim sagol amin insallah
bilmiyorum biliyormusun bende de kist cikti yeni olusmus dr suz icdiyim bir ilacdan olmus simdi 16-17 ci gunumdeyim dr zaten bu ay hamilelik olmaz dedi acaba kur icsemmi yarinnan bir 10 gun kadar kisti yok etmek icin sence olurmu
ben 3-4 ay bundan once icmisdim canim kur ama duzenli icemedim 10 gun kadar icdim gunde 1 kezserçem bence şifa olacağına inan ve iç şifa Allahtan vesile yarattığı nimet olsun inşallah. bende de doktorda bana pkodan dolayı küçük küçük bir çok kistin var iyi huylu zararsız ama adetleriini bunlar geçıktırıyor demıştı. şuanda tedavı uygulamayacağım gebe kalırsın ama normal bır ınsana göre bıraz geç olabılr demıştı. bır kaç ay dene olmazsa gel tadavıye başlayalım dedı. bu arada folakasıt tableti verdı hergun bır tane içiyorum. doktora soğan kürünü içsem bır zararı olur mu dedım iç tabı bır sakıncası yok ama asla tıbbı tedavı yerıne geçmez senın pko için tedavı olman gerek demışti. adet bıtımınden 10gün sonra soğan kurunude 15 gun düzenlı bir şekılde yaptım kistlerimi eritecegıne cok inanmıştım cunku burda olumlu sonuç alan adetı düzene giren cok yazı okudum. ben adet düzeni için içtim hamılelık bıraz sürprız oldu aslında. bence inan ve iç canım inşallah olur.birebir doğru ve düzenli bir şekılde uygula ama aksatma hiç.
ben 3-4 ay bundan once icmisdim canim kur ama duzenli icemedim 10 gun kadar icdim gunde 1 kez
benim ksit yoktu yeni olusmus o yuzden icicem mutlaka
guzel gonlun var canim Rabbim yuzunu daim guldursun insallah ardindan bende gelirim hamile olarak
haaa birde canim senden birsey isteyecegim insallah yarin kan vericen heralde pozitif dedikleri anda benim adimi gobusunun tam ustune yazican bebek yerlesdigi yone goz kalemiyle yaz kendi ismim Aypara -sercem benegerki yazarsan beni cok mutlu etmis olursun men seni opurem sabah (yarin)yaxsi(iyi)xeberlerini(haberlerini)gozluyurem(bekliyorum )sevgiler
evet canim Aypara benim kendi ismim insallah ugur getirir adimi gobusune yazmagin Allah razi olsuntabi ki yazarım göz kalemiyle aypara mı yazacağım?
tabi ki yazarım göz kalemiyle aypara mı yazacağım?
canim benim guzel arkadasim insallah sende evelniceksin tez zamanda da hamile kalicaksin insallah, ben anneler bolumune gecicem sende hamile kalanlar bolumune insallahcanım hayırlı ugurlu olsun allah sana bagıslasın ve herkeze nasip etsin amin..bu fakirinde adını yazarmısın adım duygu sevdigimle hayırlı yuva ve bebiş için canım.sercem senin yazdıklarını takip ediyom bebiş haberini duyunca bende damlıyom kızz
göbüse ad yazıp evlenmek isteyen ilk benim heralde.banada ugur getirsin bebiş, hepimizedeeee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?