Bugun esimde bende calismiyoruz bir izin eskisehirde yasiyorum ankara ya gezmeye gittik bi alisveris merkezine ugrayip yemek yiyelim diye ugradik cocuklari orda oyun alani var orada oynatirken kizimi arkasindan bi cocuk itti kizim bu arada 3 yasinda iten cocuk 9 yaslarinda kizimin agzi kanadi ve ablasi yaninda oda 11 12 yaslarinda bi anda kani gorunce korkup baktim kizim agliyo anne vurdu bu cocuk diye bende bakip neden yaptiniz diye kizdim biz yapmadik deyip ailelerinin yanina gittiler cocuk teyzesini tutup getirmis kiz olan kadin neden cocugumuza kizdiniz vs dedi bende cocugu ittiler agzi kanadi bu kucuk kiz bagrarak ben yapmadim dedi bende kizim yalan soylemiyor orda sadece siz vardiniz dedi kadinda kocaman kizmi yalan soyleyecek dedi kizda seni doverim dedin bana dedi bende neden yalan soyluyorsun ben oyle birsey demedim dedim ki ben kiza hic oyle birsey demedim ama neden ittiniz diye kizdim o kizin icinden bi canavar cikti sanki ve bi anda uzerime bagrarak yurudu tabi bi anda bende bagirmaya basladim ve tartisma cikti kiz birak beni teyze deyip uzerime yuruyo bende bagardim utamiyomusun terbiyesiz vs diye neyse tartisma buyuyunce guvenlik ne geldi biz ayrildik ordan cok canim sikildi simdi ben mi haksizim gunumuzde maffoldu