- 20 Şubat 2022
- 4.717
- 1
- 2.897
- 63
- Konu Sahibi neyapmaliyim
-
Tatlim cidden komikmişAynısı dedim biliyor musunuz yüz yüze görmeden nasıl tanışacağız bana dediği cevap; utanıyorum. Utanan insanin dediği cümleler de bu iste
Fazla bağlanmadan ayrıl derim.İnternetten olmaz ya yüzyüze buluşun.Tani hemen acele karar verip sevmeye kalkma.Yada hemen ayrıl derim.Merhaba hanımlar, bazılarınız oha yok artık diyecek ama çekinmeden söyleyeceğim 23 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı evet şaka yapmıyorum hiç olmadı. Teklif edenler oldu ancak ben sadece benden gerçek anlamda hoşlandıklarını hissedemedim, amaçları belli olan tipler işte neyse.. dedim X artık böyle olmaz evlilik düşünmesen bile tanış birileriyle neyse dedim bu sefer hoslandigim ilk kişiye yazacagim reddederse reddetsin ama artık yeter. Sonra karşıma bir bey çıktı iş vasıtasıyla tanıdım sonra yazdim reddetmedi hatta sohbeti ilerletmeye çalıştı iyi her şey hoş ancak ilerleyen zamanlarda ( çok ileri sanmayın sadece 23. Günde) keman çalmak istediğimi söyledim beni şoke eden cevap şu oldu:
ya yanımda keman calsan iyice tahrik olurum.. şoke oldum konu değiştirdim ama içime dert oldu. Ha bu arada hiç bulusmadik yüz yüze. Yüz yüze bulusmak için birbirimizi iyice tanıyalım dedi. Ben de iyi tamam dedim. Bana göre hava hoş. Neredeyse 1 ay olacak ama işte gördünüz bu cümleyle birlikte hoşlanmadığım bir kaç cümlesi var buna benzer.. sizce ben mi çok abartiyorum ( hayatımda herhangi bir flört deneyimim olmadı, okuduğum kitaplar ve arkadaşlarımın anlattıklarına istinaden, yanlış buldum. Sizce bu cümle normal bir cümle mi? Bazen de amacı bu olsa buluşma teklif ederdi diyorum kafam o kadar karışık ki sizce açık açık ne istediğini ve ne beklediğini sormalı miyim?
Ayy ne güzel hep imrenirim.İlk sevgili ile evli olmaya.Tatlim cidden komikmişbu arada bende ilk sevgilimle 14 yildir evliyim en guzelini yapiyosun
Rabbim sizinde herkesin gonlune gore versin insaAllahAyy ne güzel hep imrenirim.İlk sevgili ile evli olmaya.
Çok teşekkür ederim.Sagolun.Rabbim sizinde herkesin gonlune gore versin insaAllah
Tamam biraz sıcak konuşmalar olur flörtleşirken ama Kemandan tahrik olmak sapıklıgın kaçıncı evresiMerhaba hanımlar, bazılarınız oha yok artık diyecek ama çekinmeden söyleyeceğim 23 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı evet şaka yapmıyorum hiç olmadı. Teklif edenler oldu ancak ben sadece benden gerçek anlamda hoşlandıklarını hissedemedim, amaçları belli olan tipler işte neyse.. dedim X artık böyle olmaz evlilik düşünmesen bile tanış birileriyle neyse dedim bu sefer hoslandigim ilk kişiye yazacagim reddederse reddetsin ama artık yeter. Sonra karşıma bir bey çıktı iş vasıtasıyla tanıdım sonra yazdim reddetmedi hatta sohbeti ilerletmeye çalıştı iyi her şey hoş ancak ilerleyen zamanlarda ( çok ileri sanmayın sadece 23. Günde) keman çalmak istediğimi söyledim beni şoke eden cevap şu oldu:
ya yanımda keman calsan iyice tahrik olurum.. şoke oldum konu değiştirdim ama içime dert oldu. Ha bu arada hiç bulusmadik yüz yüze. Yüz yüze bulusmak için birbirimizi iyice tanıyalım dedi. Ben de iyi tamam dedim. Bana göre hava hoş. Neredeyse 1 ay olacak ama işte gördünüz bu cümleyle birlikte hoşlanmadığım bir kaç cümlesi var buna benzer.. sizce ben mi çok abartiyorum ( hayatımda herhangi bir flört deneyimim olmadı, okuduğum kitaplar ve arkadaşlarımın anlattıklarına istinaden, yanlış buldum. Sizce bu cümle normal bir cümle mi? Bazen de amacı bu olsa buluşma teklif ederdi diyorum kafam o kadar karışık ki sizce açık açık ne istediğini ve ne beklediğini sormalı miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?