Sizce haksız mıyım? :(

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.665
892
773
Seçim günü eşimle birlikte bir mağazaya girdik ve kıyafetlere bakıyordum.Tam ben bakarken oradan bir tezgahtar kız demez mi ''orada büyük beden yok hepsi dar kalıplı'':1shok: bir an için dondum kaldım.Sonra bu elimdeki benim bedenim dedim ve bir daha demesin mi dar kalıp olmaz dedi.:1shok:Bu sefer iş inada bindi bende ne olursa olsun denicem bu kıyafeti ve gözünün içine soka soka alıcam dedim kendi kendime.
Neyse denedim ve kızda aklı sıra olmadığını bekler gibi geldi yanımıza ve bak oldu işte dedim ve oracıkta bir güzel fırça çektim ona.:kızgın:Bu sefer de özür dilemeler falan filan Ama çok üzüldüm bu duruma senağlama.Eşimde bana kızıyo sen böyle söylediğin için kompleksli sanacak kız seni dedi.Bende ne sanarsa sansın dedim bu şekilde beni kırmaya hiç hakkı yok dedim.yasakkelime

Seçim günü eşimle birlikte bir mağazaya girdik ve kıyafetlere bakıyordum.Tam ben bakarken oradan bir tezgahtar kız demez mi ''orada büyük beden yok hepsi dar kalıplı'':1shok: bir an için dondum kaldım.Sonra bu elimdeki benim bedenim dedim ve bir daha demesin mi dar kalıp olmaz dedi.:1shok:Bu sefer iş inada bindi bende ne olursa olsun denicem bu kıyafeti ve gözünün içine soka soka alıcam dedim kendi kendime.
Neyse denedim ve kızda aklı sıra olmadığını bekler gibi geldi yanımıza ve bak oldu işte dedim ve oracıkta bir güzel fırça çektim ona.:kızgın:Bu sefer de özür dilemeler falan filan Ama çok üzüldüm bu duruma senağlama.Eşimde bana kızıyo sen böyle söylediğin için kompleksli sanacak kız seni dedi.Bende ne sanarsa sansın dedim bu şekilde beni kırmaya hiç hakkı yok dedim.yasakkelime

:oklava:ne kadar ukala oldu bu insanlar değil mi:oklava:

alısverıs yaparken magazaya adım attıgım anda tepeme damlayan satış elemanlarına ılk dedıgım sey yardıma ıhtıyacım olursa sızı cagırırım
sonrada rahat rahat yaparım alısverısımı.........

alısverıs yaparken magazaya adım attıgım anda tepeme damlayan satış elemanlarına ılk dedıgım sey yardıma ıhtıyacım olursa sızı cagırırım
sonrada rahat rahat yaparım alısverısımı.........

ya benımde en snır oldugum sey ya rahat rahat baktırmıyolar ben genelde sınırlenıp cıkıyorum :1closedeyes:

Kızlar bu kadar kızmayın,bunaltıcı olsa da onlarda görevini yapıyor,eğer ilgilenmezlerse işlerinden olurlar,çünkü bu amaçla işe alınıyorlar,siz çok ilgileniyor diye şikayet edersiniz başka bir müşteri de hiç ilgilenmedi diye ama tabii bu demek değildir ki stand yetkilisi müşteriyi rencide edecek tarzda ukalaca konuşsun,elbette yardımcı olsun ama bunu nezaket çerçevesinde yapsın.

Mesela benim eşim gömlek bedenini kendi başına alışveriş yaptığında asla beceremez ama stand görevlisi ki eğer görevli bu konuda tecrübeliyse eşime en uygun bedeni çıkarır ve denemesine bile gerek kalmaz.

Sanırım sorun stand görevlilerinin müşteri etrafında pervane olması değil,yaptıkları işle ilgili yeterince eğitilmemiş olmaları,mağaza yetkilileri ayda bir kere çalışanlarına satış teknikleri yanısıra müşteri memnuniyetiyle ilgili brifing verse sorun ortadan kalkara.s

elbette yardımcı olmalı ama biraz daha seviyeli bir dille
o size olmaz giyemezsiniz demeye hakkı yok
hal böylece ben kendi bedenimi bilmiyormuyum sana ne oluyor
deme hakkınız var tabiki

bende yazları tezgahtarlık yapıyorum ama ne olursa olsun bir insanın onurunu kırmaya hakkımız yok werdiğiniz tepki haff bile kalmışş lütfen bu ukalalar yüzünden canınızı sıkmayın :D

ınsanlar çok patavatsız oluyor bazen.
Yani bunu dobralık adına mı yapıyorlar bilemiyorum ama hiç hoş değil.
Bence tepkinde gayet haklısın.

12-13 yaşlarındayken annemle bir butiğe girmiştik,annem bir elbiseyi giydi,tam aynaya bakarken butiğin sahibi,"ay yok bu hiç olmadı her tarafınızı çıkardı zaten baya toplusunuz"demişti.
Bende ergenliğe yeni girmenin siniriyle "bu dükkanda bir balina varsa o da sensin" demiştim.
Yazık canım annem beni alıp nası çıktığını bilememişti dükkandan:utangac:.

İnsanlar çok patavatsız oluyor bazen.
Yani bunu dobralık adına mı yapıyorlar bilemiyorum ama hiç hoş değil.
Bence tepkinde gayet haklısın.

12-13 yaşlarındayken annemle bir butiğe girmiştik,annem bir elbiseyi giydi,tam aynaya bakarken butiğin sahibi,"ay yok bu hiç olmadı her tarafınızı çıkardı zaten baya toplusunuz"demişti.
Bende ergenliğe yeni girmenin siniriyle "bu dükkanda bir balina varsa o da sensin" demiştim.
Yazık canım annem beni alıp nası çıktığını bilememişti dükkandan:utangac:.

ay cok guldum balina lafına satıs elemanının yuzunu görmek ısterdımdelikafadulden

ben olsaydım size bakmıyorum kendıme alıcam ayrıca yardıma ıhtıyacım olursa sıze seslenırım der ısıme devam ederdım :1: sende sonuna kadar haklısın kı az bıle yapmıssın :1:

Back