• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce gözümü karartıp bu yeni moda ombrelerden yapmalı miyim yoksa kahve siyah vs mi devam etmeliyim?

hayatagacihayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
74
50
3
38
Doğumdan sonra 2 buçuk yıldır depresyondaydim resmen. Şimdi diyete ve spora başladım. Eskiden sarı idi saclarim. Şimdi kendi dibi geldi hiç boyamadım. Ve siyah oldu. Şimdi çok kararsizim tekrar sarı yapsam mi. Yada ombre kahve falan mi yapsam. Çocukla sarı sac çok zor olur mu. Malûm sürekli fon makyaj ister. Ama benim de kendimi en iyi hissedeceğim renklerden biri sarı çünkü saclarim belimde. Sizce gözümü karartıp bu yeni moda ombrelerden yapmalı miyim yoksa kahve siyah vs mi devam etmeliyim sarı mazi de mi kalmalı. Bi yandan da 10 kilom varonu vermeden boyamak boş iş gibi geliyor. Bilemiyorum.

Doğumdan sonra 2 buçuk yıldır depresyondaydim resmen. Şimdi diyete ve spora başladım. Eskiden sarı idi saclarim. Şimdi kendi dibi geldi hiç boyamadım. Ve siyah oldu. Şimdi çok kararsizim tekrar sarı yapsam mi. Yada ombre kahve falan mi yapsam. Çocukla sarı sac çok zor olur mu. Malûm sürekli fon makyaj ister. Ama benim de kendimi en iyi hissedeceğim renklerden biri sarı çünkü saclarim belimde. Sizce gözümü karartıp bu yeni moda ombrelerden yapmalı miyim yoksa kahve siyah vs mi devam etmeliyim sarı mazi de mi kalmalı. Bi yandan da 10 kilom varonu vermeden boyamak boş iş gibi geliyor. Bilemiyorum.
Ben orjinal sarışınım ama siyaha boyuyorum saçımı kaşımı yıllardır böyle kendimi daha iyi hissediyorum ayrıca sarı saç daha yaşlı gösteriyor kadını siyah değilde şöyle çikolata kahve yapabilirsiniz bence bide katlı kesim belin biraz yukarısında hoş olur

kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap eğer sarı mutlu edecekse sarı yap mor yap yeşil yap tarz senin ve sana ne yakışır sen daha iyi bilirsin
hareketli müzik dinle canlandırıcı türden olsun evde iş yaparken dans ederek yap çocuğuna bile etki edecek bu değişim kafana estiğinde çık dışarı yürüyüş yap giyin makyaj yap

Ben ombreden koyu kahveye döndüm yeni, benimde saçlarım belimde, tek renk özlemiştim ve bence gerçekten artık tek renkler daha hoş duruyo heryer ombre artık, bide yıpranmaz hem sağlıkla ışıldar hiç ellemeyin doğalınıza dönün ben şimdi döncem diye uğraşıyorum alttan ombreler çıkıyo mecbur

Kahvemsi ombre çok güzel olur 🙏🏻

40 günlüktü kızım saçlarımı röfle yaptım. Hamilelikten öncede o şekilde kullanıyodum. Beyazım çok çünkü. Aslında kullanırken zorlanmıyorum. Kızım huysuzluk yapmıyosa düzleştiriyorum. En olmadı köpükle dalgalı şekil yapıyorum. Makyajda bi rimel sürsem yetiyo günlük. Alışınca insanın gözü hep sarıyı arıyo 😁

Back