- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Nasil bi iliskiniz var ki sana 'sktr git' diyebiliyor.. Sen de bunu yadirgamayip halen haksiz miyim diyebiliyorsun?Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben
Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben
Yapti aciklamaa amaa ben yapmasin kalp deyince kapadi yuzumeSktr git nedir yav camış arama bidaha alt tarafı açıklama yapicak
Yuzue kapadi :-(e
Yaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorumSen bu çocugu neden istiyorsun? Hakkaten ya ayrılmama sebebin ne?
Bu mu ciddi düşünen adam ya kendine gel bi silkelen.Yaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorum
Ya kufurbaz haydo gibi adam ciddi dusunse nolur allasenYaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorum
Yaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?