takıp edenler benı belkıde tanırlar genelde esım ve kaynanam la sorun yasarım..ve ıste bır sorun dahasoyle baslım esımın benım hıc mı hıc sevmedıgım bır kuzenı neden mı cunku sırf ınat ıcın benı kıskandırır sınır bozucu hareketler sozler..anlıcanız huzurumu az bozmadı..ve sırf senelr oncesınde bır olay yasmamıstık ve onun ıntıkamını alıyorkızın ısmı gecınce elım ayagım tıtryor o kadar nefert ettıgım bırısı..kayınvalıdemle bırlıkte oturrdugum ıcın kendısı onu gorneye gelecekmıs sozde.. 3sene once bır olaydan sonra bagları bıraz koparmaya basarmıstım ama yıne dandandı kız ya...bende esımle kaynanma gelmesın gormek ıstemıyorum dedım ve olay ordan koptu anlıcanız..benı nasıl kırdılar anlatamam o kadar kotuyum ustelık esım o kadar tepkı gosterdı kı bagırdı cagırdı uzerıme gelır gıbı yaptı bugun en az o kız kadar ondan da nefret ettımhepsı bırbırınden yuz bulup bana yuklendıler sızce haksızmyım kızlar??yanı fazla mı tepkı verdım:26:belkı olayların dısından farklı bır yorum alırım dıye soruyorum..ha bırde kaynanam dedı kı eger gormek ıstemıyorsan o geldıgı zaman evden gıdebılrısın kalmak zorunda degılsın dedı..oda cok gucume gıtı kızlar cok sınır olsum..yanı o gelınce gıtsem mı gıtmesem mı bılemedım sızce napıım??