• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksizmiyim ben?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
846
167
103
33
Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben

Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben
Nasil bi iliskiniz var ki sana 'sktr git' diyebiliyor.. Sen de bunu yadirgamayip halen haksiz miyim diyebiliyorsun?

Adam sana agiza alinmayacak kufur etmis sen hala hakli olmanin pesindesin suursuzlukta son nokta yani..

Yaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorum

Ne malum ciddi oldugu imzalı belgenmi var ne meraklısın kocaya bende 26 yaşındayım. Dert etmiyorum yani sen ay ben kocasız naparım diye bu adama sarılma. Bu seni imkanı yok almaz. Evlenecegi kadına bir adam bu sözleri kullanmaz. Artık canına yazık yani evlensende boşar bu seni

Back