Sizce güvenilir biri mi?

Aynısı dedim biliyor musunuz yüz yüze görmeden nasıl tanışacağız bana dediği cevap; utanıyorum. Utanan insanin dediği cümleler de bu iste
Tatlim cidden komikmiş bu arada bende ilk sevgilimle 14 yildir evliyim en guzelini yapiyosun

Fazla bağlanmadan ayrıl derim.İnternetten olmaz ya yüzyüze buluşun.Tani hemen acele karar verip sevmeye kalkma.Yada hemen ayrıl derim.

Konuştuğunuz kişi kaç yaşında? Yaşı küçükse bu söylediklerini bir nebze anlayabilirim değilse durum farklı.

Ne kadar itici bi cümle, anında buz olurdum. Höst ayı yani, kızla bi buluş görüş tanış, sevgili olun, sonra aranızda şakalaşma da olur, ileri doz iltifatlaşma da, ilişkiye bağlı olarak bazen cinsel muhabbet de.. Dandun, kalitesiz sığırın teki belli ki, rahatsız olduysan zaten düşünecek bi şey yok.
Ayrıca, 23 yaşına kadar ilişkin olmadı diye hiçbir şey bilmeyecek, doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek değilsin, kendini bu şekilde baskılama. Yanlış yanlıştır ve full tecrübe olmasan da hissedersin.

Tamam biraz sıcak konuşmalar olur flörtleşirken ama Kemandan tahrik olmak sapıklıgın kaçıncı evresi

Cok yazik ki nasil bir tersine toplumsal baski olusmus sevgilisi olmayan soylemekten cekiniyor. Evlilik olmasa bile sirf cevre yadirgamasin diye biriyle goruseyim diye dusunuyorsunuz neden? Evlenmeyi dusunmeyecekseniz gorusmeyin zorla madem bu cok guzel birsey degil mi. Kimse kisitlayamaz ben 500 kisiyle de gezerim evlenmeden once diyenler üşüşmez mesajima insallah. Kim ne hali varsa gorsun tabi banane de bu kadar toplumsal yozlasma varken dogru bir yol cizmissiniz bence. O sacma adamdan da uzak durun 23. Gunde keman calan size tahrik oluyorsa evlense yarin 33. Gunde baska bisey çalandan tahrik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…