- 30 Mart 2022
- 5.225
- 2.955
Ooo yine kalmışsınızdur bende atimugrasıp ugraşip 1 sene sonrasında kalan ben
valla ben saldım çayıra sonra öğrendimki süt hormonum baya yüksekmiş onun ilacını kullandım sonra kaldımOoo yine kalmışsınızbakalım biz ne zaman tavsiyelerinizi alırım
Anladım benim öyle bir sorun yok ama bir türlü çayıra salamadım asıl sıkıntı buradavalla ben saldım çayıra sonra öğrendimki süt hormonum baya yüksekmiş onun ilacını kullandım sonra kaldım
Doğum ücreti olmuş 15 bin, bebek arabası beşik biberon emzik o bu derken 5 bin. Ee kıyafet bez mama şart 5 binde orası. Bi sürtünmeyle 25 bin zararda arkadaş, artık cennet onun ayaklarının altındaEvet hamilesin tahmini yaza doğum yaparsın şimdiden başla alışverişe hepsi bir anda ağır gelir ayrıca doğum İÇİN hastane arayışına da baslamalısın şimdiden Allah analı analı büyütsün
Sürttürmeden önce düşünecekti bacım yada şimdi post açacağına sürtmeden açsaydı ben sürttürcem sonuçları ne olur diye hemen kaba taslak bi fiyat listesi cıkarırdık biz neyse olacağı varmışDoğum ücreti olmuş 15 bin, bebek arabası beşik biberon emzik o bu derken 5 bin. Ee kıyafet bez mama şart 5 binde orası. Bi sürtünmeyle 25 bin zararda arkadaş, artık cennet onun ayaklarının altında
Hayır zannetmiyorum öyle bi ihtimal olduğunuArkadaşlar bundan yaklaşık bir ay öncesinde bir sürtünme ilişkisi yaşadım herhangi
Bir boşalma olmadı. Dün adet oldum ve bir anda kesildi ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında
bu zevk suyu olayını ben anlamıyorum hiç::)Baş kısmını bir kaç kere soktu ve çekti. Zevk suyundan hamile kalınabilfiğini okudum bu ne kadar doğru sizce bir de yerleşme kanaması olma ihtimali var mı
Sürttürmeden önce düşünecekti bacım yada şimdi post açacağına sürtmeden açsaydı ben sürttürcem sonuçları ne olur diye hemen kaba taslak bi fiyat listesi cıkarırdık biz neyse olacağı varmış
Anladım İnshaAllah güzel sonuç alırsınızhayır, bugün kan verdim. Oda daha belli olmadı.
İnşallah :) İlk defa böyle bir şey geliyo başımaAnladım İnshaAllah güzel sonuç alırsınız