• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE KALMIŞ MIYIMDIR??* YARDIMM

hamile kalır mıyım kalmazmıyım?

• evet

OY: 4 50,0%
  • hayır

OY: 4 50,0%

• Ankete Katılan
    8

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
merhaba kızlar

ben 25 Nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 27 nisanda kontrole gittim doktor 1 i çatlamış 1 tane daha çatlayacak var. gün aşırı ilişkiye devam hala gelişen yumurtaların var dedi. çatlatma iğnesinden beri aşırı derecede kasık ve ara ara bel ağrım var , gögüs uçlarım ağrıyor. sizce hamile kalmış mıyımdır. bat ım 14 mayıs.. daha 12 gün var ?

Zmaani gelince test yaparsın cikar 6.hissimiz okadar kuvvetli degil12 gun önce den belirti olmaz st

Tatlım bende de aynı belirtiler olmuştu. Adet belirtileri gibi ama daha şiddetliydi. Şimdi elhamdulillah 5 haftalık hamileyim. İnşallah senin de mutlu sonla sonuçlanır. Hayırlı haberlerini almak ümidiyle.

Tatlım bende de aynı belirtiler olmuştu. Adet belirtileri gibi ama daha şiddetliydi. Şimdi elhamdulillah 5 haftalık hamileyim. İnşallah senin de mutlu sonla sonuçlanır. Hayırlı haberlerini almak ümidiyle.
inşallah canım benim . Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip eylesin canım. inşallah bende yaşarım bu duyguyu . sağol cevapladığın için.

sordum sadece ters cevap vermeye ne gerek var acaba?
Terslemedim aslinada sadece simdiden stres yapma 12 gun var daha kafani dagit bn kendimden biliyorum 1 sene taktım olmadi rahim flimi çekildim ne adet gunume ne yumurtlamaya baktim bianda kalmisim sende takma bi bakmissin gunun gecmis bi bakmissin pozitif bosuna kendimizi yiyoruz kotu maksatla demedim insallah tutarda hamile kalirsin zor surecler cunku

Terslemedim aslinada sadece simdiden stres yapma 12 gun var daha kafani dagit bn kendimden biliyorum 1 sene taktım olmadi rahim flimi çekildim ne adet gunume ne yumurtlamaya baktim bianda kalmisim sende takma bi bakmissin gunun gecmis bi bakmissin pozitif bosuna kendimizi yiyoruz kotu maksatla demedim insallah tutarda hamile kalirsin zor surecler cunku
İşte insan ümitlenme istiyor. daha önce kaldım ancak düştüü. rabbim her isteyene versin. sağol haklısın zor bir süreç

İşte insan ümitlenme istiyor. daha önce kaldım ancak düştüü. rabbim her isteyene versin. sağol haklısın zor bir süreç
Malesef benimde bir kurtajim bir kimyasalim var Allah nasip ederse oluyor sana tavsiyem meryem suresini oku ben okudum bu ay ogrendim suan daha yeni merak etmezmi insan simdi tekrar duseck diye icim icimi yiyo ama kader iste Allah im hakkimizdan hayirlisini nasip etsin

inşallah canım benim . Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip eylesin canım. inşallah bende yaşarım bu duyguyu . sağol cevapladığın için.
Rica ederim canım. İçini ferah tut ama. Rahim stresten kötü etkilenir. Stres yapmaman lazım. Rabbim nasip edince oluyor. Bol bol dua et. Rabbim inşallah salih evlatlar nasip eder.

Canım inşlh hamile kalmışsındır . Zaten yumurtan çatlamış demek sağlıklı spermle buluştuysa döllenme olmuş denektir . Dua et bu süreçte 10 gün geçince kan tahlili yaptır. Şuna bebeğin varsa bile onu Allah tan başkası bilemez

Malesef benimde bir kurtajim bir kimyasalim var Allah nasip ederse oluyor sana tavsiyem meryem suresini oku ben okudum bu ay ogrendim suan daha yeni merak etmezmi insan simdi tekrar duseck diye icim icimi yiyo ama kader iste Allah im hakkimizdan hayirlisini nasip etsin
meryem suresi okurum geçen gün her isteyene versin allah diye YASİN okudum bu akşamda meryem suresi okuyum Allahım inşallah nasip eder hepimizee :dua:

Canım inşlh hamile kalmışsındır . Zaten yumurtan çatlamış demek sağlıklı spermle buluştuysa döllenme olmuş denektir . Dua et bu süreçte 10 gün geçince kan tahlili yaptır. Şuna bebeğin varsa bile onu Allah tan başkası bilemez
aynen ama işte meraklandım bi tarafım gene yaz dedi :D dayanamadım yazdım bakalım 12 günde çok ya :D

İnşallah o zaman geçen perşembe doktora gitmiştim pazartesi kan testi yaptırayım demiii
Yaptır ilk yumurtada döllenme olduysa çıkar negatif çıkarsa umudunu kaybetme diğer yumurtalarınızda çatlayıp tütmüş olma olasılığı var adet zamanına kadar şansım var yani. Çünkü gelişmekte yumurtalarında varmış. İlişkide düzenli olduysa bu ay olma olasılığı yüksek. Bana sorarsan çatlama iğnesiyle çatlayan tutmuştur :))

Back